Softwarepakketten.nl
BCS HR Software
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

Bizcuit ondernemersapp wint ICT Accountancy Award 2019

Plaatsingsdatum 30-10-2019
Berichtdatum 30 oktober 2019

De Nederlandse accountancy branche kent een jaarlijks terugkerend congres voor accountants- en administratiekantoren. Op woensdag 30 oktober 2019 vond voor het 18e jaar op rij het ICT Accountancy Jaarcongres plaats met dit jaar als thema "Mobiel werken".
Dit congres is een initiatief van onderzoeksbureau GBNED en NOVAK.

Tijdens het congres komen actuele ICT ontwikkelingen voor accountants- en administratiekantoren aan bod. Daarnaast wordt de jaarlijkse ICT Accountancy Award uitgereikt. De Bizcuit ondernemersapp was een van de vier finalisten en is de overtuigende winnaar geworden met ruim 66% van de publieksstemmen!

Leveranciers van softwaretoepassingen op het gebied van mobiel werken konden tijdens het congres meedingen naar deze award. Betreffende leveranciers kregen kort de tijd om hun oplossing voor mobiel werken live te tonen aan de aanwezige deelnemers die tevens de jury vormden. Bizcuit CEO Hessel Kuik gaf een pitch van de Bizcuit ondernemersapp, en overtuigde hiermee de stemmers.

Over de Bizcuit ondernemersapp:
Bizcuit (‘biz kit’) is het Zwitsers zakmes voor ondernemers. Ondernemers kunnen in één app mobiel bankieren, facturen en bonnen ontvangen, factureren en direct betalen. Gebruikers kunnen in de app alle bankrekeningen inzien, zowel het saldo en de transacties als de onderliggende documenten. Bonnen en facturen worden realtime herkend, gaan direct naar de boekhouding en kunnen instant betaald worden. Door de koppeling met het boekhoudpakket biedt de app realtime inzicht in bijvoorbeeld de openstaande posten, welke ook direct betaald kunnen worden. Als accountant krijg je alles digitaal aangeleverd en voeg je extra waarde toe voor je klant.

Redactie:
Meer over de ICT Accountancy award 2019.

Categorie(n) Branche > Accountantskantoren, Soort > Boekhoudsoftware, ICT Innovatie
Bronvermelding Bizcuit
Internet URL http://www.bizcuit.nl


Onerzoeksbureau GBNED