Softwarepakketten.nl
erp software prodin

Agenda

Online Data & RPA congres

Datum 23-03-2021
Duur Van 12:15 uur tot 16:45 uur.
Plaats Online

Een dag vol inspiratie, interactie én praktische tips

Ontwikkelingen rond het Microsoft Power Platform, inhoudelijke bijdrages, korte lezingen, praktijkvoorbeelden én praktische breakouts waarin je zelf aan de slag kan!

Programma onderdelen

 • Analytics en RPA als basis voor data-driven-audit
  Wilbert van Leeuwen, Intelligence Automation Consultant bij Peacock bespreekt een praktijkvoorbeeld rond het continu verkrijgen van klantdata als onderdeel van het auditproces.

 • 4 Hackathon-break-outs
  Test en ontdek onder deskundige begeleiding je DAX-skills en laat je uitdagen, ga samen aan de slag om een WWFT-proces te automatiseren met Automate of ga live aan de slag met het maken van een financieel – of CRM dashboard in Power BI.
    
 • Het belang van open standaarden
  Zonder open connectiviteit en duidelijk standaarden hebben Data & RPA een moeilijke toekomst. Onderzoeker Gerard Bottemanne van GBNED laat een krachtig pleidooi horen die je niet wilt missen.
   
 • Governance en integratie binnen de 365-omgeving
  Anton Loeffen van Eshgro gaat in op een van de meest gestelde vragen: hoe kunnen alle ontwikkelde rapportages, automations en apps op een slimme wijze geintegreerd en beheerd worden in Teams en de Microsoft 365-omgeving.
     
 • Scenario's voor grote data-infrastructuren
  Klaas Mollema, CEO van Hillstar Business Intelligence legt in begrijpelijk taal uit welke mogelijkheden je als kantoor hebt om te starten met je eigen ‘Data Lake’.
     
 • Power-Praktijk-voorbeelden die inspireren
  Reindert Doorn, adviseur bij DOCCO neemt samen met accountants-kantoren die ver voorop lopen 5 toepassingsscenario’s door rond de inzet van Power BI, Power Automate en Power Apps. 

PE-punten
Deelname aan het congres levert je 4 PE-punten op waarvoor je een deelname-certificaat ontvangt.

Tickets bestellen
Om bij te dragen aan dit event moet je een ticket voor deelname kopen. De ticketverkoop start halverwege december. Tickets kosten € 99,- per deelnemer. Voor elke extra collega betaal je maar € 49,- per ticket.

Meer informatie en aanmelden...


Onerzoeksbureau GBNED