Softwarepakketten.nl

Archief Software nieuws

Pakketsoort - Facility management > Soort > Facility management

[ 1 ] tot [ 37 ] van totaal [ 37 ] berichten

Veiligheidsregio Haaglanden zet digitale stappen met BCT (02-10-2019)
Veiligheidsregio Haaglanden, een organisatie die onder andere de brandweerzorg van alle negen gemeenten in Haaglanden verzorgt, is als eerste klant live gegaan met het objectmanagementsysteem (OMS) als aanvulling op het Liber Behandelaarportaal van BCT, specialist in Enterprise Information Management.

PeterConnects introduceert nieuw product voor BroadSoft: Receptionist (18-06-2019)
PeterConnects, leverancier van communicatie-softwareoplossingen, lanceert haar nieuwste applicatie: PeterConnects Receptionist for BroadSoft. Dit maakt het voor BroadSoft-gebruikers eenvoudiger om inkomende telefoongesprekken snel en professioneel af te handelen. Het product is vanaf 17 juni 2019 verkrijgbaar in Nederland.

Vastgoedbeheerder lanceert vastgoedsoftware (13-05-2019)
Oprichter Mark van Kan heeft jarenlange ervaring in het (technisch) beheer van vastgoed. Hiermee zijn ook onlosmakelijk storingsmeldingen verbonden. Uit frustratie over de verschillende en foutgevoelige wijze waarop deze terecht kwamen bij zijn beheerbedrijf heeft hij S1MONE ontwikkeld, een communicatietool ter ondersteuning van (technisch) beheer met het doel een reparatie efficiënt af te handelen.

Partnerovereenkomst Omniboxx en Twinfield is een feit (18-03-2019)
De integratie van Omniboxx en Twinfield was voor financiële vastgoedpartijen al langer een bewezen en veelvuldig toegepaste oplossing. Door de steeds maar toenemende belangstelling van vastgoedpartijen en accountantskantoren is besloten om de samenwerking te intensiveren met een partnerovereenkomst.

Koppeling Twinfield Boekhouden en SAM Rental (05-03-2019)
De nieuwe gecertificeerde koppeling tussen SAM Rental en Twinfield Boekhouden ontzorgt de verhuurbranche optimaal. Zowel in de boekhouding als in het verhuurmanagement. Waar SAM ondersteunt in het volledige verhuurproces, zorgt de koppeling met Twinfield ervoor dat alles direct klaarstaat voor jou als accountant of boekhouder. Dit alles volledig online.

SalesManager Software neemt 4CIS over (04-03-2019)
SalesManager Software heeft de activiteiten van branchegenoot 4CIS overgenomen. 4CIS is al twintig jaar producent en leverancier van CRM en ERP oplossingen. De overname van het Eindhovense bedrijf is een logische vervolgstap in de groeistrategie van SalesManager Software. Met de overname bouwt SalesManager haar positie in Cloud Business Software verder uit.

Woningcorporatie Vivare live met Ctac Fit4Woco per 1 januari 2019 (10-01-2019)
Met Fit4Woco, dat als clouddienst wordt aangeboden, optimaliseert Vivare zijn bedrijfsprocessen en werkstromen - zoals klantcontact, verhuur, vastgoed, ontwikkeling, onderhoud, inkoop en financiële administratie - waardoor het kan excelleren in zijn dienstverlening.

Nieuwe versie Infor Enterprise Asset Management beschikbaar (14-08-2018)
Infor, leverancier van branchespecifieke cloudoplossingen, introduceert de nieuwste versie van zijn Enterprise Asset Management (EAM) oplossing. Infor EAM is voorzien van branchespecifieke functionaliteit op basis van voorspellende en preventieve technologieën die helpt om de levensduur van bedrijfsmiddelen te verlengen, de efficiëntie te verhogen en de prestaties van bedrijfsmiddelen te verbeteren.

Infor CloudSuite Field Service helpt equipmentbedrijven op hoger niveau te presteren (25-04-2018)
Infor, leverancier van branchespecifieke cloudoplossingen, kondigt de beschikbaarheid van Infor CloudSuite Field Service aan. Deze volledig geïntegreerde end-to-end oplossing biedt dealers, onderhouds- en verhuurbedrijven geavanceerde servicegerichte functionaliteiten en bedrijfsbrede toegang tot data.

Yotta betreedt Nederlandse markt met platform voor infrastructureel asset management (21-12-2017)
Yotta, leverancier van software voor infrastructureel asset management, wil de Nederlandse markt veroveren met het Connected Asset Management-platform Alloy voor (lokale) overheden en asset managers. Deze cloud-oplossing maakt het eenvoudiger om enorme hoeveelheden data te beheren.

MainPlus realiseert samen met ITvisors nieuwe Mendix-applicatie voor woningonderhoud (06-04-2017)
MainPlus heeft samen met IT-bedrijf ITvisors, een nieuwe Mendix-applicatie (MainFlow) gerealiseerd ter ondersteuning van de volledige dienstverlening. MainPlus regisseert al het niet-planmatige onderhoud voor woningen en belooft vastgoedeigenaren een kostenbesparing van 20 procent op het dagelijks onderhoud.

DataQuint kiest voor toegevoegde waarde van Oracle Spatial and Graph (03-01-2017)
DataQuint, bouwer van softwareoplossingen voor gemeenten, aannemers en inspectie- en adviesbureaus, kiest voor een partnership met Oracle. Het bedrijf wil verder innoveren en differentiëren op basis van Oracle Spatial and Graph. Deze oplossing is ontwikkeld om gebruikers te helpen geografische en locatiedata beter te beheren met behulp van een Oracle-database.

Etro Vastgoed heeft Service en Onderhoud prima voor elkaar (03-11-2016)
Wanneer de huidige bouwsoftware niet meer aansluit bij de dagelijkse processen, besluit Etro Vastgoedzorg dat het tijd wordt voor een oplossing die wél klaar is voor de toekomst. Etro gaat werken met BouwVision, innovatieve software voor de bouw die volledig aansluit bij de dagelijkse praktijk op het gebied van Service en Onderhoud.

Slimmer samenwerken met Serviceportaal van Acto (07-03-2016)
Heldere, juiste en tijdige communicatie is essentieel bij het onderhouden van een goede relatie met uw klant. Het Acto | Serviceportaal op basis van Microsoft SharePoint, geeft uw klant inzicht en overzicht in de status van de storingen, het servicecontract en de afgesproken prestaties (KPI's).

Unit4 introduceert integrale vastgoedbeheersoftware (17-02-2016)
Unit4 heeft een end-to-end Enterprise Asset Management (EAM)-oplossing ontwikkeld die draait op het ERP-systeem Unit4 Business World. De vastgoedbeheersoftware verbindt het strategisch beheer en de planning aan de operationele werkzaamheden op locatie, zoals flexibele planning van inspectiemomenten, personeel en onderhoud.

TES kiest voor ERP totaaloplossing van Acto (11-01-2016)
TES Groep, met vestigingen in Tilburg en Prinsenbeek, heeft gekozen om te gaan werken met de software van Acto. Hiervoor tekenden beide partijen op 14 december 2015 een samenwerkingsovereenkomst. "In de diverse presentaties van Acto herkenden wij onze eigen werkwijze: een persoonlijke aanpak met een klant-specifieke totaal¬oplossing", aldus Peter Mathijssen, financieel manager bij TES Holding B.V.

Prognotice maakt van uw BIM-model een Meerjaren onderhoudsplan (MJOP) (14-04-2015)
Een BIM-model omzetten in een meerjaren onderhoudsplan (MJOP) is een tijdrovende klus. Toch wordt het steeds vaker geëist door uw opdrachtgevers. Prognotice, de toonaangevende partij op gebied van software voor meerjaren onderhoudsplannen, heeft hiervoor speciaal een dienst ontwikkeld, voor architecten, bouwers en installateurs.

