Softwarepakketten.nl

Archief Software nieuws

Pakketsoort - eBusiness > Soort > eBusiness

[ 1 ] tot [ 39 ] van totaal [ 39 ] berichten

Infor en Signavio kondigen strategische samenwerking aan (24-09-2019)
Infor, leverancier van branchespecifieke cloudoplossingen, en Signavio, leverancier van zakelijke transformatieoplossingen, kondigen een strategische samenwerking aan die zich richt op het bieden van betere implementatieversnellers aan Infor-klanten wereldwijd.

Exact breidt aanwezigheid in de bouwsector uit met de overname van bouw7 (05-06-2019)
De bouwsector is de op twee na grootste sector van Nederland en groeit hard. Wat automatisering betreft blijven bouwbedrijven achter op ondernemingen uit andere sectoren. Velen werken nog met oudere on-premise systemen die beperkt zijn in functies en integratie-opties. Door de dertig jaar ervaring in de bouwsector ziet Exact veel mogelijkheden om bouwondernemingen te ondersteunen met innovatieve cloud-software.

Intersnack tekent miljoenen clouddeal met Infor (30-03-2018)
Infor, leverancier van branchespecifieke cloudoplossingen, kondigt aan dat Intersnack, producent van hartige snacks en eigenaar van 20 merken waaronder Chio en POM-BÄR, Infor heeft geselecteerd voor een cloudtransformatieproject van 10 jaar. Intersnack zal behalve Infor CloudSuite Food & Beverage nog 18 andere Infor-oplossingen gaan gebruiken.

Create2Fit kiest voor Logic4 bedrijfssoftware (30-03-2018)
Create2Fit, bekend van Televisiewinkel.nl, Koffiediscounter.nl, Koffiestore.nl, Barbecueshop.nl, Sneeuwkettingen.com en Phurby.nl, maakt de overstap naar bedrijfssoftware van Logic4. Het bedrijf van ondernemers Tom Coronel en Marc Koster heeft de afgelopen jaren flinke strategische en procesmatige veranderingen ondergaan.

Tradecloud lanceert open supply chain netwerk voor de industrie (15-12-2017)
Vanwege snelle groei van het bestaande supply chain netwerk in de industriële sector zal Tradecloud vanaf 2018 haar aanbod ingrijpend uitbreiden. Het b2b netwerk dat wordt gebruikt door onder andere ERIKS, Bosch, Nooteboom, Van Egmond en Quooker wordt dan direct toegankelijk voor álle toeleveranciers en inkopers in de industrie.

Infor blijft innoveren en investeren in oplossingen voor asset management, materiaalbeheer en procurement (13-11-2017)
Infor, een leverancier van branchespecifieke cloudapplicaties, komt met een nieuwe versie van zijn Infor Enterprise Asset Management-oplossing waarmee bedrijven proactief assets, asset-informatie en onderhouds-activiteiten kunnen beheren.

TIE Kinetix lanceert Campaign Center voor FLOW Partner Automation (09-11-2017)
TIE Kinetix’s nieuwe Campaign Center module biedt fabrikanten en merken de mogelijkheid om volledig geautomatiseerd co-marketingcampagnes via hun channel partners naar de eindgebruikers te versturen. Partners die beperkte tijd, mensen en middelen hebben, kunnen nu direct gepersonaliseerde marketingcampagnes uitrollen zonder enige inspanning.

Verhoog efficiency door koppeling met webshops (25-10-2017)
Het online winkelen heeft een enorme vlucht genomen, niet alleen privé, maar ook zakelijk. Ook de technische groothandels en leveranciers bieden deze onlinemogelijkheid. Via hun website of speciale webshop kun je makkelijk door de catalogus bladeren, kun je handig filteren, meerdere afbeeldingen of handleidingen raadplegen, de voorraad bekijken en het winkelmandje vullen.

