Softwarepakketten.nl
erp software prodin

Raadplegen dienstverlener

Dienstverleners > Dienstverlener

Dienstverlener Vroom Consultancy B.V.
Landcode [ NL ] Nederland
Website http://vroomhr.nl
 
Regionaal
Werkzaam in regio
Branchegericht
Pakketsoort gericht
 
dienstverlener informatie Vroom realiseert HR-ambities
dienstverlener profiel

Vroom verandert uw organisatie-inrichting en werkwijze zodanig dat uw HR-ambities gerealiseerd kunnen worden en managers en medewerkers zich geholpen voelen. Wij geven onafhankelijk advies en geven inzicht in de kosten en opbrengsten van veranderingen. Als projectleider zorgen wij voor draagvlak, communicatie en resultaat binnen tijd en budget.  

Kernexpertise Het selecteren en implementeren van eHRM en het organiseren en uitvoeren van uw salarisadministratie. Onze verandermanagers, projectleiders en HR- en Payroll specialisten vullen ontbrekende kennis en ervaring aan. Ze zijn onderdeel van een groot netwerk van professionals waardoor kwaliteit en continuïteit geborgd zijn.

Van adviseur tot regisseur Vroom is in 1995 opgericht als onafhankelijk adviesbureau om het meest geschikte HR-systeem te selecteren voor opdrachtgevers. Vroom is in de afgelopen jaren ontwikkeld naar een consultancybureau dat projecten op het snijvlak van HR en ICT aanneemt. Wij realiseren HR-ambities! Wij kunnen uw gewenste verandering als totaalproject aannemen en u volledig ontzorgen voor een vooraf bekend budget.


Activiteit Eventuele toelichting
Advies en (pakket)selectie
Consultancy
Implementatie software
Procesoptimalisatie (BPM, LEAN)
Projectmanagement

Pakketsoort gerichte diensten

Pakketsoort Toelichting diensten
- Personeelsadministratie (HRM) Vroom optimaliseert HRM
Vroom Consultancy is een gespecialiseerde dienstverlener op het gebied van Human Resources Management (HRM). Haar activiteiten hebben als doel het rendement van de bedrijfsvoering van de afdelingen HRM en Payroll te optimaliseren.

Onerzoeksbureau GBNED