Softwarepakketten.nl

Archief Software nieuws

Pakketsoort - Documentbeheer, ECM en dossierbeheer > Soort > Documentbeheer en dossierbeheer

[ 1 ] tot [ 50 ] van totaal [ 242 ] berichten

Hyarchis Content Services winnaar Global Legal Hackathon Benelux (28-02-2019)
In Amsterdam vond afgelopen weekend de Global Legal Hackathon plaats, waarbij Hyarchis Content Services met de hoofdprijs naar huis ging. Hyarchis ontwikkelde in drie dagen het product LegisGO en gooide hiermee bij zowel coaches als jury hoge ogen. Met deze overwinning heeft Hyarchis zich verzekerd van een plek in de halve finale op 15 maart en maakt daarmee kans op een plek in de finale op 4 mei 2019 in New York.

Eno kiest voor Oracle Health Insurance Back Office (16-01-2019)
Zorgverzekeraar Eno, gevestigd in Deventer, stapt over op Oracle Health Insurance Back Office (OHI), de bewezen oplossing van Oracle, die bij de meeste zorgverzekeraars in Nederland in gebruik is. Eno was al langere tijd op zoek naar een vervanging van zijn huidige backofficesysteem, die zou kunnen voldoen aan de eigen eisen van Eno en die van toezichthouders.

MoreApp, de digitale formulieren app, wordt gebruikt om bekende Nederlandse historische molens te inspecteren (05-12-2018)
MoreApp, de digitale formulieren app, wordt gebruikt om de bekende Nederlandse historische molens te inspecteren. Verbij combineert met MoreApp de technieken van nu met het ambacht van toen.

BDO Belastingadvies kiest voor M-Files geleverd door GeONE (06-11-2018)
BDO Belastingadvies heeft gekozen voor M-Files als centrale oplossing voor het document- en informatiebeheer. Met M-Files kunnen medewerkers tijdswinst boeken, wordt dossiervorming geoptimaliseerd en is BDO Belastingadvies in staat haar klanten beter en sneller te bedienen. BDO voert de implementatie samen uit met M-Files premium partner GeONE.

YMF.io presenteert: MyEmma het documentenportaal voor boekhouders- en administratiekantoren (30-08-2018)
Met MyEmma kunt u veilig en versleuteld documenten naar uw klanten sturen en die tevens direct laten accorderen via de browser of via uw eigen App.

Hyarchis laat klanten snel en veilig documenten uitwisselen via nieuwe app (30-08-2018)
Hyarchis, specialist in content- en online samenwerkingsoplossingen, lanceert vandaag haar nieuwste applicatie: Hyarchis Document Dialogue. Deze nieuwe dienst die in combinatie met Hyarchis Document Management (HDM) kan worden gebruikt biedt klanten en medewerkers een beveiligde omgeving waarin zij digitaal documenten en berichten met elkaar kunnen uitwisselen.

Integratie Hyarchis met Simplicate maakt volledig werken in cloud voor accountants mogelijk (25-08-2018)
Hyarchis, specialist in content- en online samenwerkingsoplossingen, kondigt vandaag haar partnership met business software bedrijf Simplicate aan. Het Hyarchis Accountancy Platform integreert naadloos met de cloud-based software voor accountancy bedrijfsvoering van Simplicate en dat is goed nieuws voor accountants.

Blue10 lanceert Blue10 – Enterprise met nieuwe functionaliteiten (27-07-2018)
Blue10, een organisatie die cloud software biedt voor het automatiseren van administratieve processen, breidt haar prijsmodel uit met een nieuwe abonnementsvorm. Met dit nieuwe abonnement biedt Blue10 haar klanten nog meer verdieping voor de digitale verwerking van inkoop- en verkoopfacturen, pakbonnen en bonnetjes.

Hyarchis lanceert integrale oplossing voor accountancybranche (28-05-2018)
Hyarchis, specialist in content- en online samenwerkingsoplossingen, lanceert vandaag haar nieuwe oplossing: Hyarchis Accountancy. Deze oplossing is een integraal systeem waar alle applicaties die accountants gebruiken op aangesloten kunnen worden. Dit zorgt ervoor dat er een optimale samenwerking en gestroomlijnde communicatie kan worden gefaciliteerd.

Gemeente Ede kiest voor BCT en zet grote stappen richting volledig digitaal werken (20-03-2018)
De gemeente Ede kiest voor het zaaksysteem Liber van BCT, specialist in Enterprise Information Management, en gaat daarmee richting volledig digitaal werken. Om continu te evolueren en toekomstbestendig te blijven, staan voor de gemeente Ede meer efficiëntie, betere werkbaarheid en digitaal transformeren op het wensenlijstje.

Advocatenkantoor Kemperink Maarschalkerweerd kiest voor Custodian for Legal (16-03-2018)
Transform Data International kondigt met trots aan dat Custodian for Legal door Kemperink Maarschalkerweerd is gekozen en geïmplementeerd als het systeem voor document-, e-mail- en kennismanagement. Kemperink Maarschalkerweerd hecht veel waarde aan een goede start voor haar kantoor, daarbij staat het gebruikersgemak en de optimale beveiliging van klantdata centraal.

Custodian for Legal is door Halsten gekozen als het systeem voor Legal Dossier en Project Management (18-01-2018)
Transform Data International kondigt met trots aan dat Custodian for Legal door Halsten is gekozen en geïmplementeerd als het systeem voor Legal Dossier & Project Management. Halsten was al geruime tijd op zoek naar een oplossing om op een gebruiksvriendelijke en veilige manier documenten te kunnen delen met haar klantengroep, die voornamelijk bestaat uit juridische afdelingen.

Custodian for Legal door Pact advocaten gekozen en geimplementeerd in tien dagen (02-11-2017)
Transform Data International kondigt met trots aan dat Custodian for Legal door Pact advocaten is gekozen en geïmplementeerd als het systeem voor document-, e-mail- en kennismanagement. Pact advocaten hecht veel waarde aan het gebruikersgemak voor haar medewerkers en de optimale beveiliging van klantdata. Pact advocaten maakt al geruime tijd gebruik van Office 365 en zocht een oplossing die naadloos hierop aansluit.

DDi traint en verbetert continu de DDi Transaction Robot (12-10-2017)
Eerder dit jaar lanceerde DDi, softwareontwikkelaar uit Hoofddorp, de DDi Transaction Robot voor Financiële dienstverleners. Nu, in de nieuwste versie van de Digitale Postkamer, DDi 3.5, is met name de automatische classificatie weer flink verbeterd. De TA Robot classificeert steeds meer (tot wel 70%) van alle binnenkomende berichten zonder tussenkomst van de gebruiker.

DDi introduceert Straight Through Processing voor provinciale post (26-09-2017)
Assurantietussenpersonen ontvangen dagelijks veel provinciale post van verzekeraars, zoals polissen, IVB’s en nota’s. Al deze documenten zullen uiteindelijk, na verwerking door een van de medewerkers, doorgestuurd moeten worden naar de eindklant. Dit proces omvat veel repeterende en tijdrovende handelingen. Om deze handelingen weg te nemen ontwikkelde softwarebedrijf DDi uit Hoofddorp de oplossing Straight Through Processing (STP) voor provinciale post.

FNV kiest voor Hyarchis Legal (20-09-2017)
Vakbond FNV implementeert de software-oplossing Hyarchis Legal. De oplossing ondersteunt de FNV bij de digitale afhandeling van de juridische dienstverlening op het gebied van werk en inkomen voor de regiokantoren van de afdeling Individuele Belangen Behartiging.

