Softwarepakketten.nl
BCS HR Software
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

Urios koppelt met de Outlook-agenda

Plaatsingsdatum 20-06-2024
Berichtdatum 20 juni 2024

Urios is een softwarepakket voor advocaten, gericht op kantooradministratie. Urios voert constant kleine verbeteringen door op basis van de feedback van hun gebruikers. Een paar keer per jaar brengen zij een grote update uit, waarvan deze maand de tweede van 2024. De belangrijkste ontwikkelingen leest u hier.

Koppeling met de Outlook-agenda
De afspraken die u in de Urios-agenda inplant kunnen nu geautomatiseerd in uw Outlook-agenda komen en vice versa. Zo heeft u altijd het complete overzicht van uw afspraken, zittingen en termijnen. En kunt u deze ook eenvoudig bekijken en beheren via de Outlook-app op uw smartphone.

Dossiers archiveren en vernietigen
De workflow voor het archiveren van dossiers is verbeterd. U heeft nu beter overzicht van welke onderdelen van een dossier potentieel nog niet zijn afgerond. Daarnaast is het nu ook mogelijk een bewaartermijn op te geven wanneer u een dossier archiveert. Op termijn kunt u hiervan een vernietigingslijst uitdraaien, zodat u dossiers waarvan de bewaartermijn is verstreken kunt vernietigen.

Toevoegingen nog makkelijker administreren en beheren
Het is nu mogelijk een tijdgrens aan te geven per toevoeging. Daarnaast kunt u nu ook tijdregels koppelen aan een toevoeging. Dit is voornamelijk handig als er meerdere toevoegingen binnen hetzelfde dossier zijn. Verder hebben we voor toevoegingen een nieuwe status toegevoegd: gedeclareerd. Als u een toevoeging heeft afgerond kunt u de status wijzigen naar ‘gedeclareerd’, waarna de tijdregels meteen zijn afgeboekt in Urios.

E-mails en bijlagen opslaan
Vanuit Outlook kunt u e-mails en bijlagen opslaan in de dossiermap die gekoppeld is aan Urios. Het is nu mogelijk zelf een patroon te kiezen voor de gegenereerde bestandsnaam. Daarnaast controleert Urios bij het vinden van het relevante dossier niet alleen meer op e-mailadres, maar ook op een potentieel dossier- of referentienummer in het onderwerp van de e-mail. Dit met het doel de voorselectie van relevante dossiers nog verder te verkleinen.

Beter overzicht van documenten
Wanneer u een dossier in Urios opent kunt u direct vanuit daar uw bestanden inzien en openen. We hebben dit scherm nog overzichtelijker gemaakt door een onderverdeling per submap te hanteren. Daarnaast hebben we de datafilters compacter gemaakt.
  

Categorie(n) Branche > Juridisch, Soort > Documentbeheer en dossierbeheer, Soort > Practice management software (en uren)
Bronvermelding Urios
Internet URL Urios

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED