Softwarepakketten.nl

Archief Software nieuws

[ 101 ] tot [ 103 ] van totaal [ 103 ] berichten

UBL Ketentest voor adoptie elektronisch factureren nu ondersteund door validatietool (31-01-2015)
Deelnemers aan de UBL Ketentest kunnen per heden gebruik maken van een validatietool die vanuit Simplerinvoicing beschikbaar is gesteld. De tool meldt binnen enkele seconden of een factuur in UBL-formaat geschikt is om aan te bieden aan de boekhoudsoftware van UBL Ketentest partners.

Oplossingen voor scannen en herkennen kunnen naadloos aansluiten bij elektronisch factureren op basis van UBL (17-12-2014)
Steeds meer accountants- en administratiekantoren maken gebruik van oplossingen voor het scannen en herkennen van boekingsdocumenten. Parallel hieraan worden steeds meer documenten elektronisch uitgewisseld, zoals het verzenden en ontvangen van facturen per email of via een ander kanaal. Dat het een het ander niet uitsluit bewijst een aantal slimme oplossingen dat naast het scannen van boekingsdocumenten ook een aansluiting kent op het elektronisch uitwisselen van boekingsdocumenten.

Leveranciers van boekhoudsoftware werken samen aan adoptie elektronisch factureren (26-10-2014)
In Nederland hebben afgelopen weken bekende leveranciers van boekhoudsoftware enthousiast meegedaan aan een initiatief om onderling elektronisch facturen in UBL-formaat uit te wisselen. Dit initiatief was bedoeld om eventueel interpretatieverschillen en dialecten weg te nemen om zo vlekkeloos elektronisch facturen tussen de verschillende boekhoudpakketten te kunnen uitwisselen en te zorgen voor automatische boekingen in de administraties.


Onerzoeksbureau GBNED