DDi Create zorgt voor optimale klantcommunicatie bij Financiële dienstverleners (12-09-2017)
Financiële dienstverleners – en assurantiekantoren in het bijzonder – hebben een grote zorgplicht aan hun klanten. Alle klantcommunicatie die deze zorgplicht met zich meebrengt moet dan ook volledig in orde zijn. De mogelijkheden om klantcommunicatie te optimaliseren zijn ongekend. Tegelijkertijd zorgen deze ongekende mogelijkheden voor de nodige complexiteit.

Basware lanceert archiveringsdienst voor e-facturen (24-08-2017)
Basware introduceert Basware Vault, een efficiënt, compliant en veilige cloud-gebaseerde archiveringsdienst voor e-facturen. Basware Network-klanten kunnen vanaf heden hun facturen in een centraal beheerde oplossing archiveren waardoor het zoeken en ophalen voor toekomstige behoeften (waaronder belastingaudits) worden gewaarborgd.

Syntrus Achmea Real Estate en Finance kiest voor Hyarchis Document Management (24-07-2017)
Syntrus Achmea Real Estate & Finance kiest voor het document management systeem (DMS) van Hyarchis, specialist in content- en online samenwerkingsoplossingen. Het DMS van Hyarchis levert de vermogensbeheerder in vastgoed en hypotheken een flinke tijdbesparing op.

DDi Transaction Robot en FinConnect werkt (18-07-2017)
Naar aanleiding van de Meetup sessies die DDi Information Automation Engineers vorige maand heeft georganiseerd is de softwareontwikkelaar uit Hoofddorp (de komende maanden) druk met het doorontwikkelen van de Digitale Postkamer voor de assurantiebranche. Eén van de wensen; het automatisch verwerken van slimme formulieren en naverrekeningen in samenwerking met FinConnect is nu al in gebruik.

HR2day en SignRequest sluiten partnership voor beveiligde elektronische ondertekening van HR-documenten (30-05-2017)
HR2day, aanbieder van de gelijknamige online HR-oplossing, en softwareontwikkelaar SignRequest hebben een partnership gesloten. Gebruikers van de HR-oplossing HR2day kunnen dankzij de SignRequest-functionaliteit hun handtekening beveiligd plaatsen en documenten elektronisch ondertekenen.

Wehkamp kiest Hyarchis Document Composition voor efficiënte verwerking hoge documentvolume (09-05-2017)
Voor het verwerken van grote volumes documenten kiest wehkamp voor de document composition-oplossing van Hyarchis, specialist in content- en online samenwerkingsoplossingen. Met HDC (Hyarchis Document Composition) is wehkamp in staat om efficiënt en eenvoudig rekeningoverzichten, facturen en brieven te personaliseren, beheren en op te stellen.

DDi introduceert Create voor Planet Press (04-05-2017)
DDi Information Automation Engineers, de softwareontwikkelaar uit Hoofddorp introduceert met Create voor Planet Press een oplossing waarmee assurantiekantoren in het algemeen en ANVA kantoren in het bijzonder, in een tijdsbestek van enkele weken de verzending van hun prolongatie en mutatieprocessen zelfstandig kunnen digitaliseren.

Nieuw rapport Digitaal dossierbeheer en werkprogramma's 2017: nog geen samenwerking branche organisaties als het gaat om het uitwisselen van werkprogramma (31-03-2017)
Onderzoeksbureau GBNED heeft gericht op accountants- en administratiekantoren, voor het 6e achtereenvolgende jaar, het rapport “Digitaal dossierbeheer en werkprogramma’s” geactualiseerd. Met ook inzicht in het aanbod van modellen voor werkprogramma's door branche- en kantoororganisaties en tevens in kaart gebracht welke softwarepakketten deze werkprogramma's ondersteunen, al dan niet in combinatie met Digitaal dossierbeheer.

Larcom zet Transaction Robot in voor verwerking HRM-mutaties (02-12-2016)
Na de automatische verwerking van de inkoopfacturen gaat Larcom, organisatie voor sociale werkvoorziening Overijssel, de DDi Transaction Robot ook inzetten om alle HRM-mutatie aanvragen automatisch te verwerken en de bijbehorende bedrijfsprocessen op te starten.

