Softwarepakketten.nl
BCS HR Software
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

FleetGO Group, leverancier van logistieke softwareoplossingen, heeft Data2Track overgenomen

Plaatsingsdatum 06-06-2024
Berichtdatum 6 juni 2024

FleetGO Group, een toonaangevende leverancier van logistieke softwareoplossingen, heeft met steun van Main Capital Partners de in Nederland gevestigde softwareleverancier Data2Track overgenomen. Dit is de derde strategische overname sinds de eerste investering van Main Capital Partners. De integratie van Data2Track zal het productaanbod van FleetGO Group verbeteren en het technologisch leiderschap versterken.

Data2Track, met hoofdkantoor in Barneveld, is sinds 1995 een voorloper op het gebied van geïntegreerde softwareoplossingen. Hun cloud-gebaseerde fleet management systeem, dat fleet analytics, tijdregistratie en een Drivers App combineert, is essentieel voor het optimaliseren van logistieke operaties. Data2Track's innovatieve, volledig cloud-gebaseerde mobiele oplossingen bieden een concurrentievoordeel in de markt. Het bedrijf bedient ongeveer 420 klanten, voornamelijk in Nederland, waaronder Verhoeven.eu, Schotpoort Logistics en Koopman Logistics.

FleetGO Group biedt een uitgebreid pakket softwareoplossingen voor transportbeheer, opslag, routeoptimalisatie, telematica en fleet management. Met een sterke aanwezigheid in de DACH- en Benelux-regio sluit de toevoeging van het cloudgebaseerde platform van Data2Track aan bij de strategie van FleetGO om een holistische suite te leveren die transport- en orderbeheer, warehousing, asset management, routeplanning, telematica, tacho compliance en fleet management omvat. De Drivers App van Data2Track is een aanvulling op het aanbod van FleetGO en verbetert de servicemogelijkheden voor zowel bestaande als nieuwe klanten.

Het gecombineerde productaanbod, de gedeelde expertise, het brede geografische bereik en het technologische leiderschap stellen FleetGO Group in staat om te profiteren van de voordelen van consolidatie, schaalvoordelen, technologische integratie en groei.
  

Categorie(n) Soort > Logistiek, Soort > ERP
Bronvermelding Main Capital Partners
Internet URL Main Capital Partners

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED