Softwarepakketten.nl

Archief Software nieuws

Branche ZZP'ers en klein MKB > ZZP'ers en klein MKB

[ 201 ] tot [ 237 ] van totaal [ 237 ] berichten

Nieuw facturatiepakket Profifact voor online factureren (20-01-2012)
Veel ondernemers factureren nog via Word of Excel. Dit is vaak omslachtig en ingewikkeld. Met Profifact kan men nu heel eenvoudig en professioneel online factureren. Dit nieuwe facturatiepakket is bedoeld voor zzp-ers, mkb en startende ondernemers en is eenvoudig in gebruik.

UNIT4 komt met facturatiepakket voor ZZP’ers (09-11-2011)
Speciaal voor ZZP’ers introduceert UNIT4 een nieuwe facturatie-oplossing: UNIT4 Multivers XS. Met deze versie van de boekhoudsoftware voor MKB’ers kunnen zelfstandigen zelf online factureren, betalingen registreren en aanmaningen versturen.

Toekomst boekhouding volledig in een online omgeving met adviesrol accountant (01-11-2011)
Bijna een kwart van de mkb-ondernemers geeft aan weleens een verkeerde beslissing te hebben genomen omdat ze niet juist of onvolledig waren geïnformeerd door hun accountant.

koppeling Elvy met Exact Online (13-10-2011)
Daar de interesse naar de koppeling Elvy - Exact online erg groot is en wij inspringen op de vraag uit de praktijk hebben wij sinds kort ook de koppeling met Exact online gerealiseerd. Daarmee komen wij tegemoet aan de wensen van onze dealers en klanten. De Exact online koppeling is na een update van de software al standaard te gebruiken in Elvy Document Scanning.

Snel en simpel boeken met AccountView Scanboeken (07-10-2011)
AccountView Scanboeken is een nieuwe, slimme oplossing voor het elektronisch verwerken van boekingsdocumenten. Met deze webapplicatie (SaaS – software as a service) van AccountView, onderdeel van Visma SA, is het mogelijk snel en kostenefficiënt documenten in de administratie in te lezen. De documenten worden gescand of geüpload en daarna automatisch verwerkt tot kant-en-klare boekingen.

AFAS Software neemt Yunoo over (04-10-2011)
AFAS Software neemt Yunoo, het grootste online huishoudboekje van Nederland, over. Yunoo heet vanaf nu AFAS Personal. Met deze overname breidt AFAS, bekend van haar softwareoplossingen voor de zakelijke markt, haar dienstverlening uit naar de consumentenmarkt. De medewerkers van Yunoo zijn overgegaan naar AFAS en hebben hun intrek genomen in het AFAS-gebouw in Leusden.

Mamut vergroot klantwaarde door integratie met Microsoft Office 365 (29-06-2011)
Mamut kondigt vandaag aan dat Office 365, de nieuwe generatie cloud productivity service van Microsoft, beschikbaar is als onderdeel van de hosted business oplossingen voor haar Europese klanten.

Handmatig boeken maakt plaats voor scannen (11-06-2011)
Kop of Munt, accountantskantoor voor de creatieve en innovatieve sector, maakt het als eerste in Nederland mogelijk om de boekhouding in Exact Online te scannen. Hierdoor behoort handmatig boeken tot het verleden en kan er nu volledig geautomatiseerd en digitaal geadministreerd worden.

Ondernemers laten kansen liggen door gebrek aan stuurinformatie (28-04-2011)
Enschede, 27 april 2011 – ‘Ondernemers laten kansen liggen door een gebrek aan goede stuurinformatie’, dit stelt Kay Pierik, voormalig registeraccountant. ‘Nog teveel ondernemers missen een dagelijks inzicht in de financiële cijfers waardoor deze informatie niet voldoende gebruikt wordt in de sturing en strategie van het bedrijf.’ Vandaag wordt de nieuwe online boekhouddienst MailhetDoor! gelanceerd.

