Softwarepakketten.nl
BCS HR Software
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

DataRotonde integreert Peppol AccessPoint van eConnect

Plaatsingsdatum 27-05-2024
Berichtdatum 27 mei 2024

DataRotonde, gevestigd in Veenendaal, heeft het Peppol AccessPoint van eConnect uit Woerden geïntegreerd. Deze integratie maakt het voor klanten van DataRotonde mogelijk om met verhoogde efficiëntie en veiligheid e-facturen en andere e-Procurement berichten uit te wisselen via het internationaal erkende Peppol-netwerk.

Uitbreiding dienstverlening
Het Peppol-netwerk stelt bedrijven en overheidsorganisaties in staat om cruciale documenten zoals e-orders en e-facturen vanuit hun bestaande software naadloos te versturen en ontvangen. Deze nieuwe samenwerking met eConnect markeert een belangrijke mijlpaal voor DataRotonde in het uitbreiden van haar dienstverlening naar haar eco-systeem.

Optimale administratieve processen
Met één aansluiting op DataRotonde kun je al je facturen versturen en ontvangen vanuit je eigen systeem. Meestal, maar niet noodzakelijk, gebeurt dit als onderdeel van het onderhouds-/serviceproces of het bestellen van materialen. Verschillende formaten (DICO, UBL) en scenario's worden ondersteund en controles worden uitgevoerd. Met dezelfde aansluiting kunnen de facturen nu ook via het Peppol netwerk aangeboden of ontvangen worden. Je sluit aan op de manier die bij je past vanuit je systeem van voorkeur. Dat is pas écht gemakkelijk.

Klaar voor de toekomst
De samenwerking komt op een moment dat digitalisering van inkoop- en verkoopprocessen steeds meer aan belang wint. Het verbinden met het Peppol-netwerk via het AccessPoint van eConnect biedt niet alleen een verhoogde efficiëntie maar ook compliance met Europese en internationale standaarden voor digitale transacties.

Commitment aan bevordering digitalisering
De integratie van het Peppol AccessPoint van eConnect door DataRotonde is vanaf vandaag beschikbaar zodat hun klanten kunnen onmiddellijk starten met het verzenden en ontvangen van documenten via het Peppol-netwerk.

Categorie(n) Branche > Financials, Soort > Inkoop, E-procurement & Purchase-to-Pay, Branche > Bouw en installatie, UBL en Peppol, Soort > (Elektronisch) factureren, Soort > EAI, EDI, Webservice en API
Bronvermelding eConnect
Internet URL eConnect

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED