Softwarepakketten.nl

Archief Software nieuws

Mobile computing > Mobile computing

[ 1 ] tot [ 50 ] van totaal [ 135 ] berichten

Firm24 en Informer slaan de handen ineen om de ondernemers lifecycle verder te digitaliseren (25-02-2020)
Digitalisering van de boekhouding staat hoog op de agenda bij de meeste ondernemers. Iedere minuut minder aan boekhouding besteden kun je in het groeien van je onderneming steken. Door de software van Informer te integreren op het platform van Firm24 hebben ondernemers direct toegang tot een online facturatiemodule én een app om de bonnetjes mee in te scannen.

Ondernemersapp Bizcuit biedt als eerste fintech betaaloptie voor klanten zonder tussenkomst bank (19-11-2019)
Bizcuit Payments benut als eerste bedrijf in Nederland de volledige PSD2-vergunning. Hiermee bieden zij hun klanten een geïntegreerde oplossing voor al hun administratieve en financiële activiteiten. Voorheen was dit niet mogelijk omdat het recht op inzicht in bankrekeningen en uitvoer van betalingen exclusief bij de banken lag, waardoor onder andere fintech-ondernemingen beperkt waren in hun innovatiemogelijkheden.

Bizcuit ondernemersapp wint ICT Accountancy Award 2019 (30-10-2019)
De Nederlandse accountancy branche kent een jaarlijks terugkerend congres voor accountants- en administratiekantoren. Op woensdag 30 oktober 2019 vond voor het 18e jaar op rij het ICT Accountancy Jaarcongres plaats met dit jaar als thema "Mobiel werken". Dit congres is een initiatief van onderzoeksbureau GBNED en NOVAK.

Lightspeed introduceert Point of Sale-app Retail 3.0 (24-10-2019)
Lightspeed, leverancier van omnichannel kassasoftware aan ruim 51.000 onafhankelijke winkels en restaurants, lanceert vandaag Lightspeed Retail 3.0. Deze vernieuwde iPad app voor retailers biedt innovatieve navigatiemogelijkheden via drie tabbladen (Profile, Sales History en Retail Manager), vereenvoudigt de workflows van het verkooppersoneel en helpt managers met het winkelbeheer.

Reeleezee vernieuwt: nieuwe app en meer eenvoud in abonnementen (02-10-2019)
Reeleezee introduceert per 2 oktober de nieuwe Reeleezee App. Met deze nieuwe mobiele app kunnen alle gebruikers van Reeleezee snel en makkelijk zaken regelen die ze zelf moeten doen - overal en wanneer zij maar willen. De app geeft ze die vrijheid. Direct actie en inzicht.

Keeping geeft het MKB en ZZPers meer mogelijkheden voor urenregistratie (24-09-2019)
Urenregistratie-app Keeping lanceert nieuwe mogelijkheden voor het MKB en zzp’ers. Vanaf nu kan direct gewerkte tijd worden bijgehouden vanuit populaire projectmanagementapps, waardoor gebruikers niet meer elke dag apart hun timesheet hoeven in te vullen. Daarnaast is dieper inzicht in de exacte opbrengst mogelijk door een diepe koppeling met het populairste boekhoudpakket voor zzp’ers en het kleinbedrijf.

Nederlandse Instant Payment een feit: razendsnel online overboeken (10-09-2019)
Vanaf nu kunnen alle klanten van zeven Nederlandse banken razendsnel overboeken via mobiel bankieren en internetbankieren. Het bedrag staat dan nagenoeg altijd binnen vijf seconden op de rekening van de ontvanger, ook ’s nachts, in het weekend en op feestdagen.

nieuwe Facturatie App Gekko: nog eenvoudiger voor zzp om een factuur te versturen aan klanten (04-09-2019)
Met de nieuwe Facturatie App wordt het nog eenvoudiger voor zzp’ers om een factuur te versturen aan klanten. Dit sluit perfect aan bij de filosofie van Gekko om het leven van de kleine ondernemer zo makkelijk mogelijk te maken door slimme technologie.