Explosieve groei in vraag naar eCommerce-oplossingen SAP Hybris in eerste halfjaar 2017 (26-09-2017)
SAP SE signaleert een groeiende vraag naar SAP Hybris-oplossingen. Het afgelopen kwartaal heeft de verkoop van de oplossingen van SAP voor e-commerce en customer engagement dubbele groeicijfers laten zien. Het aantal deals voor meerdere cloud-oplossingen steeg in het eerste halfjaar van 2017 met 40 procent ten opzichte van dezelfde periode in het jaar daarvoor.

Webwinkelfacturen koppelt webshops aan SnelStart API (28-07-2017)
Heeft u een webshop en maakt u hierbij gebruik van Magento, SEOshop, CCV Shop, Mijnwebwinkel of WooCommerce? Vanaf nu kunt u uw online administratie nog makkelijker aansluiten op een webshop, met de nieuwe koppeling van Webwinkel-facturen. Webwinkel-facturen is na Go2UBL en Loon Salarissoftware de derde softwareleverancier die aansluit op de nieuwe API van SnelStart.

SAP Hybris door Forrester Research gepositioneerd als leider in B2C- en B2B-oplossingen voor e-commerce (11-04-2017)
Forrester Research heeft SAP Hybris als marktleider gepositioneerd in twee van zijn recente onderzoeksrapporten. Volgens de Forrester Wave-rapporten vormt SAP Hybris de drijvende kracht achter alle e-commerce-oplossingen van SAP.

Basware’s Marketplace geeft leverancierssamenwerking een boost (30-11-2016)
Basware lanceert Marketplace, een catalogus management tool op het Basware Network. Marketplace versterkt de relatie tussen afnemer en leverancier omdat zowel de private als publieke sector wereldwijd toegang krijgen tot leverancierscontracten en tot beschikbare producten en diensten met een consument-like shopping ervaring.

E-commerce strategie Bakker.com komt tot bloei door integrale dienstverlening myBrand (17-11-2016)
myBrand, SAP-dienstverlener en -kennispartner, gaat de integrale SAP-dienstverlening van Europa’s grootste tuinspecialist Bakker.com verzorgen. De samenwerking stelt Bakker.com in staat zich te ontwikkelen van traditioneel postorderbedrijf tot omnichannel retailer.

Enschedees softwarebedrijf Logic4 is FD Gazelle 2016 (15-10-2016)
Logic4, de leverancier van bedrijfssoftware en e-commerce uit Enschede, is deze week uitgeroepen tot FD Gazelle 2016 en is kanshebber geworden voor de Main Software 50; twee belangrijke awards in de softwarebranche.

Een derde van de Nederlandse bedrijven werkt in de cloud (18-01-2016)
Nederland is al jaren voorloper op het gebied van internetpenetratie (95%) en smartphonegebruik (81%). Ook als het gaat om de inzet van de cloud computing door bedrijven gaat deze vlieger op. 28% van de Nederlandse bedrijven maakt anno 2016 gebruik van clouddiensten en -applicaties. Een van de belangrijke aanjagers van deze ontwikkeling is Salesforce, de cloudleverancier die deze maand haar 10-jarig bestaan in Nederland viert.

CBP publiceert Beleidsregels meldplicht datalekken (13-12-2015)
Alle bedrijven en overheden die persoonsgegevens verwerken op grond van de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) zijn vanaf 1 januari 2016 verplicht om een ernstig datalek direct te melden aan de Autoriteit Persoonsgegevens, tot die tijd College bescherming persoonsgegevens (CBP) genaamd.

Informer boekhoudsoftware en Mijnwebwinkel starten partnerschap (11-10-2015)
Informer Software en Mijnwebwinkel zijn sinds kort een partnerschap gestart. De samenwerking houdt in dat de klanten van Mijnwebwinkel moeiteloos kunnen integreren met de boekhoudsoftware van InformerOnline.

Peak Capital investeert in: cloud supply chain platform (21-07-2014)
TradeCloud maakt vandaag bekend dat financiering is aangetrokken bij investeringsfonds Peak Capital. Het fonds neemt een minderheidsbelang in de logistieke cloud dienst. Het groeikapitaal wordt gebruikt voor het opschalen van sales & marketing activiteiten en verbreding van de functionaliteit.

