Softwarepakketten.nl
BCS HR Software
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

Nieuw: Power App om out of office bericht in te stellen op mailbox van medewerkers

Plaatsingsdatum 23-11-2023
Berichtdatum 23 november 2023

Cloudigy, de Power Apps en Power Automate specialist van de accountancy wereld heeft een handige Power App ontwikkeld waarmee een out of office bericht ingesteld kan worden op de mailbox van een medewerker.

HR
De app is ideaal voor bijvoorbeeld een HR-medewerker, om bij ziekmelding snel zonder tussenkomst van een IT-afdeling de out of office in te stellen van een medewerker. Op deze manier zullen externe contacten die een e-mail versturen naar de betreffende medewerker automatisch een melding krijgen dat de persoon afwezig is en tijdelijk niet kan antwoorden.

Maatwerk mogelijk
Standaard zal het product bestaan uit een App waar handmatig de instellingen ingesteld kunnen worden. Echter is de oplossing ook verder uit te breiden om gekoppeld te worden aan andere systemen. Een voorbeeld hiervan is om de oplossing te koppelen aan AFAS om bij ziekmeldingen automatisch een gestandaardiseerd bericht in te stellen. Ook is het mogelijk om desgewenst organisatie specifieke toepassingen toe te voegen, zoals bijvoorbeeld gestandaardiseerde berichten.

Compliant
De oplossing zal in de eigen Microsoft 365 omgeving van een klant komen te draaien. Er zijn bijkomende kosten per gebruiker van de applicatie en een eventueel support contract op de oplossing is optioneel.

Wilt u meer informatie over de oplossing of een demo?
Bekijk deze informatie op onze website
  

Categorie(n) Robotic (accounting) en AI, Soort > Practice management software (en uren), Branche > Dienstverlening, Branche > Accountantskantoren
Bronvermelding Cloudigy

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Kleisteen

Informer Software


KING Software


Timewriter

AFAS Software


Gerelateerde berichten

Nieuw: Cloudigy CRM, meer dan een CRM-systeem [04-09-2023]


Onerzoeksbureau GBNED