WerkbonApp en King Business Software slaan handen ineen (09-11-2017)
WerkbonApp en King slaan de handen ineen. Deze samenwerking resulteert in een optimale koppeling tussen beide software-pakketten.

OAMKB lanceert haar eigen app voor ondernemers. (26-10-2017)
Kleine veranderingen in de wet kunnen soms grote juridische en fiscale gevolgen hebben voor jouw bedrijf. Daarom lanceert OAMKB haar eigen app voor ondernemers. Zo blijf je altijd op de hoogte van het laatste nieuws en met één klik neem je contact met de financieel professional die bij jou in de buurt zit!

e-Boekhouden.nl legt koppelingen met iZettle, Nmbrs en Pay.nl (20-09-2017)
Vanaf vandaag zijn er maar liefst 3 nieuwe automatische koppelingen beschikbaar voor boekhoudsoftware e-Boekhouden.nl. Het gaat om koppelingen met kassasysteem iZettle, betaalprovider Pay.nl en HR-software Nmbrs.

Uw onderneming in eigen hand met SnelStart (31-05-2017)
SnelStart introduceert een mobiele app voor ondernemers. De gratis app van SnelStart geeft altijd en overal inzicht in uw online administratie. Directeur Frits Ploeg: “We hebben het makkelijk gemaakt om onderweg een factuur te versturen of een bonnetje te fotograferen. Onze app is een uitbreiding voor alle gebruikers met een administratie in de cloud. We zijn niet de eerste, wel de makkelijkste.”

Vatfree.com winnaar BIG-small Pitch Startup Event tijdens Mobile World Congress (02-03-2017)
Tijdens het Mobile World Congress (MWC), dé internationale vakbeurs voor de mobiele industrie, pitchen tien startups op het Holland Pavilion in Barcelona. Het Nederlandse bedrijf Vatfree.com werd door de vakjury uitgeroepen als de winnaar van dit BIG-small Pitch Startup Event in aanwezigheid van een aantal gerenommeerde ‘corporates’.

Eerste mobiele Google business App voor Professional Services (16-01-2017)
Google heeft VOGSY opgenomen in het Google Technical Partner Program. VOGSY is de mobiele business cloud oplossing voor Professional Service projectorganisaties. VOGSY is ook de naam van het bedrijf dat de oplossing heeft ontwikkeld en op de markt brengt.

BIS kiest voor ERP-software Exact (29-11-2016)
BIS BV, marktleider in audiovisuele & ICT-totaaloplossingen, narrowcasting, video conferencing en ruimte-inrichting, heeft gekozen voor de ERP-oplossing van Exact. Dit bedrijfsbrede en geïntegreerde systeem, ondersteunt de financiële, operationele, logistieke en serviceprocessen van BIS. Daarnaast ondersteunt de Exact-oplossing ook de CRM en HRM processen van BIS.

Toshiba Tec lanceert de storeMate Order Picking app (25-11-2016)
Toshiba Tec lanceert de Order Picking app die samen met partner Appvantages is ontwikkeld. De Android-app vereenvoudigt voor retailers de afhandeling van weborders en draagt bij aan de optimalisering van de serviceverlening aan de consument. De consument bestelt online (via het web of via een app) boodschappen en geeft aan of het een bezorg- of afhaalorder betreft.

Met Basecone FLUX op je smartphone met 1 swipe een document autoriseren (03-10-2016)
Met Basecone FLUX op je smartphone met één swipe een door jou te autoriseren document goedkeuren, afkeuren of On Hold zetten. Waar en wanneer je wilt. Zo eenvoudig en snel kan autoriseren gaan.