Oracle introduceert Oracle Service Oriented Architecture Suite 12c (30-06-2014)
De snelle groei van cloudapplicaties binnen ondernemingen, gecombineerd met de wens van organisaties om applicaties te integreren met mobiele technologieën, maakt de integratie van applicaties aanzienlijk complexer. Om deze uitdaging aan te pakken, introduceert Oracle Oracle SOA Suite 12c, de nieuwste versie van de meest complete, uniforme oplossing voor applicatie-integratie en Service Oriented Architecture (SOA).

Imbema Groep maakt grote stap in e-commerce (26-06-2014)
Imbema Groep zet e-commerce in als extra verkoopkanaal. De technische groothandel in industrie, transport en automaterialen heeft ter ondersteuning hiervan gekozen voor UNIT4 E-commerce. Dit e-commerceplatform is geïntegreerd in het ERP-pakket Agresso Wholesale.

Leegstandsbeheer Ad Hoc volledig georganiseerd via website (20-11-2013)
Wie aan BrancheView of AccountView denkt, denkt vrijwel automatisch aan accountancy. Dat is immers de branche waarin beide softwareontwikkelaars hun sporen ruimschoots hebben verdiend. Niemand zal denken aan leegstandbeheer.

Infor introduceert Rhythm, een cloud-gebaseerd e-commerceplatform (11-10-2013)
Infor introduceert Infor Rhythm, een cloud-gebaseerd e-commerceplatform. Infor Rhythm is gebouwd op een compleet e-commerceplatform en aangevuld met mooie ontwerpen van het creatieve bureau Hook & Loop.

ETTU lanceert oplossing voor Contractmanagement in SharePoint (19-09-2013)
ETTU, specialist in productiviteitsverhogende Microsoft SharePoint oplossingen en diensten voor overheid en bedrijfsleven, komt met een overzichtelijk SharePoint portaal om Inkoop en Facilitair Management overzicht te bieden van alle contracten en bijbehorende documenten, afspraken en acties.

Centric realiseert e-commerceplatform Carmat B.V. (05-02-2013)
Carmat B.V. uit Zevenbergen geeft Centric de opdracht een nieuw e-commerceplatform te realiseren. De webshop wordt ingericht op basis van Dynamicweb-software van Centric-partner Dynamicweb. Centric voert het project uit in samenwerking met businesspartner en e-commercespecialist Innovadis. Centric en Innovadis starten deze maand met het vooronderzoek en de inrichting.

Fishing & Outdoor specialist Raven kiest voor E-commerce platform van UNIT4 (18-12-2012)
Raven Fishing en Outdoor, de grootste retailer in de Benelux op het gebied van hengelsport, kiest voor UNIT4 E-commerce. Met de nieuwe webshop en -site wil Raven zijn marktpositie behouden en zijn klanten optimaal bedienen en faciliteren. Het nieuwe platform gaat in mei 2013 gefaseerd live.

Basware introduceert inkoopmodule binnen InvoiceReady (12-11-2012)
Basware komt met een inkoopmodule binnen InvoiceReady. Met de toevoeging van deze module worden de voordelen van volledig geautomatiseerde factuurafhandeling nog zichtbaarder voor het MKB.

UNIT4 introduceert e-commerceplatform voor retail en wholesale (04-11-2012)
UNIT4 introduceert een e-commerceplatform voor retail- en wholesaleorganisaties: UNIT4 E-commerce. Het platform is als losstaande applicatie te gebruiken voor online marketing- en verkoopdoeleinden. Daarnaast is de oplossing te koppelen met ERP- en CRM-software, systemen van toeleveranciers en elektronische handelsplatforms.

Oracle OpenWorld: belangrijkste aankondigingen (03-10-2012)
Oracle OpenWorld wordt gehouden van 30 september tot 4 oktober 2012 in San Francisco. Een overzicht van de belangrijkste aankondigingen zijn op een rij gezet.

