Softwarepakketten.nl

Archief Onderzoek

Branche - Gezondheidszorg > Branche > Medisch en zorg

[ 1 ] tot [ 5 ] van totaal [ 5 ] berichten

Marktanalyse zelfroosteren (25-02-2018)
Zelfroosteren heeft als doelstelling medewerkers meer zeggenschap te geven over de eigen roosters en kan daarbij helpen bij het organiseren van een goede werk-privé balans. Zelfroosteren staat al een aantal jaren in de belangstelling, hetgeen ook te merken is aan het toenemende aanbod van softwaretools om zelfroosteren te ondersteunen.

Presentaties Seminar: elektronisch factureren in de praktijk, gehouden op 7 december 2016 (08-12-2016)
Op woensdag 7 december 2016 vond in EXPO Hoevelaken voor de 1e maal het Seminar: elektronisch factureren in de praktijk plaats. Met uitgebreid aandacht voor o.a. de standaard UBL, verplichtstelling e-factureren aan de Rijksoverheid, gebruikerservaring en aandacht voor purchase-to-pay. Presentaties van diverse sprekers zijn beschikbaar.

Marktanalyse softwarepakketten voor de kinderopvangbranche (22-11-2015)
Twan van de Wiel Administratieve Begeleiding B.V. heeft een marktanalyse gemaakt van ruim tien softwarepakketten voor de kinderopvang. Het rapport biedt ondersteuning voor het maken van de keuze voor een juist pakket.

Marktanalyse BPM (Business Process Management) Software 2014 (27-08-2014)
Dit rapport geeft inzicht in BPM (Business Process Management) software, verkrijgbaar voor de Nederlandse markt. Het rapport geeft inzicht in de functies van BPM-systemen en een specificatie van beschikbare BPM-systemen.

Zorgmarkt ICT Enquete 2012 (05-06-2012)
Uit de Zorgmarkt ICT Enquête 2012, een onderzoek dat vakblad Zorgmarkt samen met AFAS Software organiseerde, blijkt dat de mogelijkheden van procesautomatisering en digitalisering binnen de zorgsector nog onvoldoende worden erkend. Het onderzoek laat zien dat het merendeel van de Nederlandse zorginstellingen de meest basale administratieve processen inmiddels geautomatiseerd heeft, maar daarmee wordt slechts een klein deel van de automatiseringsmogelijkheden benut.


Onerzoeksbureau GBNED