Primeur in Nederland: Informer lanceert ChatBot voor je boekhouding (18-08-2016)
Informer een innovatieve software leverancier, heeft de primeur voor Nederland: chatten met een robot (ChatBot) gekoppeld aan het online boekhoudpakket InformerOnline Met deze automatische chatfunctie kunnen ondernemers via de populaire berichten-apps Facebook Messenger en Telegram, direct communiceren met hun eigen boekhouding. De chatfunctie is per direct beschikbaar voor gebruikers.

Onbeperkt abonnement bij het nieuwe Client Online (03-06-2016)
Client Online, het accountancy klantenportaal van PinkWeb, is volledig vernieuwd en heeft een nieuw design en een nieuwe gebruikerservaring. Het nieuwe Client Online wordt aangeboden in drie nieuwe abonnementsvormen, met een vast all-in tarief per cliënt. Zo is het platform klaar voor de toekomst van efficiency en online begeleiding van cliënten door accountants.

Cliënt Online meertalig en met Windows Phone app (21-03-2016)
PinkWeb lanceert een nieuwe versie van Cliënt Online. Het klantenportaal is, naast in het Nederlands en Engels, nu ook in het Duits en Frans beschikbaar. Daarnaast lanceert PinkWeb een Windows Phone app en is de Android app volledig vernieuwd.

DNB komt wens van financiële instellingen tegemoet dankzij unieke overeenstemming met SRXP Mobiel Declareren (10-02-2016)
Financiële instellingen die hun papieren declaratieproces willen vervangen door een digitaal declaratieproces kunnen vanaf nu terecht bij SRXP Mobiel Declareren. DNB en SRXP hebben de overeenstemming bereikt die noodzakelijk is voordat banken en verzekeraars gebruik mogen maken van een clouddienst. SRXP is de enige clouddienst gespecialiseerd in declaratieverwerking die deze overeenstemming heeft met DNB.

Introductie zelfscankassa-app Newway Retail Solutions en OpenUp Technologies (02-02-2016)
Newway Retail Solutions en OpenUp Technologies hebben een zelfscankassa-app ontwikkeld voor smartphones, met als App productnaam BlueSelfService. Deze innovatieve oplossing werd tijdens de Innovatiemarkt bij Wageningen University voor het eerst gedemonstreerd aan een selecte groep genodigden, waaronder Minister Schultz van Haegen van het ministerie van Infrastructuur en Milieu.

Bestellingen opnemen met snelheid van whatsappen met nieuwe Cashr runner interface (12-01-2016)
Of een horecamedewerker nu op het terras of in de zaak werkt, het is in beide gevallen belangrijk om snel, eenvoudig en foutloos bestellingen op te kunnen nemen en te verwerken. Cashr leverancier van de honderd procent online kassa’s, heeft daarom zijn online kassa-app verbeterd. Ook op smartphones met beperkte schermafmetingen kan nu met de snelheid van whatsappen bestellingen worden ingevoerd.

Apple Watch en CoSign ondersteuning Cliënt Online (16-10-2015)
PinkWeb lanceert een nieuwe versie van de iOS app voor het accountancy klantenportaal Cliënt Online, met daarin ondersteuning voor de nieuwe Apple Watch. Ook de rest van de app is uitgebreid met veel nieuwe mogelijkheden. Naast de nieuwe versie van de iOS app is ook de integratie van CoSign voor SBR Assurance gerealiseerd.

Sparkholder winnaar eerste Nederlandse Exact Hackathon (15-10-2015)
Het team Sparkholder is gisteravond tijdens Exact Live* met de app Predictr uitgeroepen tot winnaar van de eerste Nederlandse Exact Hackathon. Exact gaat het tijdens de hackathon ontwikkelde proof of concept samen met het winnende team verder doorontwikkelen. Naar verwachting is de app na enkele maanden klaar om in het App Center opgenomen te worden.

