Softwarepakketten.nl
EXACT Software

Archief Onderzoek

Pakketsoort - Project- en werkorderadministratie > Branche > Bouw en installatie

[ 1 ] tot [ 5 ] van totaal [ 5 ] berichten

ERP en EDI: e-factuur en e-procurement berichtstandaarden en netwerken (25-02-2022)
Dit onderzoek is bedoeld om inzicht te geven in EDI e-factuur en e-procurement standaarden die in Nederland op de markt zijn om aan te sluiten op ERP-systemen, zowel nationaal als internationaal. Het gaat dan om: 1) berichtstandaarden en 2) Netwerken.

Gids projectmanagementsoftware (29-08-2016)
De "Gids projectmanagementsoftware" is erop gericht om een zo compleet mogelijk beeld te geven van standaard software op het gebied van projectmanagementsoftware en de aangeboden functionaliteit en eigenschappen

SAP voorop in markt voor CRM- en ERP-oplossingen (01-10-2015)
SAP is nog steeds de grootste partij in CRM-oplossingen bij bedrijfsvestigingen met 50 of meer medewerkers. Ongeveer een kwart van de CRM-installaties is van SAP. Op de tweede plaats staat Microsoft, goed voor ruim 16 procent van de CRM-oplossingen. Salesforce sluit de top 3, maar wordt op de voet gevolgd door Oracle. Een opmerkelijk groot aandeel van de CRM-oplossingen wordt gevormd door maatwerk, hoewel dit wel een procent is gedaald ten opzichte van vorig jaar.

Marktanalyse BPM (Business Process Management) Software 2014 (27-08-2014)
Dit rapport geeft inzicht in BPM (Business Process Management) software, verkrijgbaar voor de Nederlandse markt. Het rapport geeft inzicht in de functies van BPM-systemen en een specificatie van beschikbare BPM-systemen.

Calculatiepakketten voor de bouw getest (20-07-2014)
Bouwkosten Adviesburo Joosten uit Heel heeft acht calculatiepakketten voor de bouw getest. Er is gekeken naar gebruiksgemak, maar ook met name naar inhoudelijke zaken als calculeren op basis van activiteiten en elementen en omzetten naar een werkbegroting.


Onerzoeksbureau GBNED