Softwarepakketten.nl
erp software prodin
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Raadplegen dienstverlener

Dienstverleners > Dienstverlener

Dienstverlener VulcanData
Landcode [ NL ] Nederland
Website http://www.vulcandata.nl
 
Regionaal
Werkzaam in regio
Branchegericht
Pakketsoort gericht
 
dienstverlener informatie Onafh. advies/ondersteuning ERP in industrie
dienstverlener profiel VulcanData is een volstrekt onafhankelijk adviesbureau. Ik adviseer en geef steun bij automatisering van productiebeheersing in relatie met administratie en kantoorautomatisering, maar vooral in relatie met mensen. Ik help bij de keuze en invoering van een erp-systeem.
Kleine tot middelgrote bedrijven uit de industrie vormen de klantenkring. Zij produceren voornamelijk klantordergericht waarbij flexibiliteit erg belangrijk is.
Met de aanpak wordt rekening gehouden met de praktijk. Niet de perfectie als doel maar de effectiviteit. Niet (alleen) volgens de boekjes maar gericht op de werkelijke situatie.
Door jarenlange ervaring in het management van een productiebedrijf is bij VulcanData bekend hoe het werkelijk toe gaat. Door aanvullende opleidingen en ruim 15 jaar advieservaring kan de ‘ideale’ situatie ingevuld worden.

Activiteit Eventuele toelichting
Advies en (pakket)selectie
Consultancy

Branchegerichte diensten

Branche Toelichting diensten
Industrie > Discrete Advies en begeleiding informatievoorziening
De industrie kan vaak door de bomen het bos niet zien. Hoe moet een bedrijf de informatie goed verwerken en met welke pakketten. Kunnen onze mensen dat wel? Dat zijn de vragen waar we bij kunnen helpen.

Pakketsoort gerichte diensten

Pakketsoort Toelichting diensten
- ERP-systemen Advies bij selectie en bereiken goede werkwijze
Wat zijn de karakteristieken van de diverse pakketten in relatie met eigen bedrijf? Hoe zijn die aan te tonen? Hoe krijg ik een goed contract? Ervaring is nodig om deze vragen te beantwoorden.
- Productieadministratie Advies bij selectie en bereiken goede werkwijze
Wat zijn de karakteristieken van de diverse pakketten in relatie met eigen bedrijf? Hoe zijn die aan te tonen? Hoe krijg ik een goed contract? Ervaring is nodig om deze vragen te beantwoorden.

Onerzoeksbureau GBNED