Softwarepakketten.nl
Exact Software

Agenda

ICT Accountancy seminar voor de adviespraktijk

Datum 15-05-2019
Duur Van 13.30 - 18.30 uur
Plaats Hoevelaken
Locatie Expo hoevelaken

Al jaren wordt gesproken over de accountant als adviseur. Ondersteuning van de juiste (advies)software is daarbij van groot belang. De basis wordt gevormd door boekhoud-, salaris- en fiscale aangiftesoftware. Welke adviesfuncties mogen van dergelijke software verwacht worden en welke specifieke adviessoftware is er op de markt en wordt in de praktijk ingezet binnen de accountancy. Welke rol spelen ICT-onwtikkelingen (API's, RGS, AI, etc.)  als het gaat om advies en in hoeverre speelt de markt hierop in? 

Met dit nieuwe "ICT Accountancy seminar voor de adviespraktijk" willen we antwoord krijgen op bovenstaande vragen op basis van zoveel mogelijk praktijkervaring en visie op het gebied van de adviesrol binnen de accountancy en de daarbij gebruikte ICT-hulpmiddelen. 

Programma

Het programma wordt de komende weken ingevuld, parallel aan het tot stand komen van het nieuwe rapport "Software voor de accountancy adviespraktijk" dat tijdens het seminar mondeling wordt toegelicht. 

Locatie 

Congres- en vergadercentrum EXPO Hoevelaken
(Euretco)
 
Koninginneweg 1
3871 JZ Hoevelaken
(gratis parkeren op eigen terrein).

Kosten
De kosten voor het bijwonen van het congres bedragen 150 euro per persoon, inclusief koffie/thee en een broodjesmaaltijd. Leden van BSPD, NOAB en NOVAK betalen 130 euro per persoon. Genoemde tarieven zijn excl. BTW.

Vroegboektarief
Bij aanmelding vóór 1 april 2019 geldt altijd het vroegboektarief van 120 euro per persoon, excl. BTW.

PE
Onderhanden.

Aanmelden
Direct inschrijven... 

Organisator Onderzoeksbureau GBNED i.s.m. NOVAK


Onerzoeksbureau GBNED