Softwarepakketten.nl
BCS HR Software
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Aanvraag nieuwsbrief en download document

Onderstaand kunt u gratis onze periodieke nieuwsbrief aanvragen, waarbij u tevens gratis het volgende document ontvangt:

ICT Accountancy softwaregids: productontwikkeling en innovatie
De ICT Accountancy softwaregids biedt een uitgebreid overzicht van (nagenoeg alle) softwarepakketten die verkrijgbaar zijn voor de accountancybranche. Het gaat om standaard softwarepakketten van meer dan honderd leveranciers, varierend van boekhoud- en salarissoftware tot jaarrekening rapportagesoftware en management dashboards. Met ook aandacht voor productontwikkeling en innovatie.

Vul hieronder uw gegevens in:Direct na het aanvragen ontvangt u een mail (in uw email box) ter bevestiging met een directe verwijzing naar het betreffende document.
Via onze periodieke nieuwsbrief zullen wij u gratis op de hoogte houden van nieuws en onderzoeken. En bevalt de nieuwsbrief niet? U kunt zich dan direct weer afmelden.
Uw emailadres wordt NIET aan derden verstrekt.

Als het opvragen van het document niet lukt kunt u altijd contact opnemen met onderzoeksbureau GBNED, email info@gbned.nl. Voor andere contactgegevens verwijzen we graag naar onze website.

 


Onerzoeksbureau GBNED