Softwarepakketten.nl
BCS HR Software
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

Mollie lanceert eigen facturatieoplossing: Mollie Invoicing

Plaatsingsdatum 26-06-2024
Berichtdatum 26 juni 2024

Mollie, een van de snelst groeiende financiële dienstverleners van Europa, lanceert vandaag haar nieuwste oplossing: Mollie Invoicing. Met deze oplossing kunnen Mollie-gebruikers hun zakelijke klanten gemakkelijk vanuit het Mollie Dashboard een factuur sturen. Uit klantfeedback bleek dat er veel behoefte was aan zo’n eigen facturatieoplossing. De ontwikkeling van Mollie Invoicing is dan ook een belangrijke stap in het verstevigen van de dienstverlening voor bedrijven met een B2B-focus, na de eerdere introductie van zakelijke Buy Now Pay Later-betaalmethoden in3 Business en Billie. 

Betaalproces vereenvoudigen met Mollie Payment Link
Mollie Invoicing maakt betaalprocessen eenvoudiger dankzij onder andere de mogelijkheid om een Mollie Payment Link toe te voegen aan een factuur. Dankzij deze koppeling, waarmee de eindklant direct naar een betaalpagina gestuurd wordt, wordt het zowel gemakkelijker om te betalen als om betaald te krijgen. Daarnaast bevat Mollie Invoicing verschillende factuurtemplates die men eenvoudig kan opmaken. Ook kunnen gebruikers zelf de betaaltermijn voor de facturen bepalen.

Beschikbaar in alle markten
Mollie Invoicing is vanaf vandaag beschikbaar in alle landen waar Mollie actief is: Nederland, België, Duitsland, Oosterlijk, het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk. Voor nu is Mollie Invoicing te gebruiken via het Mollie Dashboard. Er wordt gewerkt aan het integreren van de oplossing in het gehele Mollie-ecosysteem, deze functionaliteit zal in de tweede helft van het jaar verder worden uitgerold.
   

Categorie(n) ZZP'ers en klein MKB, Branche > Dienstverlening, SAAS, Cloud Computing, Branche > Financials, Soort > (Elektronisch) factureren, Branche > Accountantskantoren, Soort > eBusiness en online betalingen, Branche > Detailhandel & Horeca
Bronvermelding Mollie
Internet URL Mollie

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

9 oktober 2024

Seminar Robotic accounting
Actuele ontwikkelingen op het gebied van Robotic accounting. Met dit jaar Open banking als centraal thema.
Meer info en aanmelden.


Kleisteen

Informer Software


Bjorn LundenTimewriter

AFAS Software


Gerelateerde berichten

Mollie lanceert nieuw Technology Partner Program [14-07-2022]


Onerzoeksbureau GBNED