Softwarepakketten.nl

Archief Software nieuws

Pakketsoort - GSM Datacommunicatie > Soort > Datacommunicatie (GSM)

[ 1 ] tot [ 18 ] van totaal [ 18 ] berichten

PeterConnects introduceert nieuw product voor BroadSoft: Receptionist (18-06-2019)
PeterConnects, leverancier van communicatie-softwareoplossingen, lanceert haar nieuwste applicatie: PeterConnects Receptionist for BroadSoft. Dit maakt het voor BroadSoft-gebruikers eenvoudiger om inkomende telefoongesprekken snel en professioneel af te handelen. Het product is vanaf 17 juni 2019 verkrijgbaar in Nederland.

Advies aan medeoverheden voor Simplerinvoicing als kanaalkeuze voor e-factureren (05-07-2016)
Het ministerie van Economische Zaken adviseert medeoverheden om allereerst e-factuuroplossingen te overwegen die onderdeel zijn van Simplerinvoicing. Simplerinvoicing is in veel gevallen het meest laagdrempelige e-factureringskanaal en daarmee ook voor veel leveranciers die aan overheden leveren het meest interessante kanaal.

Ketentest aangifte loonheffing via het SBR kanaal is van start gegaan (03-04-2015)
Accept neemt deel aan de ketentest die in samenwerking met de Belastingdienst wordt uitgevoerd. De start van de keten wordt door Freepack Software uitgevoerd, waarna deze met de Accept SBR Communicator via de Accept SBR Webserver de verzending naar de belastingdienst verzorgt.

Op 16 sep a.s. CEN workshop BII3 over berichten die gebruikt worden bij de elektronische inkoop door overheidsorganen (12-08-2014)
Op 16 september 2014 organiseert de CEN workshop BII3 een seminar in Essen (Duitsland). In CEN BII3 worden afspraken gemaakt over berichten die gebruikt worden bij de elektronische inkoop door overheidsorganen. U moet hierbij denken aan de Order en de Factuur, maar ook aan aanbestedingsdocumenten. De gestandaardiseerde berichten worden in Nederland gebruikt in implementaties zoals SimplerInvoicing, Tenderned en Digipoort.

Specsavers leunt op Red Hat voor het verwezenlijken van haar visie op opensourcetechnologie (09-07-2014)
Red Hat, leverancier van opensourceoplossingen, kondigt aan dat Specsavers, de grootste private opticienketen ter wereld, gaat werken met Red Hat Enterprise Virtualization, Red Hat Enterprise Linux, Red Hat Satellite en Red Hat JBoss Fuse. De oplossingen geven Specsavers een betrouwbaar en stabiel platform voor bedrijfskritische applicaties voor haar wereldwijde netwerk van 1500 winkels, haar supply chain en datacenters in Guernsey, Denemarken en Australië.

Accept lanceert SBR Communicator en maakt directe communicatie van SBR-berichten mogelijk (14-11-2013)
Accept Automatisering lanceert een generiek programma waarmee SBR-berichten kunnen worden verstuurd naar banken, de Kamer van Koophandel, het Centraal Bureau voor de Statistiek en de Belastingdienst. Met behulp van de Accept SBR Communicator is het mogelijk om aangiften of opgaven te versturen die zijn aangemaakt met de software van een andere partij.

De Zeeuwse sluit schadeverzekeringen aan op transactieplatform Aplaza (04-05-2013)
Zeeuwse, regionale verzekeringsmaatschappij en onderdeel van De Goudse, heeft het schadepakket gekoppeld via het transactieplatform van Aplaza. Het gaat om alle schadeverzekeringen in het PrivéPakket.

Nieuwe Oracle Database Appliance direct beschikbaar (22-09-2011)
Oracle kondigt aan dat de Oracle Database Appliance per direct beschikbaar is. Deze betaalbare en eenvoudig te gebruiken database appliance met hoge beschikbaarheid maakt gebruik van Oracle Database 11g, versie 2 en Oracle Real Application Clusters op een 2-node Sun Fire server cluster met Oracle Linux.