Shurgard enthousiast over de snelle invoering van digitale factuurverwerking (17-11-2014)
Shurgard biedt zowel particulieren als bedrijven een eenvoudige en handige oplossing in speciaal gebouwde eenheden van 1 tot 30 m2. Shurgard’s Europees netwerk bedient 115.000 klanten met bijna 1 miljoen vierkante meter verhuurbare ruimte. Met ongeveer 25.000 inkomende facturen per jaar in 8 landen met verschillende btw-regelgevingen.

Clientele ITSM 2014 Spring release nu beschikbaar (03-04-2014)
Mproof, specialist op het gebied van servicemanagement, heeft een nieuwe release uitgebracht van het Clientele Service Management software platform dat onder andere wordt ingezet voor ITSM, Facilitair Management en HR. Belangrijk voor organisaties die de Clientele software op meer dan één afdeling willen inzetten, is de mogelijkheid binnen één installatie data te segmenteren.

Mproof Nederland presenteert nieuwste versies Clientele service management toepassingen (11-11-2013)
Mproof Nederland, specialist op het gebied van servicemanagement, kondigt een nieuwe versie van de Clientele Service Management software en de daarop gebaseerde toepassingen Clientele ITSM en Clientele Facilitair aan.

ETTU lanceert oplossing voor Contractmanagement in SharePoint (19-09-2013)
ETTU, specialist in productiviteitsverhogende Microsoft SharePoint oplossingen en diensten voor overheid en bedrijfsleven, komt met een overzichtelijk SharePoint portaal om Inkoop en Facilitair Management overzicht te bieden van alle contracten en bijbehorende documenten, afspraken en acties.

Waterschap Rivierenland klaar voor de toekomst dankzij Infor EAM (25-07-2013)
Infor kondigt aan dat Waterschap Rivierenland live is gegaan met Infor EAM (Enterprise Asset Management). Hiermee is de eerste fase van het migratietraject afgerond. In deel twee wil het Waterschap de efficiëntie verder verbeteren door Infor’s mobiele toepassing toe te voegen.

Exact Service Management optimaliseert dienstverlening productiebedrijven en groothandels (15-11-2012)
Exact Service Management is een nieuwe oplossing waarmee dienstverlenende productiebedrijven of groothandels het volledige service managementproces kunnen optimaliseren. Uit onderzoek[1] blijkt dat 62% van de productiebedrijven in Nederland servicediensten leveren aan klanten.

Infor introduceert nieuwe mobiele applicatie voor Enterprise Asset Management (27-10-2012)
Infor kondigt de beschikbaarheid aan van Infor EAM Mobile, een innovatieve enterprise asset management applicatie voor de AppleTM iPad. Klanten die EAM-applicaties gebruiken, beschikken nu altijd en overal over accurate, realtime informatie waarmee ze hun efficiëntie en productiviteit kunnen verbeteren.

Mproof Nederland presenteert 2012-2 release van Clientele voor service management (04-10-2012)
De uitbreidingen in de nieuwe versie richten zich vooral op gebruikers van de toepassingsgebieden IT servicemanagement (ITSM) en Managed Service Providing (MSP). Nadruk ligt op extra functionaliteit voor het IT-proces ‘Service Catalog Management’.

Logic Medical kiest voor Prodin (19-09-2012)
Onlangs heeft Logic Medical B.V. de contracten ondertekend voor de implementatie van de Prodin-P3 Suite. Logic Medical gaat gebruik maken van onze Branche oplossing Handel, onze Branche oplossing Service en onderhoud, Projecten en onze Mobile Field Service oplossing.

Infor komt met Asset Management-oplossing voor de horeca (08-09-2012)
Infor kondigt vandaag de beschikbaarheid aan van Infor10 EAM Hospitality Edition. Deze software is specifiek voor de horeca en kan geïntegreerd worden met andere Infor-producten.

