Softwarepakketten.nl
BCS HR Software
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

TIE Kinetix: documentuitwisseling en lead management nog eenvoudiger geworden

Plaatsingsdatum 30-04-2020
Berichtdatum 30 april 2020

TIE Kinetix, de toonaangevende leverancier van Partner Automation oplossingen, heeft vandaag de FLOW Partner Automation Spring Release 2020 gepresenteerd. In deze release worden onder meer de nieuwe gebruikerservaring voor documentuitwisseling en een uitgebreide lead management functionaliteit gelanceerd. Daarnaast komen er optimalisaties aan het platform, verbeterde rapportagemogelijkheden en module specifieke verbeteringen beschikbaar. Alle nieuwe functionaliteit is direct beschikbaar voor alle TIE Kinetix klanten die gebruik maken van het FLOW platform.

Het FLOW platform wordt continu geoptimaliseerd, zodat deze voldoet aan de laatste wensen van de klanten van TIE Kinetix. Zo bevat de nieuwe gebruikerservaring voor documentuitwisseling een verbeterd dashboard inclusief systeemstatus. Bij het beheren van leads kunnen gebruikers eenvoudiger de leadinformatie bekijken met aanvullende informatie om de leads te converteren. De beschikbare informatie bevat nu ook kwalificatie-informatie, conversieverwachting (in %) en aanbevolen content voor de lead.

Voor platformbeheerders wordt het makkelijker om nieuwe gebruikers toe te voegen en gebruikersrollen te beheren. Daarnaast kunnen beheerders ook widgets goedkeuren of blokkeren op gebruikersniveau. Klanten die handmatig documenten aanmaken en versturen in het platform kunnen nu kiezen tussen verschillende gebruikersschermen, waaronder een gebruiksvriendelijk scherm, op basis van uw (technische) kennis. De verbeterde rapportagemogelijkheden bieden klanten de mogelijkheid om de evolutie van de lead(s) te zien, terwijl een nieuw operationeel rapport inzicht geeft in de actuele staat van de FLOW systeemomgeving.

Andere verbeteringen in FLOW:

  • Algemene Voorwaarden kunnen in verschillende talen worden toegevoegd aan het inlogscherm
  • Ondersteuning voor FIPS-standaard (USA)
  • Nieuw Content Management Systeem (CMS) module om content te beheren (in FLOW v2 beta)
  • Meer detailpagina’s beschikbaar in de Campaign Automation module
  • Optie om een geautomatiseerde e-mail in te plannen voor leads die de status “nurturing” krijgen
  • Verbeterde lead succes prognose in Lead Management module.

 

Categorie(n) Soort > Documentbeheer en dossierbeheer
Bronvermelding TIE Kinetix
Internet URL http://www.TIEKinetix.com


Onerzoeksbureau GBNED