Softwarepakketten.nl

Archief White papers

Pakketsoort - ICT Beheer - Beveiliging > Soort > ICT beheer en beveiliging

[ 1 ] tot [ 3 ] van totaal [ 3 ] berichten

Van der Veen & Kromhout Registeraccountants en Belastingadviseurs en het gemak van ZIVVER (18-05-2019)
Met ZIVVER voldoet jouw organisatie volledig aan de eisen die de AVG stelt aan e-mailverkeer. De software biedt controle voor, tijdens en na de verzending van gevoelige informatie. Voor Van der Veen & Kromhout was doorslaggevend dat ZIVVER werkt met twee factor authenticatie. Zodat, mocht een e-mail in verkeerde handen komen, dat niet leidt tot een inbreuk op de vertrouwelijkheid van gegevens.

Brouwers Accountants en de keuze voor het datacenter van Loyall (28-03-2014)
Eén van de accountants waar Loyall nauw mee samenwerkt is Brouwers Accountants uit Zwolle, Deventer, Arnhem en Genemuiden. De weg naar Het Nieuwe Werken is door Brouwers een aantal jaar terug ingeslagen wat heeft geleid tot een grote veranderingen in de manier van werken.

Nieuwe ethernet technologie cruciaal voor veilig draadloos netwerk (30-01-2014)
Steeds meer organisaties schakelen over op een volledig draadloos netwerk, onder andere voor het ondersteunen van een Bring Your Own Device (BYOD) beleid. Dat betekent dat ze nieuwe vaste, draadloze en beveiligde netwerkoplossingen in huis moet halen. Zo kunnen vaste medewerkers en bezoekers met hun devices optimaal gebruik maken van internetverbindingen.


Onerzoeksbureau GBNED