Softwarepakketten.nl
BCS HR Software
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

Timing is met Kentro en Cockpit klaar voor de toekomst

Plaatsingsdatum 09-07-2024
Berichtdatum 9 juli 2024

Timing is succesvol overgestapt van een multifunctionele ‘Alles-in-één’ oplossing naar specifieke software voor de frontoffice, de backoffice en finance. Een echte investering in de toekomst. Met de nieuwe geavanceerde softwareoplossingen Kentro en Cockpit legt Timing het fundament om haar positie in de uitzendmarkt verder te verstevigen en uit te bouwen.

Staaltje vakmanschap
Dat Timing kiest voor algehele vervanging van de gehele back-, mid- en frontoffice in één keer, is uniek in de flexmarkt. “Dit was een echt staaltje vakmanschap, we zijn enorm trots op de volledige implementatie van Kentro en Cockpit”, aldus Jurrie Jan Bruins, CFO van Timing. “Dit markeert een belangrijke mijlpaal voor ons bedrijf. De samenwerking met Pivoton en RecruitNow in dit complexe project heeft met de inzet van hun teams en ons eigen team geresulteerd in een soepele overgang. We zijn ervan overtuigd dat deze software een significante verbetering betekent voor het optimaal kunnen matchen van kandidaten en het efficiënt kunnen voldoen aan de continu veranderende wet- en regelgeving. Kortom, dit is een grote stap vooruit voor de dagelijkse operatie en de efficiëntie van onze processen en daarmee onze klant- en flexkrachttevredenheid.”

Kwaliteit en maximale wendbaarheid
Na een intensief en zorgvuldig implementatietraject maakt Timing de sprong die zij wilde maken. Jurrie Jan Bruins licht toe: “De combinatie van specifieke software biedt ons een nieuwe, betere systeemervaring gebaseerd op bewezen software. Hiermee hebben we ons hele proces beter gestroomlijnd. Van werving en plaatsing tot verloning en facturering. Door met specialistische partners samen de keten te verzorgen, verzekert Timing zich van kwaliteit en maximale wendbaarheid. De sterk verbeterde operationele efficiëntie gecombineerd met maximale commerciële slagkracht zorgt ervoor dat we veel beter kunnen inspelen op de steeds veranderende situatie in de arbeidsmarkt. En dat komt ten goede van onze flexkrachten en klanten.

Rol van betekenis
Met RecruitNow, Pivoton en ook Planbition, levert zvoove NL het grootste deel van het landschap aan software met direct een aantal voordelen:

  • Efficiëntie en productiviteitswinst: Verbeterde operationele efficiëntie door geautomatiseerde workflows en realtime inzichten.
  • Gebruiksvriendelijkheid: Intuïtieve interfaces die het gebruiksgemak voor de medewerkers verhoogt.
  • Betrouwbaarheid en maximale compliancy: De meest robuuste en betrouwbare mid- en backoffice die zorgt voor een altijd tijdige en foutloze verloning en facturatie.
  • Recruitment: Snellere en effectievere wervingsprocessen die leiden tot meer en betere plaatsingen en verhoging van tevredenheid bij zowel kandidaten als klanten.
      
Categorie(n) Branche > Dienstverlening, Soort > Practice management software (en uren), Soort > Loon-, salaris- en HRM software
Bronvermelding RecruitNow en Pivoton
Internet URL RecruitNow en Pivoton

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

9 oktober 2024

Seminar Robotic accounting
Actuele ontwikkelingen op het gebied van Robotic accounting. Met dit jaar Open banking als centraal thema.
Meer info en aanmelden.


Kleisteen

Informer Software


Bjorn LundenTimewriter

AFAS Software


Onerzoeksbureau GBNED