Deli XL implementeert Oracle ATG Web Commerce om online initiatieven te stimuleren en klantervaringen te verbeteren (29-09-2012)
Deli XL, de totaalleverancier voor de Nederlandse foodservice-markt, zet Oracle ATG Web Commerce (een onderdeel van Oracle Commerce) in, om de online voedselervaring (food experience) die het bedrijf aan 30.000 klanten levert te ondersteunen.

De integratie van de Rabo OmniKassa met easyPOS software is afgerond (23-05-2012)
De integratie van de Rabo OmniKassa met easyPOS software is afgerond. Sinds begin maart kan dit programma met easyPos-Webshop gebruikt worden. Zo heeft u een flexibele betaaloplossing voor uw webwinkel. Het is immers een optimaal bereikbare kassa en een veilige infrastructuur.

UNIT4 bouwt internetplatform voor MYbusinessmedia (13-02-2012)
UNIT4 heeft een overeenkomst gesloten met MYbusinessmedia voor de ontwikkeling van een internetplatform. De multimediale uitgever gaat het platform, dat wordt gebaseerd op Sitecore CMS, in eerste instantie inzetten voor het bouwen, beheren en hosten van nieuwswebsites.

Een portal voor open source oplossingen gericht op online marketing (19-09-2011)
Q4group lanceert een portal waar alle relevante open source oplossingen gericht op online marketing toepassingen overzichtelijk worden gepresenteerd.

e-Boekhouden.nl lanceert grote update (14-09-2011)
Vandaag lanceert e-Boekhouden.nl een grote update met extra uitbereidingen op het online boekhoudpakket. Nieuw is onder andere online bestandsbeheer, de gratis VirtueMart-extensie, de koppeling met rapportagesoftware Visionplanner en de langverwachte importfuctie voor mutaties.

Webshop Hof & Haard live met VMSII (22-08-2011)
Afgelopen maand is de webshop van Hof & Haard gelanceerd en de ondernemers achter Hof & Haard hebben ervoor gekozen om hiermee flink uit te pakken. Dit is uitstekend gelukt, het resultaat is prachtig.

bol.com kiest Oracle WebLogic als back-end platform voor zijn webshop (28-07-2011)
bol.com, een van de grootste e-tailers van Nederland, heeft gekozen voor Oracle WebLogic Application Server als platform voor zijn back-end-infrastructuur. Op de applicatieserver zullen de interne back-end processen draaien, waaronder het online catalogussysteem van bol.com, dat de basis vormt voor de webshop.

hybris introduceert nieuwe B2B Commerce-oplossing (24-05-2011)
hybris, leverancier van multi-channel communicatie en e-commerce-software, introduceert vandaag de nieuwe versie van hybris B2B Commerce, het vernieuwde B2B multichannel commerce-systeem. Het systeem is ontwikkeld om tegemoet te komen aan de toegenomen complexe behoeften van B2B-organisaties.

Google Commerce Search ook beschikbaar in Nederland (17-05-2011)
Google introduceert vandaag Google Commerce Search in Nederland. Ook in Italië en Spanje is de dienst nu beschikbaar. Met Google Commerce Search kunnen e-commercesites de zoek- en navigeerervaring op hun platform sterk verbeteren en daarmee het aantal zoekopdrachten op hun website en de conversie verhogen.

I.R.I.S. implementeert Mimecast bij Claeys & Engels (13-04-2011)
Advocatenkantoor Claeys & Engels heeft gekozen voor de e-mailmanagementoplossing van Mimecast. I.R.I.S. - gespecialiseerd in Intelligente Documentherkenning (IDR), Enterprise Content Management (ECM) en complexe infrastructuur voor Informatie- en Communicatietechnologie (ICT) - werd geselecteerd als implementatiepartner.

e-Boekhouden.nl lanceert ABN AMRO-koppeling (01-03-2011)
e-Boekhouden.nl lanceert vandaag een directe koppeling met ABN AMRO Internet Bankieren. Klanten van het online boekhoudprogramma kunnen met een eenmalige aanvraag voortaan alle mutaties van hun zakelijke ABN AMRO-rekening automatisch laten verwerken in de boekhouding.


Onerzoeksbureau GBNED