Softwarepakketten.nl
BCS HR Software
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

HB Capital kiest voor Fit4RealEstate-oplossing van Ctac

Plaatsingsdatum 21-01-2020
Berichtdatum 21 januari 2020

HB Capital heeft voor de vervanging van zijn verouderde ERP-systeem gekozen voor de Fit4RealEstate-SaaS-oplossing van Business & Cloud Integrator Ctac (Euronext Amsterdam: CTAC). De investeringsmaatschappij wil met de nieuwe oplossing een hogere mate van efficiëntie bereiken, door meer gebruiksvriendelijkheid, meer functionaliteiten en modernere toepassingen. Fit4RealEstate is een cloudoplossing die is gebaseerd op best-practicestandaarden, waardoor zij geschikt is voor vastgoedondernemingen van ieder formaat. 

Verhoogde efficiëntie dankzij geïntegreerde oplossing
De nieuwe oplossing ondersteunt de gewenste toekomstige processen van HB Capital. De gebruiksvriendelijke en moderne userinterface geoptimaliseerd voor mobiele apparaten zorgt voor een verhoogde efficiëntie. Het is nu bijvoorbeeld mogelijk een workflow te genereren voor het intern accorderen van de intentieverklaring van de huurovereenkomst, deze te ondertekenen, de stukken te versturen naar de huurder en een digitale kopie van de ondertekende stukken op te slaan.

Ton Rossenaar, Managing Director Finance van HB Capital: “De keuze voor een nieuwe ERP-partner is niet gemakkelijk, maar de kennis en kunde van Ctac trokken ons over de streep. De slagvaardige manier van werken sprak ons ontzettend aan. Zo is de geïntegreerde Ctac-oplossing volledig op de gebruiker gericht, waardoor onze medewerkers sneller kunnen werken en realtime-managementinformatie beschikbaar is. De oplossing biedt ons beter inzicht, is efficiënter, integraal en realtime-ondersteunend.”

Categorie(n) Branche > Dienstverlening, Soort > ERP, Soort > Facility management
Bronvermelding Ctac
Internet URL http://www.ctac.nl


Onerzoeksbureau GBNED