Xerox optimaliseert scannen naar applicaties met geautomatiseerde cloudoplossing voor MKB (28-11-2016)
Het importeren van scans van papieren inkooporders en ontvangstbewijzen in applicaties kan veel tijd in beslag nemen. Dat geldt zeker voor het MKB die voor hun bedrijfsprocessen gebruikmaken van internetapplicaties. Xerox lanceert daarom de Web Capture Service, een eenvoudige en krachtige oplossing voor workflow-automatisering, waarmee Xerox-resellers in staat zijn om een einde te maken aan dit pijnpunt van klanten.

DDi breidt Transaction Robot uit met Proces Manager (22-11-2016)
Onlangs introduceerde DDi Information Automation Engineers uit Hoofddorp de Transaction Robot voor Document Processing. Met het inzetten van de Robot zet een organisatie de (eerste) stap naar een digitale transformatie. Alle binnenkomende berichten worden gedigitaliseerd, volautomatisch geclassificeerd en toegevoegd aan de juiste processen (workflow).

DDi introduceert de Transaction Robot: next step in Document Processing (15-11-2016)
Iedere organisatie is dagelijks bezig met de verwerking van binnenkomende berichten. E-mails, fysieke poststukken en webaanvragen komen overal in de organisatie binnen. Of het nu facturen zijn, mutaties, formulieren, enz., ieder bericht is een werkopdracht voor een of meerdere personen binnen de organisatie.

Gemeente West Maas en Waal gaat live met JOIN Zaak & Document (03-11-2016)
De ambtenaren van de Gelderse gemeente West Maas en Waal werken vanaf vandaag met JOIN Zaak & Document - het zaaksysteem van IT-dienstverlener Decos, waarmee dossiers en bestanden digitaal beheerd en opgeslagen worden. Met de implementatie van JOIN Zaak & Document zet de gemeente een grote stap in haar ambitie om een groot aantal bedrijfsprocessen digitaal te ondersteunen.

Stadermann Luiten Advocaten voegt iManage Work toe aan haar online werkplekken die worden beheerd door Xinno (25-10-2016)
Stadermann Luiten Advocaten uit Rotterdam gaat het document management systeem (DMS) iManage Work in gebruik nemen als onderdeel van de door Xinno geleverde en beheerde online werkomgeving. Stadermann Luiten Advocaten is gespecialiseerd in aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht en gaat met iManage Work haar dienstverlening verder professionaliseren.

Baker Tilly Berk kiest voor documentverwerker Newviews (14-10-2016)
Baker Tilly Berk, qua omvang het achtste accountant- en advieskantoor in Nederland, gaat in zee met het Rotterdamse softwarebedrijf Newviews. De applicatie van Newviews zal alle factuurstromen in de cliëntadministraties van Baker Tilly Berk automatiseren.

Met Basecone FLUX op je smartphone met 1 swipe een document autoriseren (03-10-2016)
Met Basecone FLUX op je smartphone met één swipe een door jou te autoriseren document goedkeuren, afkeuren of On Hold zetten. Waar en wanneer je wilt. Zo eenvoudig en snel kan autoriseren gaan.

Van document naar Excel: EasyData BV ontwikkelt technieken (algoritmen) om -zonder OCR- documenten te kunnen begrijpen (19-09-2016)
EasyData BV ontwikkelt technieken (algoritmen) om -zonder OCR- documenten te kunnen begrijpen. Dat is niet alleen sneller, er worden ook geen fouten meer gemaakt: 100% resultaat! Als praktijkvoorbeeld heeft EasyData een website ontwikkeld: http://financiele.club waar meer als 10.000 jaarverslagen van beursgenoteerde bedrijven te raadplegen zijn.

