Softwarepakketten.nl
BCS HR Software
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

Pantein Zorggroep kiest voor de toekomstgerichte Zorg ERP-oplossing van Axians

Plaatsingsdatum 06-05-2024
Berichtdatum 6 mei 2024

Axians en de Pantein Zorggroep hebben hun handtekeningen gezet onder een samenwerkingsovereenkomst inzake de ERP-oplossing voor de zorg: Zorg ERP.  Pantein kiest daarmee voor een verlenging van de samenwerking met Axians. “Wij hebben na een zorgvuldig selectietraject, bewust de keuze gemaakt voor Zorg ERP“ zegt Peter van der Pols, bestuurder van Pantein. “We waren op zoek naar een toekomstgerichte oplossing die alle bedrijfsprocessen in het ziekenhuis, onze thuiszorg en zorgcentra kan ondersteunen. Die hebben wij bij Axians gevonden. Dankzij deze stap kunnen we onze bedrijfsprocessen verder digitaliseren.”

Nieuwe innovatieve diensten
Het platform Zorg ERP van Axians geeft ons toegang tot tal van innovatieve diensten. Zo kunnen we onder andere dankzij een Artificial Intelligence dienst op een veilige en betrouwbare manier tijd besparen op de factuurverwerking. Zorg ERP ondersteunt ons volledig bij een geïntegreerde en geavanceerde bedrijfsvoering. Hierdoor wordt het primaire zorgproces op de best mogelijke manier ondersteund.”

ERP voor zowel Care als Cure
Niko Brouwer, Director bij Axians: “Zorg ERP is een op Microsoft gebaseerde ERP-oplossing die vanaf de start specifiek voor de zorg is ontwikkeld. Wij zijn daarvoor voortdurend met zorginstellingen in gesprek. Met de (innovatie)kracht van Microsoft en onze zorgexpertise spelen we voortdurend in op de specifieke eisen en behoeften in de zorg. In dit geval die van Pantein, waarbij we zowel de cure als de care ondersteunen.”

Co-creatie
Van der Pols: “Zorg ERP voelt als co-creatie want we hebben nauw samengewerkt aan deze oplossing. Wij gaan ervan uit dat deze software ons de komende jaren een besparing aan tijd en kosten gaat opleveren. Dit komt ten goede aan de zorg want zorgprofessionals worden hierdoor ontlast. Door slimmere processen kunnen zij meer tijd besteden aan de zorgverlening. Dat is ook belangrijk want de vraag naar zorg zal blijven groeien. Daarom moeten we elkaars expertise benutten en nieuwe wegen bewandelen. Digitale zorgtoepassingen en slimme innovaties zijn hierbij ontzettend belangrijk.” Suzanne Beijnen, manager Zorg ERP bij Axians vult aan: “zowel de ontwikkeling van het product als het implementatietraject, waar ook FinStones een belangrijke rol heeft gespeeld, hebben we echt als partners vorm kunnen geven. Dat was mooi om te zien”.
  

Categorie(n) Branche > Dienstverlening, Soort > ERP
Bronvermelding Axians
Internet URL Axians

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

9 oktober 2024

Seminar Robotic accounting
Actuele ontwikkelingen op het gebied van Robotic accounting. Met dit jaar Open banking als centraal thema.
Meer info en aanmelden.


Kleisteen

Informer Software


Bjorn LundenTimewriter

AFAS Software


Onerzoeksbureau GBNED