HelloFlex introduceert een nieuwe online tool, CheckIn. Deze tool ondersteunt intermediairs maximaal bij het automatisch inschrijven van nieuwe flexwerkers (06-10-2015)
CheckIn is een selfservice tool waarmee nieuwe flexwerkers worden ingeschreven door de opdrachtgever. De opdrachtgever registreert met behulp van CheckIn de naam en het e-mailadres van de nieuwe flexwerker, en de flexwerker zelf doet de rest. De intermediair hoeft verder niets te doen. De online tool bewaakt of alle gewenste gegevens worden geregistreerd. Als er nog gegevens ontbreken krijgt de opdrachtgever of flexwerker automatisch een alert om deze gegevens alsnog te registreren.

Polaris HRS heeft een vernieuwde versie van self-service op de markt gebracht onder de naam Nova neXt (06-10-2015)
Polaris HRS heeft een vernieuwde versie van self-service op de markt gebracht onder de naam Nova neXt (software voor HR en salarisadministratie). De bestaande functionaliteit waaronder verlofregistratie, ziekteregistratie, declaraties, opleidingen, vastlegging en opvolging van functionerings- en beoordelingsgesprekken, werving en selectie, mailmerge, management informatie, urenregistratie en planningsmodule is uitgebreid op een aantal onderdelen.

Exact introduceert zakelijke app voor smartwatch (21-09-2015)
Exact heeft Exact Online for Android Wear ontwikkeld, een applicatie die het mogelijk maakt real-time uren te schrijven met behulp van de smartwatch. De app is zich bewust van zijn omgeving en koppelt een locatie met behulp van GPS-coördinaten aan een project of klant. Dat maakt uren schrijven nauwkeuriger en er zijn minder handelingen voor nodig.

Mproof en ServiceHeroes bundelen krachten in ITSM-markt met Mobile Monkey (28-07-2015)
Mproof, specialist in diensten en software voor IT Service Management en ServiceHeroes, softwareontwikkelaar met een focus op mobiele ontsluiting van IT-systemen, slaan de handen ineen om ITSM-gebruikers nog beter te bedienen. Gezamenlijk hebben zij een mobiele oplossing gerealiseerd waarmee klanten van Mproof de servicemanagementprocessen binnen Clientele ITSM ook mobiel kunnen inzien en beheren.

Exact introduceert nieuwe tijdregistratie-app (07-07-2015)
Exact brengt de tijdregistratie-app ‘Hour entry’ op de zakelijke markt. Medewerkers kunnen met deze app overal en altijd hun facturabele uren registreren. De app is gekoppeld aan Exact Synergy en zorgt ervoor dat bedrijven altijd inzicht hebben in de uren van medewerkers, zodat tijdig factureren en het inplannen van capaciteit zo efficiënt mogelijk gebeurt. De app is gratis beschikbaar voor zowel Android als iOS.

RADAR software introduceert een cloudoplossing (24-06-2015)
RADAR software heeft tijdens de Docco Accountancy Software & Tooling Expo haar cloudoplossing gepresenteerd. Tijdens een presentatie in De Rijtuigenloods is de eerste versie getoond. Naast de bestaande CRM-software heeft RADAR software een cloudversie ontwikkeld, waarin alle klantinformatie, klantcommunicatie, klantdossiers en klantactiviteiten via elk device - smartphone, tablet, computer - beschikbaar zijn.

Cashr helpt horecaondernemers door drukke zomerperiode heen (13-05-2015)
Voor de horeca dient de drukke zomerperiode zich aan. Horecaondernemers zetten hun terras weer uit, wat vaak een verdubbeling van het aantal tafeltjes betekent. Het bedienen en afrekenen van zoveel tafeltjes kan een crime zijn. Cashr biedt nu uitkomst, met de introductie van een verbeterde versie van zijn online kassasysteem voor smartphones en tablets; Cashr 1.5.0.

Oracle: mobiele apps zijn het nieuwe gezicht van bedrijven (29-04-2015)
Nieuw onderzoek van Oracle toont aan dat bijna 55 procent van generatie Y (millennials) zegt dat zij door een slechte mobiele app-ervaring minder snel de producten of services van een bedrijf zal gebruiken.