Lustrous Law implementeert als eerste notariskantoor iManage Work binnen de juridische werkplek van Xinno (29-08-2016)
Lustrous Law, een in Amsterdam gevestigd notariskantoor dat zich bezighoudt met (grensoverschrijdend) ondernemingsrecht, heeft het door Xinno gehoste iManage Work geïmplementeerd. Daarmee is Lustrous Law het eerste notariskantoor dat die toepassing in gebruik heeft genomen, die tot nu toe vooral op grote(re) advocatenkantoren gericht was.

ZyLAB's technologie versterkt effacts Software van Wolters Kluwer Legal & Regulatory (28-07-2016)
ZyLAB, toonaangevend leverancier van eDiscovery en Intelligent Information Governance-oplossingen, kondigt vandaag aan dat effacts, de juridische managementsoftware van de Wolters Kluwer Legal & Regulatory divisie, de geavanceerde technologie van ZyLAB gaat gebruiken voor contract discovery en contractanalyse.

Xtandit bundelt krachten met SMARTdoc voor eenvoudig digitaal documentbeheer (08-06-2016)
Xtandit, de grootste Xerox business partner van Nederland, heeft haar portfolio uitgebreid met de digitale documentbeheertool SMARTdoc. Dit partnership biedt Xtandit nieuwe kansen binnen verschillende marktsegmenten.

Custodian for legal & PS door ForFarmers gekozen voor document-, e-mail- en projectmanagement (08-04-2016)
Transform Data International (TDI) kondigt met trots aan dat custodian for legal & PS door de juridische afdeling van ForFarmers is gekozen als het systeem voor document-, e-mail- en projectmanagement.

Nieuw rapport Digitaal dossierbeheer en werkprogramma's 2016: op het gebied van documentbeheer valt nog een verbeterslag te maken (20-03-2016)
De 2016 versie van het omvangrijke rapport “Digitaal dossierbeheer en werkprogramma’s” is verschenen. Het rapport is voorzien van een uitgebreide checklist met meer dan 100 functionaliteiten en eigenschappen.

AdvocaatCentraal verbetert haar document beheer systeem met OpenIMS (08-03-2016)
AdvocaatCentraal bedient ruim 700 advocatenkantoren met online software diensten en zet daarvoor het OpenIMS Document Management Systeem (DMS) in. Directeur Tsjeard Boonstra heeft hoge verwachtingen van de 'multitennant'-oplossing, waarbij elk kantoor een eigen DMS draait in de cloud. Voor een server met meer dan 100.000 dossiers, waarin talloze documenten worden beheerd, is schaalbaarheid over meerdere servers een belangrijke vereiste aan de architectuur.

Het Raamwerk brengt Elektronisch Cliënten Dossier onder in de cloud van Unit4 (22-02-2016)
Het Raamwerk heeft besloten om de bedrijfssoftware, waaronder het Elektronisch Cliënten Dossier (ECD) Unit4 Cura, in de cloud van Unit4 onder te brengen. De Zuid-Hollandse zorgaanbieder voor mensen met een geestelijke en lichamelijke beperking voert flexibele werkmethoden en nieuwe mobiele apparatuur in, samen met lean-procesoptimalisatie.

Schaalbare Document management voor iedere organisatie (10-02-2016)
Iedere organisatie ontvangt dagelijks post en berichten. De hoeveelheden zijn uiteraard wisselend, maar dat de verwerking veel tijd kost staat vast. Document management zorgt ervoor dat het proces geautomatiseerd en georganiseerd wordt, zodat het grootste gedeelte van het werk weg valt.

Transform Data International lanceert custodian for Legal & Professional Services (13-01-2016)
Transform Data International lanceert met trots custodian for Legal & Professional Services. Custodian is anders dan producten van andere softwareleveranciers die SharePoint positioneren als een DMS-oplossing voor de advocatuur. Opvallende aspecten van custodian zijn de ondersteuning voor meerdere bronsystemen, de specifieke manier waarop SharePoint structuren worden aangemaakt, offline werken, het concept van virtuele dossiers, performance, veiligheid en stabiliteit.