Shanks vindt na 10 jaar zoeken in Infor10 EAM Enterprise het juiste onderhoudspakket (10-07-2012)
Infor, een leverancier van bedrijfssoftware met meer dan 70.000 klanten, kondigt vandaag aan dat Shanks Nederland, een milieubedrijf dat is gespecialiseerd in afvalverwerking en recycling, Infor’s Asset Management oplossing, Infor10 EAM Enterprise, heeft gekozen om het inzicht in de assets te verbeteren en de onderhoudscyclus te optimaliseren.

AAFM kiest voor Prognotice als strategisch hulpmiddel bij opstellen MJOP (04-02-2012)
AAFM heeft onlangs gekozen voor Prognotice van Acto Informatisering BV als strategisch hulpmiddel voor het opstellen van MJOP’s. Prognotice laat zien wat de conditie is van de installaties in een gebouw en welke kosten en werkzaamheden er nodig zijn om ze gedurende een bepaalde periode te onderhouden.

Materieelmanager.nl komt met extra dienst: Escrow- continuiteitsregeling (28-12-2011)
Vanaf 1 januari 2012 biedt Materieelmanager.nl haar klanten een extra dienst: Een Escrow-continuïteitsregeling voor SaaS-applicaties. Escrow4All is de partij die de regeling ten uitvoer brengt.

Mproof Nederland introduceert nieuwe versie Clientele (18-10-2011)
Mproof Nederland, specialist op het gebied van servicemanagement, introduceert de nieuwste versie van de Clientele software. In deze 2011-versie wordt Operations Management in de volle breedte ondersteund. Met Operations Management worden de dagelijkse operationele werkzaamheden (grafisch) gepland, uitgevoerd en bewaakt zodat de diensten worden geleverd overeenkomstig de geldende serviceafspraken.

Met Infor ERP LN is GSH Europe B.V. klaar voor de volgende strategische groeifase (30-07-2011)
Infor, een toonaangevende leverancier van bedrijfssoftware met meer dan 70.000 klanten, kondigt vandaag aan dat GSH Europe B.V., specialist in technisch onderhoud aan gebouwgebonden installaties, Infor ERP LN in al zijn vestigingen (12) in Europa gaat implementeren.

Trinicom introduceert nieuwe release T5 (30-07-2011)
Trinicom, marktleidend softwareleverancier voor het afhandelen van klantcontacten, introduceert de nieuwe release van Trinicom T5: versie 5.14. Met deze nieuwe release wil Trinicom het klantcontactproces van haar klanten nog verder aanscherpen.

Toshiba TEC en De Haan BV implementeren web-based kassasysteem bij Compass Group Nederland (29-03-2011)
Toshiba TEC, wereldwijd toonaangevend leverancier van automatiseringsoplossingen voor retail en industrie, heeft een partnership gesloten met De Haan BV. Binnen dit partnership zullen de partijen samen een compleet kassasysteem leveren, waarbij de software van De Haan BV wordt geïntegreerd met de Electronic Point of Sale hardwareoplossing (POS) van Toshiba TEC.

Infor EAM helpt Qbuzz het onderhoud van zijn bussen te beheren (29-03-2011)
Infor, een toonaangevende leverancier van bedrijfssoftware met meer dan 70.000 klanten, kondigt vandaag aan dat Qbuzz, een Nederlands vervoerbedrijf, Infor’s Enterprise Asset Management-oplossing, Infor EAM, gebruikt om het onderhoud van zijn bussen te beheren.

Infor-klanten verhogen winstgevendheid dankzij verbeterd Asset Management (16-03-2011)
Infor, een toonaangevende leverancier van bedrijfssoftware met meer dan 70.000 klanten, kondigt vandaag een sterke stijging aan in de wereldwijde belangstelling naar asset management. Klanten maken gebruik van de feature-rijke upgrade van Infor MP2 naar Infor EAM.

Smeg Nederland gaat Prodin gebruiken voor haar call-take (15-03-2011)
Smeg Nederland gaat gebruik maken van de Prodin Business Workplace voor het uitvoeren van de call-take voor servicemeldingen. De call-take betreft het registreren van de servicemelding en het doorgeven van de melding aan haar servicepartner die de servicemelding vervolgens opvolgt.


Onerzoeksbureau GBNED