Softwarepakketten.nl
erp software prodin
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Raadplegen dienstverlener

Dienstverleners > Dienstverlener

Dienstverlener Joanknecht & Van Zelst
Landcode [ NL ] Nederland
Website www.joanknecht.nl/joan.nu
 
Regionaal
Werkzaam in regio Eindhoven e.o.
Branchegericht
Pakketsoort gericht
 
dienstverlener informatie Business Coach / IT Advies / IT Audit
dienstverlener profiel Online
Direct toegang tot uw online financiële en salarisadministratie, jaarrekeningen en aangiften. In uw persoonlijk dossier zoekt u snel gegevens op. Met Joan.nu wisselt u documenten uit met uw adviseur, de Belastingdienst en de Kamer van Koophandel. Documenten worden voorzien van een digitale handtekening en worden opgeslagen in uw persoonlijk elektronisch dossier.

Persoonlijk
Staat u voor een beslissing waarvan de financiële impact op voorhand niet helder is, dan doet u een beroep op een adviseur die diepgaand op de hoogte is van uw bedrijfssituatie.

Administratieve verplichtingen
Met Joan.nu voldoet u ‘vanzelf’ aan alle administratieve verplichtingen (jaarrekening en aangifte, periodieke aangiften loonheffing en omzetbelasting).

Rapportages op maat
U ontvangt bedrijfsspecifieke rapportages op maat in diverse verschijningsvormen (mobility). De prestatie-indicatoren worden via de client portal, app of smartphone gedeeld. De vertrouwelijkheid van de informatie is geborgd.

Vaste prijsafspraken
Joan.nu werkt op basis van vaste prijsafspraken. De overeenkomst voorziet in een permanente toegang tot uw online administratie en rapportages. Ook de eerstelijns financiële en zakelijke adviezen worden via vaste tarieven verrekend. U bent nooit geremd om tijdig advies in te winnen.

Toegang tot specialistische kennis
Joan.nu biedt u toegang tot de verzamelde kennis en ervaring van ons kantoor. U maakt uiteraard gebruik van onze kennisbank en gedegen brancheanalyses.

Overstapservice
Een overstapservice voorziet in het kosteloos overzetten van uw huidige financiële administratie op Joan.nu.

Joanknecht & Van Zelst heeft één vestiging en daarmee alle diensten onder één dak. In combinatie met de gebruikelijke eisen die u aan een accountantskantoor mag stellen werkt uw persoonlijke adviseur samen met u aan continue verbetering van het uw bedrijfsrendement.


Activiteit Eventuele toelichting
Advies en (pakket)selectie - Begeleiding bij de selectie van nieuwe ERP en bedrijfssoftware, inrichting IT-infrastructuur. - Ruime ervaring met diverse ERP en cloudapplicatie (w.o. Exact Globe/Synergy, Exact Online, SAP, Microsoft Dynamics NAV)
Consultancy -Begeleiding bij de implementatie van software (o.a. Exact Online) en optimaliseren beheer IT-processen.
Implementatie software Functioneel applicatiebeheer Exact Online
IT-Audit diensten -Uitvoering van IT-auditdiensten ter ondersteuning van assurance-opdrachten. -Ondersteuning van de interne accountantsdienst. -Begeleiding van IT-projecten -IT-rapportages voor derden (Third Party Mededeling / ISAE 3402)
Maatwerk Implementatie van middlewaresoftware (interfaces) toegesneden op de specifieke klantwensen.
Opleidingen en/of cursussen Kennisoverdracht op gebied van IT. o.a. excelcursussen en actualiteitenbijeenkomsten.

Onerzoeksbureau GBNED