Yuki binnenkort ook klaar voor digitale XBRL rapportages (12-04-2011)
Met het aangaan van partnerschap met Semansys Technologies zet Yuki een nieuwe stap voorwaarts op het gebied van digitale administratieve dienstverlening. Waar zij eerder al online administratie verzorgden voor kleine ondernemers en ZZP’ers, breiden zij nu hun dienstverlening uit door ook XBRL-applicaties aan te bieden.

Gratis Software voor uw Kasstaat (22-03-2011)
Wegens het grote succes van de gratis tools die wij beschikbaar hebben gesteld op onze website, hebben we nu ook een gratis template beschikbaar gesteld voor het maken van uw dagelijkse kasstaat inclusief analyse en journaalpost!

e-Boekhouden.nl lanceert ABN AMRO-koppeling (01-03-2011)
e-Boekhouden.nl lanceert vandaag een directe koppeling met ABN AMRO Internet Bankieren. Klanten van het online boekhoudprogramma kunnen met een eenmalige aanvraag voortaan alle mutaties van hun zakelijke ABN AMRO-rekening automatisch laten verwerken in de boekhouding.

Kwart MKB-bedrijven ligt plat bij uitval ICT (14-02-2011)
Het merendeel (62%) van het midden- en kleinbedrijf in Nederland is nog niet optimaal geautomatiseerd. Bijna de helft van de MKB’ers (46%) verwacht wel dat het belang van ICT voor hun organisatie in de toekomst zal toenemen
. Dat blijkt uit onderzoek van UNIT4 onder 1.000 willekeurige MKB’ers in Nederland.

Vooruitblik: Aanmaningen via Asperion XpreZ. (23-01-2011)
Binnenkort wordt XpreZ uitgebreid met een veel gevraagde nieuwe functionaliteit – versturen van aanmaningen. Met XpreZ kunt u facturen vanuit Asperion met een muisklik naar de brievenbus van een klant versturen. Deze verzendservice wordt aangeboden in samenwerking met TNT Post.

Reeleezee lanceert geheel nieuwe versie (22-12-2010)
Met trots kondigen wij u vandaag de compleet vernieuwde versie van Reeleezee aan: Reeleezee Next Generation (‘Next Gen’). Reeleezee heeft het afgelopen jaar hard gewerkt aan een nieuwe versie van online boekhouden, waarmee we aan veel gebruikerswensen van onze klanten tegemoet zijn gekomen.

Syfers biedt ZZP’ers administratieve ondersteuning door middel van webportal (22-12-2010)
Syfers ondersteunt freelance professionals op administratief en fiscaal gebied. Ze bieden een volledige oplossing voor de ZZP’ers, die is gerealiseerd op basis van de Cliënt Online webportal.

PerfectView introduceert gratis CRM Software (26-11-2010)
PerfectView CRM Online, de Nederlandse Cloud software voor Relatiebeheer, Sales & Klantenservice, heeft haar 1.000e gebruiker geregistreerd. De sterke groei van PerfectView wordt nog verder doorgezet met de introductie van gratis CRM Software én PerfectView Notifier.

SkillSource realiseert ICP-opgave met btw-nummer controle (26-11-2010)
Ondernemers die gebruik maken van het Elektronische Aangifteprogramma voor hun ICP-opgave (www.Elektronische-Aangifte.nl), kunnen vanaf vandaag de btw-nummers van hun buitenlandse handelspartners binnen de Europese Unie automatisch controleren op geldigheid.

Mamut lanceert Mamut Application Hosting (08-10-2010)
Mamut kondigt vandaag de lancering van Mamut Application Hosting aan; een veilig platform dat toegang biedt tot geïntegreerde bedrijfssoftware voor kleinere bedrijven. Mamut Application Hosting bevat zowel hosting van Mamut Business Software als Microsoft Office, is gemakkelijk in het gebruik en biedt naast hosting ook support, onderhoud en back-up.

Accountant en ondernemer verbeteren online samenwerking dankzij vernieuwde AccountView Go (22-09-2010)
Accountants en ondernemers die op een ideale manier online willen samenwerken, profiteren met de nieuwste versie van AccountView Go van nog meer mogelijkheden en gebruiksgemak. Met AccountView Go stelt de accountant de administratie van zijn cliënten online beschikbaar in een gebruiksvriendelijke webapplicatie.

