Softwarepakketten.nl
erp software prodin
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Raadplegen dienstverlener

Dienstverleners > Dienstverlener

Dienstverlener RE-tech
Landcode [ NL ] Nederland
Website http://www.re-tech.nl
 
Regionaal
Werkzaam in regio
Branchegericht
Pakketsoort gericht
 
dienstverlener informatie Allround partner in winkelautomatisering
dienstverlener profiel

RE-tech heeft zich ontwikkeld tot een allround partner in winkelautomatisering, bedrijfsautomatisering en bedrijfseigen toepassingen. Door in oplossingen te denken hebben wij ons in de afgelopen jaren ontwikkeld met diverse branchegerichte oplossingen. Dit kan in de vorm van consultancy, firmware of PCB ontwerp. Wij hebben ervaring met controllers van TI, Freescale, Atmel, MicroChip.


Activiteit Eventuele toelichting
Consultancy Kosten besparen door een goed doordachte IT strategie. Samen met u als klant zullen wij een strategie ontwikkelen zodat u altijd een werkend systeem hebt. Een combinatie van eigen ontwikkelde toepassingen met bestaande configuraties zorgen ervoor dat u en uw medewerkers ongestoord en efficient kunnen blijven werken. Onze missie: Onbezorgd gebruik van uw ICT omgeving.
Implementatie software
IT-beheer RE-tech verzorgt het beheer van uw gehele netwerk inclusief de applicaties. Uiteraard hoort daar het leveren van PC's, software, servers en andere hardware bij. Uw gewenste merk of onze keuze in eerste klas hardware. Daarnaast leveren wij telefonie en kantoor multifunctionals.
Maatwerk Net als elk bedrijf is ook elke uitdaging uniek en verdient een eigen oplossing. Kant-en-klare toepassingen lijken op korte termijn kostenbesparend, op termijn blijkt maatwerk interessanter. Wij ontwikkelen en onderhouden bestaande en nieuwe software. In overleg met u maken wij wat u hebben wilt. Onze kracht zit in de korte lijnen en het meedenken wat voor u en uw bedrijf de beste oplossing is. Wij hebben ervaring met Delphi, Visual Studio, ASP.NET, PHP en C++. Ook assembly en propriëtaire talen, zoals deze in bijvoorbeeld handterminals voorkomen, zijn ons niet vreemd. Wij verzorgen de implementatie en indien gewenst het beheer in uw complete IT omgeving.
Outsourcing diensten Desgewenst kan RE-tech u ook helpen en adviseren bij de invulling van uw site. Wij kunnen advies geven over de 'look and feel' van de website en over de inhoud en teksten. Tevens kunnen wij voor u de domeinnaam en provider regelen. Werkzaamheden als de praktische invulling van de website, productoverzichten maken, kunnen wij voor u uit handen nemen. Wij bieden u diverse administratieve ondersteuning en diensten aan en nemen u dát werk uit handen waar u geen tijd voor of exacte kennis van heeft. Onderstaand vindt u een greep uit onze administratieve diensten. Documenten redigeren en aanpassen; Uitwerken van spraakopnamen; Vertalen van teksten (NL-ENG en ENG-NL); Productoverzichten maken.
Verkoop softwaresystemen

Branchegerichte diensten

Branche Toelichting diensten
Retail > Doe het zelf branche Ontwikkelen en onderhouden bestaande en nieuwe software.
Wij ontwikkelen en onderhouden bestaande en nieuwe software. In overleg met u maken wij wat u hebben wilt. Onze kracht zit in de korte lijnen en het meedenken wat voor u en uw bedrijf de beste oplossing is.
Retail > Kringloopwinkels SVP
Simpel Verkoop Pakket, speciaal ontwikkeld voor en door ruilwinkels en kringloopwinkels. Eenvoudig te bedienen maar wel een compleet winkelpakket met voorraadbeheer en CRM.
PROJECTMATIG WERKEND

Pakketsoort gerichte diensten

Pakketsoort Toelichting diensten
- Point of sale (POS) Gemakkelijk uw winkelbestand up to date houden.
Gemakkelijk uw winkelbestand up to date houden. Het onderhouden van prijzen en voorraden. Met Acuerdo® kunt u het gehele proces van bestellen, ontvangen, verkopen en opnieuw bestellen beheersen. U kunt meerdere magazijn locaties, voorraden en inventarisatie onderhouden. Het is mogelijk een koppeling met uw webwinkel te maken, er zijn ondersteunende functies voor uw mailing, u kunt snel importeren vanuit Excel en exporteren naar uw boekhoud programma. Tevens kunt u barcodes scannen en printen. Compact Pos kassa software. Anno 2016 gebruiken we bij voorkeur touchscreen kassa’s met ingebouwd klantendisplay en bonprinter. Eenvoudig zelf te configureren menu’s maken het eenvoudig snellopende artikelen zonder barcode aan te slaan. Zoekfuncties maken het mogelijk alle artikelen eenvoudig te vinden. Vaste klanten kunnen op naam worden opgezocht en vanuit het kantoor achter in de winkel desgewenst gefactureerd worden. Narrow Casting maakt het mogelijk uw producten met een extra scherm aan te bevelen. Uw klanten op de acties voor volgende week te attenderen. Handterminals maken het gemakkelijk om met een scanner de bestelling op te nemen of de voorraad te inventariseren. Uiteraard kan dit ook met papieren bestellijsten en tellijsten. Voor specifieke branches zijn specifieke modulen ontwikkeld.
- Voorraad, artikel-, assortimentsbeheer Met Acuerdo® heeft u het gereedschap in handen om uw winkel makkelijk en snel te besturen.
Met Acuerdo® heeft u het gereedschap in handen om uw winkel makkelijk en snel te besturen en uw omzetstroom te controleren. Ontstaan uit verschillende speciale programma’s is in 2001 besloten een nieuw systeem uit te werken. Dit heeft geleid tot een programma dat gebruikt wordt in verschillende branches. Het is modulair van opbouw, in basis al compleet en met modulen beschikt Acuerdo ® over vele technieken om met verschillende systemen in uw bedrijf samen te werken. Waardoor centraal uw winkel bestuurd en gecontroleerd kan worden.

Onerzoeksbureau GBNED