Softwarepakketten.nl
BCS HR Software
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Links

Cybersecurity > Cybersecurity

Digital Trust Center (DTC)
Het ministerie van Economische Zaken en Klimaat (EZK) lanceerde 8-6-2018 het Digital Trust Center (DTC). Het DTC stimuleert en faciliteert ondernemers om zelfstandig of in samenwerkingsverband aan de slag te gaan met het verbeteren van hun online veiligheid.
European Union Agency for Cybersecurity (ENISA)
ENISA was founded by the Regulation (EC) No 460/2004 of the European Parliament and of the Council of 10 March 2004 establishing the European Network and Information Security Agency.
Fraudehelpdesk.nl
Nationale helpdesk voor vragen en meldingen over fraude.
Nationaal Cyber Security Centrum - NCSC
Als expert werken wij aan een digitaal veilig Nederland. De digitale infrastructuur is van levensbelang: voor het betalingsverkeer, schoon water uit de kraan en om de voeten droog te houden.
Nederlands Cyber Collectief
Het Nederlands Cyber Collectief is het overkoepelend verbond van de cybersector. Het is een grootschalige samenwerking van verschillende cyberdisciplines, commercieel en niet-commercieel. Het wil Nederland digitaal veiliger maken. Het Collectief vormt gezamenlijk dè one-stop shop en vraagbaak voor Nederlandse bedrijven. Wij maken cyberveiligheid toegankelijk en overzichtelijk. Zo zijn wij. Samen. Veilig. Verbonden.
OWASP
Het Open Web Application Security Project (OWASP) is een wereldwijde non-profit organisatie die zich richt op het verbeteren van de beveiliging van software. Bekend is de De OWASP Top 10, een krachtig bewustmakingsdocument voor beveiliging van webapplicaties.
Veilig internetten
Veilig internetten is een website waar mensen tips, tricks en praktische stap voor stap uitleg kunnen vinden over wat zij kunnen doen en laten om veilig te internetten. Ze vinden er tips hoe ze veilig omgaan met hun online privacy, hoe ze veilig gebruik maken van wifi, wat ze kunt doen en laten op sociale media, en ze vinden er uitleg over hoe zij kinderen helpen veilig online te zijn. Deze site is bedoeld voor iedereen met vragen over veilig gebruik van internet.
VPNGids.nl: thema Cybercrime
Tegenwoordig zijn er vele soorten cybercrime. Hier worden alle soorten behandeld en geven we informatie over hoe hackers te werk gaan. Uiteraard geven we ook tips over hoe men zich kan beschermen tegen cybercrime.

Onerzoeksbureau GBNED