Softwarepakketten.nl

Archief Software nieuws

Pakketsoort - Projectmanagementsoftware > Soort > Projectmanagement en -planning

[ 1 ] tot [ 50 ] van totaal [ 84 ] berichten

Softwareleverancier AFAS groeit met 28 procent in de bouw (05-03-2019)
AFAS Software zag het aantal klanten in de bouwsector in 2018 toenemen met 28 procent ten opzichte van het jaar daarvoor. Het tekort aan medewerkers dwingt bouwbedrijven om processen te automatiseren. Door gebruik te maken van geïntegreerde digitaliseringsoplossingen werken zij efficiënter, waardoor zij veel tijd en geld besparen.

SalesManager Software neemt 4CIS over (04-03-2019)
SalesManager Software heeft de activiteiten van branchegenoot 4CIS overgenomen. 4CIS is al twintig jaar producent en leverancier van CRM en ERP oplossingen. De overname van het Eindhovense bedrijf is een logische vervolgstap in de groeistrategie van SalesManager Software. Met de overname bouwt SalesManager haar positie in Cloud Business Software verder uit.

AGP Business Software gaat verder onder de vlag van Kerridge Commercial Systems (10-12-2018)
AGP Business Software, leverancier van ERP-software voor diverse branches, gaat vanaf december 2018 verder onder de vlag van Kerridge Commercial Systems, leverancier van geavanceerde, volledig geïntegreerde bedrijfsoplossingen voor bedrijven actief op het gebied van groothandel, verhuur, projecten en installatie.

Scholt Group Valkenswaard investeert stevig in softwarespecialist YVI Family (06-11-2018)
De Scholt Group uit Valkenswaard is als investeerder een langdurig samenwerkingsverband aangegaan met YVI Family, een Eindhovens softwarebedrijf dat zich met projectmanagementsoftware richt op zzp’ers, het mkb én groter.

Next 2018: transformeren naar digitaal bouwen op 13 november 2018 (27-09-2018)
Digitalisering zet de wereld op zijn kop. Ook die van de bouw. Het intensief toepassen van de vele nieuwe mogelijkheden die technologie biedt, oftewel digitaal bouwen, is belangrijker dan ooit. Maar hoe kun je succesvol digitaal bouwen? Dat laat VanMeijel zien tijdens Next 2018, het evenement op dinsdag 13 november in theater 't Voorhuys Emmeloord.

Visma Software lanceert Visma.net Project Accounting (07-09-2017)
Visma Software breidt zijn cloudoplossingen verder uit met Visma.net Project Accounting. Deze flexibele software helpt grotere organisaties projecten vergaand te automatiseren en financieel optimaal te beheren. Van projectbezetting tot urenregistratie en van begroting tot betaling: Visma.net Project Accounting biedt realtime inzicht in alle projectdetails en de financiële administratie.

MainPlus realiseert samen met ITvisors nieuwe Mendix-applicatie voor woningonderhoud (06-04-2017)
MainPlus heeft samen met IT-bedrijf ITvisors, een nieuwe Mendix-applicatie (MainFlow) gerealiseerd ter ondersteuning van de volledige dienstverlening. MainPlus regisseert al het niet-planmatige onderhoud voor woningen en belooft vastgoedeigenaren een kostenbesparing van 20 procent op het dagelijks onderhoud.

Eerste mobiele Google business App voor Professional Services (16-01-2017)
Google heeft VOGSY opgenomen in het Google Technical Partner Program. VOGSY is de mobiele business cloud oplossing voor Professional Service projectorganisaties. VOGSY is ook de naam van het bedrijf dat de oplossing heeft ontwikkeld en op de markt brengt.

Spindler Installatietechniek kiest voor toekomstbestendige oplossing van Acto (02-01-2017)
Spindler Installatietechniek is een 'totaalinstallateur' die actief is in de woningbouw en utiliteit, zowel bij nieuwbouwprojecten als bij renovatie. Het bedrijf zocht een nieuwe, bedrijfsbrede, software-oplossing en vond deze bij Acto. "Ons huidige systeem voldeed niet meer aan de eisen van deze tijd.

Etro Vastgoed heeft Service en Onderhoud prima voor elkaar (03-11-2016)
Wanneer de huidige bouwsoftware niet meer aansluit bij de dagelijkse processen, besluit Etro Vastgoedzorg dat het tijd wordt voor een oplossing die wél klaar is voor de toekomst. Etro gaat werken met BouwVision, innovatieve software voor de bouw die volledig aansluit bij de dagelijkse praktijk op het gebied van Service en Onderhoud.

