Softwarepakketten.nl
BCS HR Software
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Aanvraag nieuwsbrief en download document

Onderstaand kunt u gratis onze periodieke nieuwsbrief aanvragen, waarbij u tevens gratis het volgende document ontvangt:

Evaluatie boekhoudsoftware Microsoft Dynamics 365 Business Central
Evaluatie boekhoudsoftware Microsoft Dynamics 365 Business Central. Deze Evaluatie boekhoudsoftware heeft, zoals de naam al zegt, met name betrekking op functies voor het voeren van de boekhouding. Waarbij de nadruk is gelegd op grootboek, debiteuren en crediteuren, voor een deel afgeleid van het keurmerk Betrouwbaar boekhouden. Betreffende functies zijn inhoudelijk getest op basis van een nieuw aangemaakt testaccount.

Vul hieronder uw gegevens in:



Direct na het aanvragen ontvangt u een mail (in uw email box) ter bevestiging met een directe verwijzing naar het betreffende document.
Via onze periodieke nieuwsbrief zullen wij u gratis op de hoogte houden van nieuws en onderzoeken. En bevalt de nieuwsbrief niet? U kunt zich dan direct weer afmelden.
Uw emailadres wordt NIET aan derden verstrekt.

Als het opvragen van het document niet lukt kunt u altijd contact opnemen met onderzoeksbureau GBNED, email info@gbned.nl. Voor andere contactgegevens verwijzen we graag naar onze website.

 


Onerzoeksbureau GBNED