Softwarepakketten.nl

Archief Software nieuws

Gratis software > Gratis software

[ 1 ] tot [ 4 ] van totaal [ 4 ] berichten

Overal gratis factureren met de Spitsfactuur App (20-01-2020)
Spitsfactuur is de gratis facturatie module van MUIS Software. Gratis? Ja, gratis! Je verstuurt eenvoudig een factuur, volledig in je eigen huisstijl. Tijdens het versturen wordt er een UBL-bestand met de factuur meegestuurd. Zo kan de ontvanger jouw factuur snel inlezen in zijn/haar boekhouding en daardoor ook sneller betalen.

M-factuur: gratis app voor elektronisch factureren in UBL voor ZZP-ers (20-02-2018)
De M-factuur app is een gratis dienst voor zzp-ers om facturen te maken, delen en appen naar hun klanten. Het is de Whats app voor factureren zeg maar. De facturen kunnen desgewenst direct met IDEAL betaald worden.

TimeWriter urenregistratieprogramma is vernieuwd (08-12-2014)
TimeWriter, een gebruiksvriendelijk programma voor urenregistratie, heeft een grondige vernieuwing ondergaan. Het meest in het oog springende voordeel van TimeWriter is het overzichtelijke urenraster, waardoor in 1 oogopslag is te controleren of alle uren geboekt zijn. In de loop der jaren zijn o.a. modules toegevoegd voor budgetbewaking en verlofbeheer. Onlangs is versie 5 beschikbaar gekomen.

TimeMonk het gratis urenregistratiesysteem voor ZZPers (05-06-2014)
Elke ZZP’er in Nederland moet zijn gewerkte uren bijhouden voor het Urencriterium. Veel ZZP’ers laten omzet liggen omdat ze hun uren niet goed bijhouden. Wij vinden dat tijdregistratie gratis moet zijn, omdat het de basis is van een goede administratie.


Onerzoeksbureau GBNED