Softwarepakketten.nl
BCS HR Software
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

BCT en Aareon bundelen krachten voor innovatieve factuurverwerking in de cloud

Plaatsingsdatum 06-07-2020
Berichtdatum 6 juli 2020

BCT, specialist in Enterprise Information Management, en Aareon, Europa's grootste leverancier van software voor vastgoedbedrijven, outsourcing en consultancy, zijn een samenwerking aangegaan om digitale factuurverwerking zo eenvoudig mogelijk te maken. Hiermee wordt digitale informatie zo adequaat mogelijk verwerkt, met zo min mogelijk inspanning voor een organisatie. 

First mile van digitalisering
De uitwisseling van papieren documenten is, zeker sinds de coronacrisis, praktisch verleden tijd geworden. Organisaties staan nu voor de uitdaging om digitale informatie, die op verschillende manieren binnenkomt, adequaat te verwerken. Deze zogenaamde first mile of the process die informatie aflegt, is essentieel voor gestroomlijnde processen. Documentherkenning en -verwerking in een SaaS-oplossing biedt hierbij uitkomst.

Geïntegreerd in de Mareon-suite
Aareon heeft een uitgebreid scala aan toepassingen voor digitalisering van processen. Onder andere Mareon, een suite voor de ontvangst van opdrachten, gereedmelding en facturatie. De toevoeging van een nieuw component aan deze suite, Mareon Factuur, zorgt ervoor dat facturen in PDF-formaat eenvoudig worden geregistreerd, herkend en verwerkt. Dankzij de samenwerking met BCT gebeurt dit nu allemaal in de cloud. BCT levert namelijk de hiervoor benodigde cloudgebaseerde capturesoftware. Dankzij deze intelligente toepassing wordt het factuurproces nog eenvoudiger en efficiënter.

Categorie(n) Branche > Financials, Soort > Documentbeheer en dossierbeheer, Branche > Dienstverlening
Bronvermelding Aareon
Internet URL https://www.aareon.nl/


Onerzoeksbureau GBNED