Softwarepakketten.nl
erp software prodin
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Raadplegen dienstverlener

Dienstverleners > Dienstverlener

Dienstverlener DSA Global Solutions BV
Landcode [ NL ] Nederland
Website http://www.dsa-gs.nl
 
Regionaal
Werkzaam in regio onze klanten bevinden zich in meer dan 25 landen wereldwijd
Branchegericht
Pakketsoort gericht
 
dienstverlener informatie Geintegreerde MBS Dynamics NAV oplossingen
dienstverlener profiel

DSA Global Solutions levert ERP-oplossingen op basis van Microsoft Dynamics NAV. Verregaande integratie (met o.a. office-applicaties, CRM, andere systemen) en het werken in de cloud maken het noodzakelijk om naast ERP-kennis ook kennis te hebben van BI-systemen, reporting, dotnet, web services en vele andere technisc he mogelijkheden. DSA Global Solutions beschikt daarom over een multidisciplinair team met gemiddeld 20 jaar ervaring.


Activiteit Eventuele toelichting
Implementatie software Wij leveren en implementeren Microsoft Dynamics NAV.
Maatwerk Bijna elk bedrijf heeft wel wensen die net even anders zijn dan de wensen van zijn concurrenten. Vaak leidt dat, soms onnodig, tot klanten-specifiek maatwerk. Onze gedegen productkennis kan vaak helpen voorkomen dat maatwerk moet worden gemaakt. En als het dan echt niet anders kan helpen wij u om een aanpassing zodanig te maken dat deze ook goed onderhoudbaar is.
Projectmanagement Met de in eigen beheer ontwikkelde module GS Project beschikken wij over een volledig in Microsoft Dynamics NAV geintegreerde oplossing voor project administratie. Bij de ontwikkeling van de module hebben wij steeds voor ogen gehouden dat het opleveren van de maand- of kwartaalcijfers direct gereed moet zijn als alle weekstaten en inkoopfacturen zijn verwerkt. Automatisch, dus zonder additionale werkzaamheden!
Verkoop softwaresystemen Wij leveren en implementeren Microsoft Dynamics NAV.

Pakketsoort gerichte diensten

Pakketsoort Toelichting diensten
BEDRIJFSAPPLICATIES Wij leveren en implementeren Microsoft Dynamics NAV.
Onze klanten zijn actief in allerlei verschillende branches en velen van hen worden al jarenlang door ons bediend. En daar zijn we best trots op. Wij zien dat tevens als onze kracht: DSA Global Solutions is niet gebonden aan één enkele marktoplossing, maar wij committeren ons eraan om voor onze klanten eenvoudig de beste ERP-leverancier te zijn. Van 's werelds grootste off-shore ingenieursbureau tot een leverancier van automaterialen. Van makers van proeffabrieken en testinstallaties tot producenten en leveranciers van groentezaden. Van kledingproducenten tot een handelsonderneming in kippenvlees. Van een retail-organisatie met meer dan 50 winkels tot een non-profit organisatie in de gezondheidszorg.
- Projectenadministratie GS Project geeft projectmanagers de ruimte!
• Inzicht in uw bedrijfsresultaat, direct nadat u de weekstaten van uw medewerkers heeft verwerkt. • Met een druk op de knop al uw klanten factureren, op basis van gewerkte uren of op basis van vaste prijsafspraken. • Inzicht in productiviteitscijfers. • Rapporteren binnen 5 werkdagen na afsluiten van een periode. Dit zijn de uitgangspunten van de module GS Project van DSA Global Solutions, de enige Microsoft partner die echter specialisten in huis heeft op het gebied van project administratie.

Pakketgerichte diensten

Leverancier Pakket
Microsoft Microsoft Dynamics 365

Onerzoeksbureau GBNED