Softwarepakketten.nl
BCS HR Software
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

Online kennisdeling toont accountants nieuwe mogelijkheden van automatisering

Plaatsingsdatum 09-09-2022
Berichtdatum 9 september 2022

In een tijd van ongekende personeelstekorten en zichtbare toename van digitalisering, zijn kantoren ook dit najaar op zoek naar manieren om zekerheid te creëren. De mogelijkheid om klanten met minder personeel zo efficiënt mogelijk te helpen, heeft de vraag naar accountancy software sterk vergroot. Om te voldoen aan de groeiende behoefte uit de markt en op een directe manier kennis te delen met de gebruiker, organiseren Stichting Novak en softwareontwikkelaar KING Software deze maand een webinar met informatie voor accountants.

Wij vinden het belangrijk dat accountants weten wat er allemaal mogelijk is op het gebied van accountancy software. Je kunt hiermee een groot deel van je terugkerende werkzaamheden automatiseren, waardoor je tijd overhoudt om je klanten te voorzien van gericht advies. Dit verhoogt natuurlijk de meerwaarde van je kantoor” aldus Richard van Lieshout, accountmanager bij KING Software.

Het webinar vindt plaats op dinsdag 27 september om 15:00 uur en wordt door Richard van Lieshout en Sebastiaan Zwaneveld (KING Software) gegeven. Zij kijken samen met deelnemers naar actuele uitdagingen uit de praktijk en geven voorbeelden uit 27 jaar gecombineerde ervaring met de automatisering van financiële processen. Novak directeur Guus Ham heeft vanuit zijn werkveld een brede kennis over het accountancy vak en de behoeftes vanuit de branche. Hij schuift aan om zijn kijk op de toekomst van de branche te delen.

Voor zowel Novak als niet-Novak leden is het webinar kosteloos bij te wonen. Deelnemers kunnen zich registreren via: [link] en ontvangen een bevestiging met verdere instructies. “Er is zoveel mogelijk, maar als je niet weet waar je moet beginnen, wil je zeker bij dit webinar zijn” aldus de organisatie.
  

Categorie(n) Branche > Accountantskantoren
Bronvermelding KING Software
Internet URL http://www.kingsoftware.nl


Onerzoeksbureau GBNED