Waterschap Rivierenland kiest voor ERP van Unit4 (10-10-2016)
Waterschap Rivierenland is het eerste waterschap in Nederland dat kiest voor Business World On!, het ERP-systeem van Unit4. Het waterschap heeft een meerjarig contract met Unit4 getekend. De oplossing van Unit4 gaat het waterschap ondersteunen met de financiële administratie, inkoopprocessen, project- en subsidieadministratie, budgetbewaking en urenvastlegging.

VANDAAG verschenen: Gids projectmanagementsoftware 2016; met als attentiepunt de sterk wisselende functionaliteit in het aanbod (29-08-2016)
Vandaag is de "Gids projectmanagementsoftware 2016" verschenen met een compleet overzicht van beschikbare projectmanagementsoftware en daarbij behorende eigenschappen voor de Nederlandse markt.

Comfort Partners gaat zijn bedrijfsprocessen uitrusten met de uitgebreide service- en projectmanagement-oplossing van Acto (11-07-2016)
Comfort Partners gaat zijn bedrijfsprocessen uitrusten met de uitgebreide service- en projectmanagement-oplossing van Acto. Hiervoor tekenden Erwin Berendsen, directeur Comfort Partners, en William Zegers, directeur van Acto Informatisering, eind mei de samenwerkingsovereenkomst.

Pilots met VOGSY, de zelf ontwikkelde Google ERP-oplossing (15-06-2016)
GeeFirm maakt bekend dat het in de eerste zes maanden van het bestaan een aantal mooie klanten heeft opgetekend, waaronder Brand Cast Company, Tribal en Unlimited Productions. Ook zijn de eerste pilots gaande met VOGSY, de zelf ontwikkelde Google ERP-oplossing voor de Professional Services markt. GeeFirm is Google for Work Partner, specifiek voor de Professionals Services sector.

Assistance Software en Dapas Software lanceren unieke Accountancy-suite (19-05-2016)
Initiatiefnemers Assistance Software en Dapas Software lanceren eind deze maand de Accountancy-suite. Met het bundelen van hun krachten bieden Assistance Software en Dapas Software met de Accountancy-suite een totaaloplossing voor alle IT van het accountantskantoor. Bedacht en ontwikkeld vanuit de gebruiker.

Nieuw onderzoeksrapport naar standaard software voor projectmanagement in de maak (12-05-2016)
Onderzoeksbureau GBNED doet al jaren frequent onderzoek naar standaard software en daaraan gerelateerde onderwerpen. Voorbeelden zijn de "Gids boekhoudsoftware" en "De Complete gids elektronisch factureren". Nu wordt gewerkt aan de "Gids projectmanagementsoftware 2016". Een potentieel van ruim 40 leveranciers (actief in Nederland) is gevraagd hieraan mee te werken.

Projectbewaking in de grip dankzij integratie ITmobile en Acto (26-02-2016)
Bedrijven met veel verschillende projecten en /of servicecontracten hoef je niet uit te leggen wat de integratie van de projectplanning en geautomatiseerde urenregistratie van ITmobile met het ERP-systeem van Acto in de dagelijkse praktijk oplevert. Bedrijven als Guts Installatie¬techniek, IBK en Fri-Jado hebben met deze oplossing hun project¬management, projectplanning, urenbewaking en facturatie van projecten dagelijks op orde.

VanMeijel introduceert cloud platform Metacom Online (10-02-2016)
Metacom Online is het nieuwe cloud platform van VanMeijel dat speciaal is toegespitst op de bouw. Met de eerste module van Metacom Online, genaamd BizzStream, zijn zaken zoals urenregistratie, meerwerk, werkbonnen, kwaliteitsformulieren en inkoopprocessen eenvoudig zelf te digitaliseren en mobiel beschikbaar te maken.

Unit4 Business World nieuwe financiële projectsysteem voor NWO (08-02-2016)
De Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO) heeft besloten om Unit4 Business World te implementeren ter ondersteuning van de financiële en projectenadministratie. Unit4 kwam overtuigend als winnaar naar voren uit de Europese aanbesteding voor een nieuw financieel en projectsysteem.

