Softwarepakketten.nl
erp software prodin
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Raadplegen dienstverlener

Dienstverleners > Dienstverlener

Dienstverlener SRA
Landcode [ NL ] Nederland
Website www.sra.nl/kantoorondersteuning/ict-adviesdiensten
 
Regionaal
Werkzaam in regio
Branchegericht
Pakketsoort gericht
 
dienstverlener informatie Adviesdiensten exclusief aan SRA leden
dienstverlener profiel

Waagt u de sprong naar de Cloud of houdt u voorlopig alles nog binnenshuis? Maakt u zich zorgen over uw huidige software? Voelt u zich niet helemaal thuis meer bij uw IT-huisleverancier? Twijfelt u of misschien te veel betaalt voor uw automatisering? Of bent u op zoek naar een webportaal of goede scan & boeksoftware en ziet u door de bomen het bos even niet meer? Dit zijn zomaar een paar vragen die vroeg of laat op uw bureau kunnen belanden. Dan is het buitengewoon nuttig en prettig om een partij te kunnen raadplegen die u kan helpen bij het nemen van de juiste beslissingen. SRA biedt daarom exclusief aan haar leden diverse adviesdiensten.


Activiteit Eventuele toelichting
Advies en (pakket)selectie Short list en Second opinion: Op basis van een offerte of SLA doen wij een onafhankelijke toetsing aan de hand van vier aspecten: Leverancier (ervaring, referenten, continuïteit en voorwaarden), Oplossing (kwaliteit, visie, beheer en randvoorwaarden), Aanpak (planning, scope, projectbeheersing, communicatie en eventuele eisen aan het kantoor) en Prijs (marktconformiteit; eenmalige kosten / investering en/of jaarlijkse kosten; fixed price of nacalculatie).
Consultancy
IT-Audit diensten
IT-beheer Voor de continuïteit van uw organisatie is het van belang dat de systemen waarvan u dagelijks gebruik maakt, steunen op een betrouwbare infrastructuur en het beheer hiervan. Met de ICT Beheerscheck wordt samen met uw (systeem)beheerder een aantal risico’s getoetst en handvatten geboden voor het oplossen hiervan.
Opleidingen en/of cursussen
Projectmanagement Op basis van uw wensen wordt een rol vervult binnen uw ICT-project(en) waardoor u (tijdelijk) beschikt over extra capaciteit in de vorm van een onafhankelijke specialist die u kan helpen richting zowel uw interne organisatie als leveranciers. Hierbij zijn verschillende rollen denkbaar zoals: Extern adviseur / klankbord voor uw ICT-afdeling of -commissie. Projectmanager, voor het (tijdelijk) aansturen van een project. Projectcoördinator, voor het onderhouden van contacten met leveranciers, het coördineren van verschillende projecten en het begeleiden van de projectmanager(s).

Branchegerichte diensten

Branche Toelichting diensten
- Accountants- en adm.kantoren SRA biedt exclusief aan haar leden diverse adviesdiensten

Onerzoeksbureau GBNED