Softwarepakketten.nl
BCS HR Software
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

Nieuw: Power BI Connector voor AFAS

Plaatsingsdatum 31-08-2020
Berichtdatum 31 augustus 2020

Davista breidt haar koppelingsplatform uit met de nieuwe Power BI Connector voor AFAS! Met deze connector importeer je op een eenvoudige en veilige manier de gegevens uit AFAS in Power BI.

Zelf dashboards maken
Met de connector kun je zelf je eigen dashboards maken die precies die inzichten geven die je nodig hebt. Je bent zo niet langer beperkt tot de standaard rapporten en dashboards die AFAS meelevert, maar je kunt alle aanwezige data visualiseren op de manier die bij jouw onderneming past.

Data combineren
Een ander voordeel is dat je de data uit AFAS kunt combineren met gegevens uit andere databronnen. Bijvoorbeeld de omzetcijfers per kostenplaats uit AFAS gecombineerd met de gegevens van Google Analytics. Of de openstaande posten uit AFAS gecombineerd met de verkooporders uit een extern ERP-systeem. Door de gegevens uit AFAS te combineren met gegevens uit andere systemen, creëer je nieuwe inzichten die nu niet voorhanden zijn.

Informatie delen
Je deelt een Power BI dashboard eenvoudig met collega's. Zo kun je de omzetcijfers van een afdeling in een dashboard zetten, samen met de kosten geboekt op de kostenplaats van die afdeling. Je bepaalt zelf wie welke gegevens kan zien, zonder iedereen toegang te hoeven geven tot AFAS. Door meerdere databronnen te combineren in één Power BI dashboard geef je elke afdeling en medewerker de juiste hulpmiddelen om gericht actie te kunnen ondernemen!

De combinatie van AFAS en Power BI geeft je veel meer vrijheid om inzicht te creëren. Wil je de vrijheid zelf ervaren? Bekijk de online demo of vraag een gratis proefversie aan!

Categorie(n) Branche > Financials, Branche > Accountantskantoren, Audit, dossierbeheer en data analyse, Soort > Financial Planning and Analysis (FP&A)
Bronvermelding Davista
Internet URL http://www.davista.nl


Onerzoeksbureau GBNED