Bedrijven wisselen gemakkelijker elektronisch gegevens uit met overheid dankzij koppeling Digipoort en CertiONE (06-09-2011)
Dankzij de gerealiseerde koppeling tussen Digipoort, het “elektronische postkantoor” van de overheid en het platform van Certipost, ervaren specialist in beveiligde elektronische gegevensuitwisseling, wordt het voor bedrijven nog gemakkelijker om digitaal gegevens uit te wisselen met de overheid.

Primaccount ontwikkelt directe koppeling met CreAim portal en eHerkenning (23-06-2011)
Primaccount Software heeft een Windows service ontwikkeld die zorg draagt voor automatische communicatie met het accountancyportal van CreAim.

VMware introduceert eerste open Platform-as-a-Service (PaaS) (13-04-2011)
VMware, Inc. (NYSE: VMW), wereldwijd leider in virtualisatie en cloud-infrastructuur, introduceert Cloud Foundry, het eerste open Platform-as-a-Service (PaaS). Het nieuwe applicatieplatform is ontworpen voor cloud computing-omgevingen en wordt door enterprise datacenters en public cloud service providers geleverd als een service.

Beste Hosted PBX-oplossing komt van het Nederlandse Xelion (29-03-2011)
Xelion heeft de beste hosted PBX-oplossing. Dit blijkt uit onderzoek van het onafhankelijke adviesbureau op het gebied van communicatietechnologie Cumula. Xelion is innovator en ontwikkelaar van bedrijfssoftware en leverancier van zakelijke Voice over IP-oplossingen en is sinds een jaar ook actief op de markt voor hosted telefonie.

VMware levert nieuw besturingsmodel voor cloud-omgevingen (09-03-2011)
VMware, Inc (NYSE:VMW), wereldwijd leider in virtualisatie en cloud-infrastructuur, biedt een nieuwe strategie en oplossing om het beheer van diensten in dynamische, virtuele cloud-omgevingen te vereenvoudigen en te automatiseren.

AFAS werkt samen met Xelion voor geïntegreerde zakelijke telefonieomgeving (17-12-2010)
Xelion is vanaf heden AFAS Certified Partner. Xelion is gespecialiseerd in het ontwikkelen van laagdrempelige software oplossingen voor telefonie met interfaces naar CRM-applicaties. De samenwerking tussen Xelion en AFAS, leverancier van één geïntegreerd softwarepakket (ERP), levert een volledige bedrijfsoplossing voor de zakelijke markt.

Business intelligence tool van Mproof uitgebreid met KPI-support (27-07-2010)
Mproof Nederland, specialist op het gebied van servicemanagement oplossingen, kondigt de lancering aan van Clientele Performance versie 2010, een uitgebreide BI- en analyseoplossing voor Clientele service management software.

Digitale sleutelbos bedrijven kleiner met eHerkenning (09-05-2010)
Ondernemers kunnen zich vanaf eind 2010 op een betrouwbare en eenvoudige manier identificeren als ze elektronisch zaken doen met de overheid. Het project eHerkenning maakt de 'digitale sleutelbos' van de ondernemer kleiner.

DBS levert als eerste formulieren via Digipoort aan UWV (28-01-2010)
Softwareontwikkelaar DBS voegt de module Verzuimmanagement toe aan het softwarepakket DBS Talent. Met deze module biedt DBS de mogelijkheid om formulieren rechtstreeks digitaal bij het UWV aan te leveren. DBS is het eerste bedrijf dat de mogelijkheden van Digipoort benut. Via deze portal kunnen bedrijven digitaal diverse meldingen doen op verzuimgebied: van ziek- en betermeldingen tot en met zwangerschaps- en bevallingsverlof (WAZO) en langdurige arbeidsongeschiktheid.

UBL-specificaties een feit en eFacturen overheid via Digipoort (20-11-2009)
De overheid wil als ontvanger van veel facturen het elektronisch factureren stimuleren. Onder de noemer e-factureren kunnen verzenders en ontvangers gebruik maken van Digipoort (voorheen de Overheidstransactiepoort) voor de uitwisseling van elektronische facturen.


Onerzoeksbureau GBNED