UNIT4 maakt Multivers geschikt voor tijdelijke belastingverlaging in de bouw (06-09-2010)
UNIT4 heeft het administratieve boekhoudpakket UNIT4 Multivers geschikt gemaakt voor de tijdelijke belastingverlaging in de bouwsector. Bouwbedrijven die gebruik maken van de administratieve software, kunnen het BTW-tarief op facturen tijdelijk verlagen van 19 naar 6 procent.

Handmatige administratieverwerking binnen vijf jaar verdwenen (01-09-2010)
Volgens driekwart van de Nederlandse accountants zal het handmatig verwerken van de administratie in 2015 niet meer bestaan. Dit is opmerkelijk gezien het feit dat op dit moment slechts 15% van de accountantskantoren werkt met het digitale dossier. Het digitale dossier is het middel bij uitstek om een organisatie digitaal te stroomlijnen.

Twinfield verlengt succesvolle overstapregeling voor verouderde en te dure boekhoudsoftware (31-08-2010)
Twinfield, pionier en marktleider op het gebied van online administraties, kondigt aan dat de overstapregeling voor verouderde en te dure boekhoudsoftware wegens succes tot 1 oktober 2010 verlengd is. Via de regeling kunnen ondernemers zorgeloos en voordelig overstappen naar online boekhouden.

UNIT4 en VERN sluiten samenwerking (07-06-2010)
UNIT4 gaat het boekhoudpakket UNIT4 Multivers Online beschikbaar stellen aan leden van de brancheorganisatie VERN (Verenigde Eigen Rijders Nederland). Administratiekantoor Snikkers & Partners, dat gespecialiseerd is in de boekhouding van kleine transportbedrijven, heeft een sjabloon gemaakt zodat VERN-deelnemers snel en eenvoudig hun administratie kunnen doen.

Nieuwe Informer Account lijn ook uit te breiden met modules (29-05-2010)
Als specialist op het gebied van financiële software blijft Informer Software haar producten en diensten vernieuwen. Onlangs ontwikkelden we een compleet nieuwe Informer Account lijn. Naast een naamsverandering van de vier pakketen, is het nu ook mogelijk uit te breiden met diverse modules. Zo betaalt u alleen voor de functionaliteiten die u nodig heeft.

e-Boekhouden.nl maakt koppelingsmodule voor Magento webshops (21-05-2010)
Vandaag lanceert e-Boekhouden.nl gratis een Magento koppelingsmodule voor alle gebruikers van haar online boekhoudpakket. Met een klik op de knop exporteren Magento-gebruikers voortaan zelf de orders van hun webshop direct naar de eigen boekhouding.

Lancering BillConvert software elektronische verwerking facturen voor MKB (09-05-2010)
Lancering BillConvert; de tool voor verwerking van elektronische facturen in allerlei formaten voor een MKB prijs! Door de scherpe prijsstelling is het elektronisch verwerken van elektronische facturen binnen handbereik voor het MKB.

Twinfield lanceert Factureren-abonnement voor ZZP’ers (15-04-2010)
Twinfield, pionier en marktleider op het gebied van online boekhouden, lanceert vandaag een speciale abonnementsvorm voor ZZP’ers: Twinfield Factureren. Met dit nieuwe abonnement stelt de ZZP’er zijn facturen direct op in een professioneel boekhoud platform.

e-Boekhouden.nl komt met lesmateriaal voor het onderwijs (07-04-2010)
Aanbieder van online boekhoudsoftware e-Boekhouden.nl komt als eerste met een leerboek voor het VMBO en MBO onderwijs.

Digitaal factureren leidt tot meer online boekhouden (23-02-2010)
Het versoepelen van de regels voor digitaal factureren een jaar geleden, heeft geleid tot een sterke stijging in het aantal digitaal verzonden facturen. Hierdoor is ook de vraag naar online boekhoudtoepassingen gestegen. Dit blijkt uit onderzoek van Onfin.nl, een gratis online toepassing voor de financiële administratie van ondernemers.