TES kiest voor ERP totaaloplossing van Acto (11-01-2016)
TES Groep, met vestigingen in Tilburg en Prinsenbeek, heeft gekozen om te gaan werken met de software van Acto. Hiervoor tekenden beide partijen op 14 december 2015 een samenwerkingsovereenkomst. "In de diverse presentaties van Acto herkenden wij onze eigen werkwijze: een persoonlijke aanpak met een klant-specifieke totaal¬oplossing", aldus Peter Mathijssen, financieel manager bij TES Holding B.V.

De Romein Groep investeert in verdere groei en kiest voor Metacom (29-06-2015)
De afgelopen jaren is De Romein Groep hard gegroeid in het ontwerpen en realiseren van projecten in de GWW, leidingbouw en logistieke dienstverlening. Naast de vele projecten in Nederland, is De Romein Groep internationaal actief in landen als België en Duitsland. Om de groeiambities verder te realiseren wil de Romein een professionaliseringsslag maken op het gebied van automatisering. Om dit te bereiken is besloten om organisatiebreed te gaan werken met Metacom.

Unit4 kondigt samenwerking met Microsoft aan (16-06-2015)
Unit4 gaat een strategische samenwerking met Microsoft aan. Die samenwerking zal de ontwikkeling van zelfsturende ERP-toepassingen voor dienstverlenende organisaties versnellen. Unit4 zet de technologie van het Azure PaaS-platform en Microsoft Office in op het eerder dit jaar aangekondigde People Platform.

Prognotice maakt van uw BIM-model een Meerjaren onderhoudsplan (MJOP) (14-04-2015)
Een BIM-model omzetten in een meerjaren onderhoudsplan (MJOP) is een tijdrovende klus. Toch wordt het steeds vaker geëist door uw opdrachtgevers. Prognotice, de toonaangevende partij op gebied van software voor meerjaren onderhoudsplannen, heeft hiervoor speciaal een dienst ontwikkeld, voor architecten, bouwers en installateurs.

Decos lanceert webversie van vergadertool Minute (31-03-2015)
Vandaag lanceert Decos, het innovatiehuis voor digitalisering, een nieuwe webversie van vergadertool Minute. Met Minute kunnen gebruikers vergaderingen delen en gelijktijdig samenwerken aan agenda’s, presentaties, notulen en documenten. Dankzij deze nieuwe versie kunnen medewerkers met ieder device aan een Minute-vergadering deelnemen.

Carglass optimaliseert reparatieservice met ORTEC en Sigmax (15-12-2014)
Vanuit 58 vestigingen en een mobiele service zorgen de 350 monteurs van Carglass dagelijks voor een vakkundige reparatie en vervanging van autoruiten. Om een snelle service aan klanten landelijk mogelijk te maken, digitaliseerde Carglass de serviceplanning en de werkbonnen met de Field Service Suite van ORTEC en Sigmax.

Stichting FOM kiest met UNIT4 Agresso voor nieuw financieel systeem (12-11-2014)
De Stichting voor Fundamenteel Onderzoek der Materie (FOM) is overgegaan tot gunning aan UNIT4 voor het leveren van Agresso, een volledig geïntegreerd ERP-systeem. UNIT4 kwam overtuigend als winnaar naar voren uit de Europese aanbesteding voor een nieuw financieel systeem.

Exact stroomlijnt projectadministratie bij Sociaal en Cultureel Planbureau (10-04-2014)
Het Sociaal en Cultureel Planbureau (SCP) kiest Exact voor het stroomlijnen van zijn projectadministratie. Exact-partner VCD zal de software implementeren. Er zullen ongeveer 100 mensen mee gaan werken.

Afrikaanse onderzoeksorganisatie maakt gebruik van UNIT4 Agresso (11-02-2014)
De Afrikaanse onderzoeksorganisatie ICIPE heeft gekozen voor de ERP-software UNIT4 Agresso. De oplossing van de Nederlandse bedrijfssoftwareleverancier UNIT4 vervangt de huidige administratieve systemen, waaronder die voor projectadministratie, financiën en HR.

Visser & Smit Hanab gaat volledig integraal werken met Metacom 9 (31-01-2014)
Visser & Smit Hanab (V&SH) gaat compleet over op Metacom 9 van VanMeijel, een van de grootste automatiseerders in de bouw. Metacom 9 verzamelt alle projectgegevens in één centraal model, waardoor de gebruikers eenvoudig kunnen zien of een project volgens de planning gerealiseerd wordt. Bovendien kunnen calculaties, planningen en prognoses met de software sneller en betrouwbaarder worden uitgevoerd.

