Softwarepakketten.nl
erp software prodin
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Raadplegen dienstverlener

Dienstverleners > Dienstverlener

Dienstverlener Edsson Software BV
Landcode [ NL ] Nederland
Website http://www.edsson.com
 
Regionaal
Werkzaam in regio
Branchegericht
Pakketsoort gericht
 
dienstverlener informatie Software development outsourcing
dienstverlener profiel

Edsson helpt software ontwikkelende bedrijven met het oplossen van hun uitdagingen op het gebied van softwareontwikkeling. Enerzijds door het leveren van extra capaciteit indien dit nodig is, anderzijds door het leveren van specifieke capaciteit als daarvan bij de klant zelf de kennis niet aanwezig is. Dit geschiedt op ba sis van time & materials of op projectbasis. Het doel van Edsson is haar klanten kwalitatief en kwantitatief te laten groeien. Dit door het helpen invoeren van de juiste processen tav softwareontwikkeling enerzijds en anderzijds haar klanten meer focus te laten leggen op sales en marketing.


Activiteit Eventuele toelichting
Consultancy Advies en hulp aan start-ups om doelstellingen op een zo efficient mogelijk manier te verwezenlijken.
Maatwerk Modernisatie van pakketten, nieuwe modules, transitie van host based naar web based, bouw van apps voor IOS, Android en Windows Mobile.
Outsourcing diensten De outsourcing diensten van Edsson helpen software ontwikkelende organisaties om hun softwareontwikkeling kwalitatief en kwantitatief naar een hoger niveau krijgen. Het implementeren van de juiste processen speelt hierbij een cruciale rol.

Onerzoeksbureau GBNED