Bij Kleisteen online administratie e-facturen verzenden zonder extra kosten en kortingen meerdere administraties (28-01-2010)
Klanten van Kleisteen beschikken vanaf januari 2010 over de mogelijkheid om e-facturen te verzenden, dit is kosteloos en zit bij alle abonnementen inbegrepen (basis, plus en pro-versie). En Kleisteen biedt per 1 januari 2010 een flinke kostenbesparing voor ondernemers met meerdere administraties, en accountants- en administratiekantoren.

Gratis online boekhouden voor het MKB met Onfin.nl (26-01-2010)
Ondernemers kunnen vanaf vandaag online hun boekhouding doen via de site Onfin.nl. De website is grotendeels gratis in gebruik en biedt onder andere functionaliteit voor facturatie en debiteuren/crediteurenbeheer. Ook helpt de site bij het doen van de BTW aangifte en kunnen gegevens vrij geëxporteerd worden.

Davilex lanceert nieuwe versie administratieve software (24-11-2009)
Davilex, ontwikkelaar van administratieve software voor het midden- en kleinbedrijf, heeft een nieuwe versie van zijn administratieve software gelanceerd. Deze nieuwe versie, Upgrade 2010, voldoet geheel aan de hedendaagse technische eisen. Daarnaast bevat Upgrade 2010 nieuwe functionaliteit die het gebruiksgemak van het programma verder optimaliseert.

Softwarepakket voor MKB van AFAS als beste getest (21-10-2009)
PC Magazine heeft AFAS' product voor het MKB, Profit Small Business, uitgeroepen tot 'Keuze van de redactie'. In september en oktober heeft PC Magazine de 25 belangrijkste boekhoudpakketten voor het Nederlandse MKB onder de loep genomen. De producten zijn uitgebreid bekeken en beoordeeld. Uit dit onderzoek is Profit Small Business als winnaar uit de bus gekomen.

Exact Online en Rabobank bieden unieke koppeling voor betaalverkeer (19-10-2009)
Exact Online, de webbased oplossing van Exact Software gericht op de kleine ondernemer, biedt vanaf vandaag een unieke koppeling tussen Exact Online en Rabo Internetbankieren Professional aan. Deze functionaliteit maakt het mogelijk banktransacties via de Rabobank dagelijks automatisch uit te wisselen.

SaaS leverancier e-Boekhouden.nl lanceert grote update 2009 (29-09-2009)
Aanbieder van online boekhoudsoftware, e-Boekhouden.nl, komt met een extra uitgebreid pakket aan nieuwe mogelijkheden. Budgetten, nieuwsbrieven versturen, ledenadministratie, etc.

Exact Online biedt ondersteuning voor Safari en Firefox (25-09-2009)
De nieuwste release van Exact Online, het online boekhoudprogramma van Exact Software (“Exact”), biedt ondersteuning voor verschillende browsers voor de eindgebruiker. Naast Microsoft Internet Explorer worden met ingang van 20 september 2009 ook de webbrowsers Safari en Firefox ondersteund. Hiermee heeft de gebruiker van Exact Online de keuzevrijheid te bepalen onder welke browser de boekhoudoplossing wordt gebruikt.

Mamut lanceert Mamut One Platinum (22-09-2009)
Mamut lanceert vandaag een nieuwe oplossing die zich richt op het hogere deel van het MKB-segment (vanaf 5 gebruikers): Mamut One Platinum. Deze oplossing, die software en gehoste online diensten combineert, wordt geïmplementeerd en op maat gemaakt door geautoriseerde Mamut Platinum Partners.

Unit 4 Agresso komt met nieuwe editie Unit 4 Multivers (14-09-2009)
Unit 4 Agresso heeft een nieuwe versie van Unit 4 Multivers uitgebracht. Het uiterlijk van het administratief-logistieke softwarepakket is vernieuwd en de gebruiksvriendelijkheid geoptimaliseerd, aan de hand van wensen van gebruikers. Unit 4 Multivers 8 heeft bovendien het certificaat ‘Compatible met Windows 7’ gekregen; de software voldoet aan alle criteria voor gebruik op het nieuwe besturingssysteem van Microsoft.


Onerzoeksbureau GBNED