Softwarepakketten.nl

SBR Software Check > Colofon

De website is een gezamenlijk initiatief van de tien koepelorganisaties (Auxilium, Extendum, Fiscount, FKA, NBA , NOAB, NOB, Novak, RB en SRA) die de handen ineengeslagen hebben in het SBR Koepeloverleg om accountants- en administratiekantoren en fiscale intermediairs te ondersteunen bij de overstap naar SBR.

Door informatie van de diverse software leveranciers centraal te verzamelen en te publiceren heeft de intermediair niet alleen inzicht in de manier waarop de ‘eigen’ software leverancier SBR heeft geïntegreerd binnen de software, ook de status is te vinden. Verder biedt de SBR Software Check de intermediairs een handvat om in gesprek te gaan met software leveranciers over de inrichting van de kantoororganisatie met SBR.

Vragen?
Heeft u vragen of wilt u uw ervaring delen, ook dat kan op deze site. Vanzelfsprekend kunt u bij vragen ook altijd bij uw eigen koepel terecht.

De SBR Software Check is mede tot stand gekomen door samenwerking met Softwarepakketten.nl. Het initiatief van de koepels wordt ondersteund door Logius.


Disclaimer
Aan de inhoud van de SBR Software Check kunnen geen rechten worden ontleend. Constateert u onjuistheden dan vernemen wij die graag via sbrsoftwarecheck@softwarepakketten.nl.
Alle genoemde handelsmerken zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaren.

Bent u leverancier van softwarepakketten en heeft u deze nog niet aangemeld voor de SBR Software Check? Via uw account op Softwarepakketten.nl kunt u direct uw pakket(ten) gratis aanmelden.


Onerzoeksbureau GBNED