Softwarepakketten.nl

Raadplegen dienstverlener

Dienstverleners > Dienstverlener

Dienstverlener SelfBilling.com BV
Adres Wieder 8
Postcode en woonplaats 1648GB De Goorn
Landcode NL
Telefoonnumer 0229-317005
Emailadres info@selfbilling.com
Website http://www.selfbilling.com
 
Aantal medewerkers 8
Jaar van oprichting 2011
Welke helpdeskfaciliteit worden geboden en wat zijn de openingstijden van de helpdesk? Faciliteiten: Telefonisch, mail en selfservice.
Regionaal
Werkzaam in regio Geheel Nederland
Branchegericht
Pakketsoort gericht
 
dienstverlener informatie Urenverantwoording - selfbilling - API koppelingen
dienstverlener profiel

Wilt u een eenvoudige, overzichtelijke én kostenbesparende manier van het verwerken van goedgekeurde orders, urenregistratie en onkostendeclaratie? Dat kan! Softwarebedrijf SelfBilling.com draait het proces om: niet de leverancier, maar ú als opdrachtgever verzorgt met de software van SelfBilling.com de factuur uit naam van de leverancier. Dit doen wij zo veel mogelijk door Robotic Process Automation (RPA), ofwel computer-naar-computeroplossingen toe te passen.

De voordelen van SelfBilling.com?  

  • Het creëren van sneller inzicht in gemaakte kosten
  • Het besparen van tijd door administratieve controles met 50% te verminderen
  • U als opdrachtgever houdt controle over het administratieve proces
  • Cloudoplossing (SAAS) en communiceert met elk administratief / ERP pakket
  • Belastingproof; SelfBilling.com voldoet aan alle wettelijke eisen

Werkt u met freelancers, zzp’ers, flexkrachten, of tijdelijk personeel van andere bureaus? Bent u een bemiddelsbureau of u wilt orders "anders om afrekenen"? Dan biedt SelfBilling.com de oplossing!

 


Activiteit Eventuele toelichting
Consultancy SelfBilling.com draait het proces om: niet de leverancier, maar als opdrachtgever verzorgt met de software van SelfBilling.com de factuur uit naam van de leverancier. Dit doen wij zo veel mogelijk door Robotic Process Automation, ofwel computer-naar-computeroplossingen toe te passen. Wilt u een eenvoudige, overzichtelijke en kostenbesparende manier van het verwerken van goedgekeurde orders, urenregistratie en onkostendeclaratie? Dat kan. De voordelen van SelfBilling.com? - Het creëren van sneller inzicht in gemaakte kosten - Het besparen van tijd door administratieve controles met 50% te verminderen - U als opdrachtgever houdt controle over het administratieve proces - Cloudoplossing (SAAS) en communiceert met elk administratief / ERP pakket - Belastingproof; SelfBilling.com voldoet aan alle wettelijke eisen Werkt u met freelancers, zzp'ers, flexkrachten, of tijdelijk personeel van andere bureaus? Bent u een bemiddelingsbureau of u wilt orders.
Implementatie software
Procesoptimalisatie (BPM, LEAN) SelfBilling.com draait het proces om: niet de leverancier, maar als opdrachtgever verzorgt met de software van SelfBilling.com de factuur uit naam van de leverancier. Dit doen wij zo veel mogelijk door Robotic Process Automation, ofwel computer-naar-computeroplossingen toe te passen. Wilt u een eenvoudige, overzichtelijke en kostenbesparende manier van het verwerken van goedgekeurde orders, urenregistratie en onkostendeclaratie? Dat kan. De voordelen van SelfBilling.com? - Het creëren van sneller inzicht in gemaakte kosten - Het besparen van tijd door administratieve controles met 50% te verminderen - U als opdrachtgever houdt controle over het administratieve proces - Cloudoplossing (SAAS) en communiceert met elk administratief / ERP pakket - Belastingproof; SelfBilling.com voldoet aan alle wettelijke eisen Werkt u met freelancers, zzp'ers, flexkrachten, of tijdelijk personeel van andere bureaus? Bent u een bemiddelingsbureau of u wilt orders.
Robotic Process Automation (RPA)specialist

Onerzoeksbureau GBNED