SNT verbetert financiële en projectadministratie met Exact (14-01-2014)
Facilitair contact center SNT selecteert Exact Financials Enterprise en Exact Synergy Enterprise voor zijn financiële en projectadministratie. Deze combinatie verzorgt de automatisering van de administratieve verwerking van 3500 medewerkers, werkzaam op zes verschillende locaties in Nederland en Suriname. Nederlands grootste contact center wil hiermee inzicht in de diverse projecten vergroten.

Universiteit Wageningen zet UNIT4 Agresso in voor financiële- en projectadministratie (09-01-2014)
Wageningen University & Research Centre (Wageningen UR) heeft gekozen voor UNIT4 Agresso, een volledig geïntegreerd ERP-systeem voor dynamische organisaties die met continue verandering te maken hebben. De onderzoeksprojecten bij Wageningen UR hebben verschillende financieringsconstructies en subsidieregelingen, die elk vaak ook een eigen methode van verantwoording kennen.

Zakelijke dienstverleners missen omzet door matig projectbeheer (04-12-2013)
Voor veel zakelijke dienstverleners in het mkb is het tijdig en binnen budget opleveren van projecten een behoorlijke kluif. Maar liefst 39% van de respondenten van de Exact MKB Cloud Barometer 2013 geeft aan hiermee te worstelen. Ook facturen tijdig betaald krijgen, blijkt een uitdaging te zijn (35%). Daarom is het van groot belang dat deze bedrijven beter zicht hebben in de kosten, opbrengsten en voortgang van verschillende projecten.

Qics lanceert cloudoplossing voor projecten en facturen (01-11-2013)
Qics heeft onlangs haar nieuwe oplossing voor projectmanagement, planning, urenregistratie en facturatie gelanceerd. Het doel was het ontwikkelen van een gebruikersvriendelijke cloudoplossing met veel functionaliteit.

ICIT ziet inkomsten stijgen met Visma Severa (09-09-2013)
Full-service internetbureau ICIT heeft zijn bedrijfsprocessen gestroomlijnd met de gebruiksvriendelijke online projectmanagementoplossing Visma Severa. Deze cloudservice van Visma Software stelt ICIT in staat zijn verkoop, projectplanning, taakverdeling, urenregistratie en facturering in één geïntegreerde omgeving te doen.

UNIT4 levert ERP-software aan ontwikkelingsorganisatie CGIAR (09-09-2013)
CGIAR, een internationaal consortium van non-profit landbouwkundige ontwikkelingsorganisaties, kiest voor het ERP-systeem Agresso van UNIT4. De implementatie van het managementsysteem voor internationaal onderzoek is de eerste fase van een wereldwijd project in de onderzoeksector. Tien CGIAR-organisaties gaan gebruik maken van deze oplossingen, onderzoeksinstelling WorldFish heeft daarbij de primeur.

Metacom 9-gebruikers klaar voor SEPA (05-07-2013)
Volgens recent onderzoek van de Nederlandsche Bank heeft de helft van de bouwbedrijven nog niet van de nieuwe Europese betalingsstandaard SEPA gehoord. Op 1 februari 2014 moet al het betalingsverkeer echter via deze standaard verlopen. Bouwautomatiseerder VanMeijel informeert en activeert zijn klanten daarom om een soepele overgang te realiseren. Inmiddels zijn er tientallen klanten die met bouw ERP-systeem Metacom werken klaar voor SEPA.

Mindjet introduceert Mindjet ProjectDirector waardoor projecten efficienter uit te voeren zijn (25-06-2013)
Mindjet, producent van social collaboration-software voor bedrijven, introduceert Mindjet ProjectDirector, een combinatie van Mindjet’s mindmapping en planningsfunctionaliteit met document- en taakbeheer, zodat medewerkers van de eerste brainstormsessie tot en met de afronding zo efficiënt mogelijk kunnen samenwerken.

Projectplace maakt mobiel plannen mogelijk met Kanban app (23-05-2013)
Projectplace, leverancier voor online samenwerken, introduceert ‘s werelds eerste mobiele Kanban bord. Dit bord, te downloaden als app, maakt het mogelijk om inzicht en overzicht te krijgen binnen persoonlijke projecten met Facebook-vrienden.