EBPI en Onior gaan strategisch partnership aan (12-01-2016)
EBPI, specialist in informatieketens, heeft een belang genomen in Onior, specialist in digitalisering en dossieroplossingen. Volgens beide directies vullen de bedrijven elkaar dusdanig mooi aan, dat deze samenwerking voor beide partijen leidt tot nieuwe kansen en voordelen.

Unit4 en Dapas Software koppelen audit- en workflowoplossingen (11-01-2016)
Unit4 en Dapas Software hebben op verzoek van accountantskantoren een koppeling gemaakt tussen Unit4 Audit & Control (voorheen Auditor) en de workflowapplicatie proces monitor (DPM) van Dapas Software. Met eerstgenoemde applicatie zijn periodieke processen en projecten binnen een accountantsorganisatie te plannen, te volgen en te controleren.

Factuurportal nu ook in gebruik bij gemeente Eindhoven (23-12-2015)
Gemeente Eindhoven werkt permanent aan de doorontwikkeling van haar bedrijfsvoering processen met als oogmerk optimale dienstverlening tegen lagere kosten. Digitale verwerking van inkomende facturen is hiervan een voorbeeld. Om deze reden heeft gemeente Eindhoven ervoor gekozen om Factuurportal in te zetten.

Eigen kantoorbeheer accountant en boekhouding klanten samengebracht in nieuwe cloud-oplossing Exact (02-12-2015)
Exact introduceert een nieuwe oplossing voor practice management waarmee accountant- en administratiekantoren zowel de administratie van hun klanten, als hun eigen administratie kunnen bijhouden en monitoren in de cloud. De oplossing richt zich op de belangrijkste onderdelen van het eigen kantoorbeheer, waaronder CRM, documentbeheer, urenregistratie, facturatie, workflow en interne boekhouding.

De ICT Accountancy softwaregids 2016 is verschenen: aanzienlijke verschillen in aanbod per functioneel toepassingsgebied (08-11-2015)
Onderzoeksbureau GBNED heeft opnieuw het omvangrijke aanbod van standaard software voor de accountancy (accountants-, administratie- en belastingadvieskantoren) in beeld gebracht via de ICT Accountancy softwaregids 2016. Met ruim 100 softwareleveranciers die elk een of meer toepassingen leveren is het aanbod van software voor de accountancy erg omvangrijk te noemen. Afgezet tegen functionele toepassingsgebieden is het verschil in de aangeboden hoeveelheid standaard software aanzienlijk.

MLE en Reflaction lanceren IT-based controle content (05-11-2015)
Make Life Easier en Reflaction hebben samen voor de MLE controlesoftware de aanpak voor de General IT Controls (GITC) ontwikkeld. De accountant wordt met deze ontwikkeling gefaciliteerd om de IT-based controle aanpak vorm en inhoud te geven in ‘The story of the audit’. In de afgelopen maanden is een geheel nieuwe set met vragen en controls aan de standaard controle content van MLE toegevoegd.

PinkWeb lanceert nieuwe module Formulier Online (30-04-2015)
PinkWeb lanceert de volledig nieuwe module Formulier Online voor het accountancy klantenportaal Cliënt Online. Met deze module vragen kantoren snel en gemakkelijk alle benodigde informatie bij cliënten uit voor het uitvoeren van hun werkzaamheden.

Digitale formulieren verdienen zichzelf makkelijk terug (14-04-2015)
Veel bedrijven in de automotive zijn op zoek naar een innovatieve oplossing om tijd en geld te besparen. Het tijd om papieren formulieren te digitaliseren! Een papieren formulier kost gemiddeld € 2, terwijl een digitaal MoreAp formulier gemiddeld € 0,15 kost, dat is ruim 10 keer minder!


Onerzoeksbureau GBNED