Yuki lanceert nieuwe iPhone App voor het Yuki boekhoudplatform (29-04-2015)
Yuki heeft vandaag een nieuwe versie van de iPhone App gelanceerd. Mobile devices worden steeds belangrijker en Yuki wil met de nieuwe iPhone App een nog betere user experience bieden aan alle relaties die ondernemen met het Yuki boekhoudplatform!

Visionplanner Cloud wint App Center Award van Exact (23-04-2015)
Visionplanner Cloud heeft de App Center Award gewonnen voor ‘Best App 2014’. De prijs werd door Exact uitgereikt tijdens Exact Connect, een jaarlijks evenement over de laatste ontwikkelingen op het gebied van apps, ecosysteem en samenwerken. Visionplanner Cloud, waarmee managementinformatie snel wordt samengesteld en gedeeld, is door de vakjury unaniem gekozen als winnaar voor beste app.

Salesforce breidt uit richting HR (23-04-2015)
Salesforce, het Customer Success Platform en 's werelds meest gebruikte CRM-oplossing, introduceert vandaag een nieuwe oplossing voor HR-management: het Employee Success Platform. Hiermee zorgt Salesforce voor een intensiever en persoonlijker contact met medewerkers waardoor de betrokkenheid en de loyaliteit toeneemt. Tegelijkertijd voorzien de oplossingen in de juiste data en inzichten om de meest getalenteerde werknemers te kunnen aantrekken, managen en behouden.

Nieuwe generatie kassa maakt voorraadbeheer online en fysieke winkel nauwkeuriger (20-04-2015)
Online boekhoudsysteem Reeleezee heeft een nieuwe Application Programming Interface (API), waarmee een gezamenlijk real-time voorraadbeheer mogelijk wordt voor de webwinkel en de fysieke winkel. De aankopen in de fysieke winkel via Cashr, het online kassasysteem voor smartphones en tablets, en de webshop worden beide gesynchroniseerd in één Reeleezee Administratie.

Digitale formulieren verdienen zichzelf makkelijk terug (14-04-2015)
Veel bedrijven in de automotive zijn op zoek naar een innovatieve oplossing om tijd en geld te besparen. Het tijd om papieren formulieren te digitaliseren! Een papieren formulier kost gemiddeld € 2, terwijl een digitaal MoreAp formulier gemiddeld € 0,15 kost, dat is ruim 10 keer minder!

Decos lanceert webversie van vergadertool Minute (31-03-2015)
Vandaag lanceert Decos, het innovatiehuis voor digitalisering, een nieuwe webversie van vergadertool Minute. Met Minute kunnen gebruikers vergaderingen delen en gelijktijdig samenwerken aan agenda’s, presentaties, notulen en documenten. Dankzij deze nieuwe versie kunnen medewerkers met ieder device aan een Minute-vergadering deelnemen.

Acto lanceert app voor digitale formulieren (04-03-2015)
Acto Informatisering lanceert de Formulieren App, een app voor het maken en werken met digitale formulieren. De app is speciaal voor de bouw- en installatiebranche ontwikkeld en is vanaf vandaag via de verschillende app-stores te downloaden. Nooit meer onduidelijke of half ingevulde bonnen, maar alles digitaal, dus overal beschikbaar.

VanMeijel introduceert Metacom apps (19-02-2015)
De snelheid waarmee projectgegevens voor handen moeten zijn in het bouwproces neemt als maar toe en lijkt niet te stoppen. Eerder was het voldoende als de benodigde gegevens enkel beschikbaar waren op kantoor, in het ERP systeem. Tegenwoordig willen we meer: op elk gewenst moment én apparaat willen we vele soorten gegevens kunnen raadplegen, goedkeuren of bewerken. Dit is precies wat mogelijk is met Metacom apps.