Heemskerk real time inzicht in complete voorraad met UNIT4 Mobile Sales (08-03-2013)
Agrarisch ingenieursbureau Heemskerk heeft UNIT4 Multivers Extended en Mobile Sales in gebruik genomen. Het bedrijf uit het Brabantse Diessen vervult zo de behoefte om buitendienstmedewerkers altijd en overal actueel inzicht te geven in de complete voorraad.

Exploitatiebedrijf Wierts investeert met Acto in de toekomst (12-02-2013)
Exploitatiebedrijf Wierts BV, heeft gekozen om al haar financiële en operationele processen met de nadruk op, opdrachten en projecten, met behulp van ActoProject en ActoService te gaan uitvoeren.

Lokhorst Bouw & Ontwikkeling maakt bouwproces real-time inzichtelijk met QlikView (05-02-2013)
E-mergo, specialist in business intelligence, kondigt aan dat Lokhorst Bouw & Ontwikkeling heeft gekozen voor het QlikView Business Discovery Platform om elke fase van het bouwproces geautomatiseerd en mobiel inzichtelijk te maken.

Ticon: een nieuwe generatie software voor bouwprojectmanagement (16-01-2013)
VanMeijel, leverancier van software voor de bouw en de industriële dienstverlening, lanceert op de InfraTech 2013 een nieuwe oplossing voor bouwprojectmanagement: Ticon. De softwareoplossing geeft inzicht in alle aspecten van het primaire bouwproces; van engineering en planvorming tot kostenbewaking en uitvoering.

Optimaal sturen met nieuwe Projectscorecard controller (05-12-2012)
Visma Software (voorheen AccountView) introduceert de Projectscorecard controller. Deze unieke scorecardoplossing speciaal voor controllers doet veel meer dan alleen gegevens presenteren op basis van de projectadministratie.

Mindjet vernieuwt mobiele app voor team- en projectmanagement onderweg (22-11-2012)
Mindjet introduceert Mindjet Tasks, een app speciaal ontwikkeld voor mobiel team- en projectmanagement. De app is volledig opnieuw ontworpen, waardoor professionals met één vinger projecten en taken kunnen beheren op elk moment en vanaf elke locatie. De app is per direct beschikbaar voor de iPhone via iTunes en komt later dit jaar beschikbaar voor de iPad en Android.

Bibliotheken stappen massaal over naar AFAS Software (30-10-2012)
AFAS Software voorziet op dit moment ruim driekwart van de openbare bibliotheken in Nederland van administratieve software. In de afgelopen vijf jaar stapten tientallen bibliotheken, en de serviceorganisaties die hen ondersteunen, over naar de software van AFAS.

Infor introduceert nieuwe generatie Workforce Management tijdens HRTEC 2012 (09-10-2012)
Infor kondigt de beschikbaarheid aan van Infor Workforce Management 6.0, de nieuwe generatie van Infor’s toonaangevende workforce management oplossing die meer dan 150 toonaangevende bedrijven over de hele wereld in de detailhandel, gezondheidszorg, horeca, transport, productie en financiële dienstverlening stimuleert.

Mproof Nederland presenteert 2012-2 release van Clientele voor service management (04-10-2012)
De uitbreidingen in de nieuwe versie richten zich vooral op gebruikers van de toepassingsgebieden IT servicemanagement (ITSM) en Managed Service Providing (MSP). Nadruk ligt op extra functionaliteit voor het IT-proces ‘Service Catalog Management’.

Logic Medical kiest voor Prodin (19-09-2012)
Onlangs heeft Logic Medical B.V. de contracten ondertekend voor de implementatie van de Prodin-P3 Suite. Logic Medical gaat gebruik maken van onze Branche oplossing Handel, onze Branche oplossing Service en onderhoud, Projecten en onze Mobile Field Service oplossing.

Ziekenhuis VieCuri gaat voor een eenduidige planning van al haar medewerkers (02-08-2012)
Omdat VieCuri een uniforme werkwijze nastreeft – in al haar administratieve en roosterprocessen – voert het ziekenhuis ORTEC’s personeelsplanningssysteem in.

Mproof introduceert Clientele ITSM Mobile (20-06-2012)
Mproof Nederland, specialist op het gebied van servicemanagement, kondigt de lancering van Clientele ITSM Mobile aan, de mobile versie voor ITSM en managed services toepassingen van Mproof.


Onerzoeksbureau GBNED