Softwarepakketten.nl
erp software prodin

Raadplegen dienstverlener

Dienstverleners > Dienstverlener

Dienstverlener True
Landcode [ NL ] Nederland
Website http://www.true.nl
 
Regionaal
Werkzaam in regio Nederland
Branchegericht
Pakketsoort gericht
 
dienstverlener informatie Outsmarting Technology
dienstverlener profiel

True is een managed hostingprovider voor geoptimaliseerde web- en werkomgevingen. Sinds 2000 is True op jacht om het digitale landschap van organisaties op de meest slimme manier in te richten, zodat uw (potentiële) klanten optimaal interacteren via het web en uw medewerkers altijd en overal veilig met bedrijfsapplicaties en -data werken. True faciliteert een uitgebreide tech-operatie die continu en proactief web- en digitale werkomgevingen van opdrachtgevers optimaliseert.


Smart web & workspaces

True adviseert, bouwt, beheert en optimaliseert slimme web- en digitale werkomgevingen. Doordat True de kennis, middelen en mensen heeft om zowel de digitale werk- als webomgeving naadloos aan te laten sluiten op het applicatielandschap van haar klanten, ontstaat er een optimaal samenspel. Anders gezegd: tussen de webportalen waar interactie met klanten en toeleveranciers plaatsvindt en de operatie die wendbaar inspeelt op de wensen van alle stakeholders. Zo kunnen bedrijven op een veilige manier razendsnel anticiperen op de verandering. Op ieder moment.

Managed webomgevingen

Met de managed webomgevingen van True zijn organisaties in staat om webshops, websites & webapplicaties sneller door te ontwikkelen, de laadtijd en conversie te verbeteren en de continuïteit van webdiensten te waarborgen. True richt zich met haar weboplossingen onder andere op e-commerce bedrijven, online media, webapplicaties en digital & media agencies. De specialisten van True adviseren de beste technologieën die aansluiten bij uw businessvraagstukken. Met onze doorontwikkelde systemen, kennis en kunde helpen we organisaties om hun webprojecten naar het volgende niveau te tillen.   
• Snelheid = conversie  
• Hogere positie in Google  
• Het verbeteren van de customer experience  
• Meer online omzet  

Managed werkomgevingen

Met de managed workspaces van True zijn organisaties in staat om medewerkers altijd, overal en op ieder device met de juiste applicaties te laten werken. Opdrachtgevers kunnen middels identity & access-regietools wijzigingen doorvoeren en veilig regie over gebruikers, devices, applicatie en data houden. Met de digitale werkplekoplossingen worden onder andere productie & (maak)industrie, transport & logistiek, de grafische sector, de zorg, non-profit en financiële dienstverlening bediend.
• Slimme regietools om de juiste mensen en devices toegang te verlenen
• De expertise om applicaties & data actief in topconditie te houden
• Wijzigingen worden gedocumenteerd en aanpassingen besproken met uw specialisten
Managed operaties
True selecteert, configureert en optimaliseert samen met u de meest geschikte soft- en middleware voor uw web- en werkomgevingen. True neemt daarna de volledige verantwoordelijkheid voor installatie, configuratie en het doorlopend optimaliseren van de technologiestack en biedt daarnaast 24/7 support voor uw eindgebruikers.  

True begint met de klant met 3 basiselementen uit te zetten:  
1. Aggregratie: deze fase wordt het fundament voor uw web- en werkomgevingen. Alle IT-middelen worden opnieuw bekeken.  
2. Orkestratie: alle aanwezige IT-middelen binnen uw web- en werkomgevingen kunnen snel en eenvoudig doorgevoerd worden.  
3. Optimalisatie: het bewaken van de continuïteit en prestaties van uw web- en werkomgevingen.  

Vanuit de basiselementen gaan wij met u slimme regieoplossingen integreren. Integratie van de volgende elementen zijn daarin essentieel:  
1. Users  
2. Devices  
3. Cloud  
4. Applicaties  
5. Data  
6. Connectivity
Service level agreements
• Continuïteit gewaarborgd 24/7  
• Proactief management  
• Juiste certificeringen  
• Ontzorging door beheer 24/7 actieve monitoring  

True is ISO 27001, ISO 9001, NEN 7510 gecertificeerd en beschikt over ISAE 3402 type I en II rapporten.


Activiteit Eventuele toelichting
Hostingdiensten (SAAS/IAAS/PAAS) Workplace-as-a-service
IT-beheer
OpenSource advies en implementatie
Outsourcing diensten Hosted business critical applications
Webtoepassingen (incl. apps en APIs)

Onerzoeksbureau GBNED