20/20 vision Software lanceert mobiele app voor managen van crediteurenproces (31-01-2015)
20/20 vision Software lanceert de applicatie 20/20 Task Manager voor Android en iOS. De applicatie zorgt ervoor dat gebruikers van 20/20 Xspend voortaan vanuit hun broekzak het crediteurenproces van hun organisatie kunnen managen.

Nieuwe app UNIT4 verbetert orderprocessen bij groothandels en hun klanten (29-01-2015)
UNIT4 introduceert een app specifiek gericht op de groothandelssector. Deze app is aangesloten op Agresso Wholesale en UNIT4 Multivers Extended. Klanten van groothandels die gebruik maken van één van de ERP-systemen van UNIT4, kunnen via de app eenvoudiger en veiliger bestellingen plaatsen.

Salesforce introduceert AppExchange Store Builder (17-12-2014)
Salesforce [NYSE:CRM], het Customer Success Platform, introduceert AppExchange Store Builder. Hiermee kan elk bedrijf snel en eenvoudig zijn eigen op maat gemaakt appwinkel creëren en inrichten. Meer dan 80 procent van de Fortune 500 bedrijven bouwt zakelijke apps die over het algemeen beschikbaar zijn via app stores voor consumenten.

Inloggen met vingerafdruk en scannen in Client Online app (20-11-2014)
De update van de Cliënt Online iOS app brengt veel nieuwe functionaliteit. Zo is het nu mogelijk om in te loggen met een vingerafdruk i.p.v. een PIN-code en kunnen gebruikers met de fotocamera documenten scannen en direct uploaden in het online dossier.

Cashr koppelt smart devices aan online kassa (25-09-2014)
Cashr is een online systeem dat kassa’s van horecagelegenheden en winkels koppelt aan het backoffice boekhoudsysteem in de cloud van Reeleezee. Het systeem maakt gebruik van smartphones en tablets waarmee bestaande kassa’s kunnen worden vervangen zonder kostbare apparatuur aan te schaffen. Op deze manier maakt Cashr afrekenen voordeliger, makkelijker en flexibeler voor zowel klanten als de ondernemer en zijn personeel.

Oracle verbetert Oracle Social Cloud met nieuwe-generatie gebruikerservaring (22-08-2014)
Moderne bedrijven moeten voldoen aan de technologische standaarden van moderne klanten. Organisaties die investeren in consumentgerichte, gebruiksvriendelijke technologieën zien de productiviteit van hun werknemers met 56 procent toenemen en de klanttevredenheid met 46 procent.

UNIT4 verdubbelt investering in innovatie (19-08-2014)
UNIT4 gaat sterk inzetten op innovatie, door investeringen in de R&D-activiteiten van de ERP-software UNIT4 Agresso te verdubbelen. De inkomsten van Software-as-a-Service van de Nederlandse bedrijfssoftwareleverancier blijven groeien; deze inkomsten liggen met 40 procent voor op inkomsten uit licenties.

Oracle lanceert 57 Oracle JD Edwards-applicaties geoptimaliseerd voor smartphone en tablet (31-07-2014)
Oracle blijft het steeds meer toenemende aantal mobiele werknemers overal ter wereld ondersteunen. Daarom lanceert de organisatie 57 nieuwe Oracle JD Edwards EnterpriseOne Mobile Enterprise-applicaties. Deze zijn te downloaden in de App Store van Apple en Google Play voor Android.

Oracle introduceert Oracle Service Oriented Architecture Suite 12c (30-06-2014)
De snelle groei van cloudapplicaties binnen ondernemingen, gecombineerd met de wens van organisaties om applicaties te integreren met mobiele technologieën, maakt de integratie van applicaties aanzienlijk complexer. Om deze uitdaging aan te pakken, introduceert Oracle Oracle SOA Suite 12c, de nieuwste versie van de meest complete, uniforme oplossing voor applicatie-integratie en Service Oriented Architecture (SOA).


Onerzoeksbureau GBNED