Softwarepakketten.nl
BCS HR Software
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

Cellro deelt haar kennis tijdens de Brabantse Metaaldagen

Plaatsingsdatum 26-03-2019
Berichtdatum 26 maart 2019

Van 10 tot en met 12 april 2019 vindt de eerste editie van de Brabantse Metaaldagen plaats in Den Bosch. Cellro zal hierbij aanwezig zijn. We zullen niet alleen bij een van de stands te vinden zijn, maar we zullen ook actief onze kennis met u delen. Zo geeft Cellro op donderdag 11 april een lezing over automatisering en hoe u dit het beste stap voor stap kunt aanpakken. Daarnaast staan onze experts klaar om al uw vragen over automatisering te beantwoorden. We denken graag mee over hoe u het beste uw productieproces kunt inrichten.

Unieke combinatie vakbeurs en congres
Al jarenlang deelt Cellro haar kennis op het gebied van automatisering in de verspanende industrie. Deze insteek past precies bij de opzet van de Brabantse Metaaldagen. Dit evenement is namelijk een unieke combinatie van een vakbeurs en een congres. Tijdens de Brabantse Metaaldagen wordt er op laagdrempelige wijze veel aandacht besteed aan vakinhoudelijke kennis binnen de metaalindustrie. Naast het congres zullen er meer dan honderd bedrijven aanwezig zijn om hun oplossingen voor procesoptimalisatie met u te delen.

Demonstratie Xcelerate X20 met Collet Exchange
Bij standnummer B034 kunt u terecht voor een uitgebreide demonstratie van onze beladingsrobot Xcelerate. Xcelerate is sterk in het beladen van CNC-machines met werkstukken. Door zijn compacte bouw is Xcelerate gemakkelijk te plaatsen en blijft de machine vrij toegankelijk om ook handmatig te blijven beladen. Hierdoor is Xcelerate een echte automatiseringsoplossing, bedoeld om de vakman te ondersteunen met een sterke verhoging van de dagelijkse output.

Collet Exchange
Naast de basisfunctionaliteiten van Xcelerate toont Cellro de Collet Exchange-module. Deze module, gekoppeld aan een Xcelerate X20, zorgt voor een verhoogde flexibiliteit van het systeem. De Collet Exchange is bedoeld voor het onbemand automatiseren van kleine series producten aan een draaibank. Er wordt gebruik gemaakt van het Hainbuch spantang systeem om de collets automatisch te wisselen. Dit is een mooi voorbeeld van de toekomstige uitbreidbaarheid van het systeem. Zo kunt u laagdrempelig beginnen en op elk gewenst moment het systeem uitbreiden met nieuwe functionaliteiten.

Donderdag 11 april: lezing over de ins en outs van automatiseren
Op donderdag 11 april geeft Cellro van 16:00 uur tot maximaal 16:45 uur een lezing over het automatiseringsproces en hoe u dit stap voor stap kunt aanpakken. De meeste mensen in de metaalindustrie weten inmiddels dat het inzetten van beladingsrobots voor verspanende machines van grote waarde kan zijn. Maar aan welke voorwaarden moet uw productieproces voldoen voor automatisering? En hoe flexibel is een automatiseringsoplossing? Wat voor systeem moet u dan aanschaffen? Past dat systeem ook bij de producten die u moet (toe)leveren? En last but not least: wat is het rendement van zo’n systeem?
Op deze en andere praktische vragen rondom automatisering wordt antwoord gegeven tijdens de lezing!

Locatie
We zien u graag in de Brabanthallen (hal 7) bij stand B034 van 10 tot en met 12 april 2019.

Categorie(n) Soort > ERP
Bronvermelding Cellro
Internet URL http://www.cellro.com


Onerzoeksbureau GBNED