Softwarepakketten.nl

Raadplegen dienstverlener

Dienstverleners > Dienstverlener

Dienstverlener Hogeschool van Amsterdam - Arvum Accountants
Landcode [ NL ] Nederland
Website www.arvum-accountants.nl
 
Regionaal
Werkzaam in regio Amsterdam
Branchegericht
Pakketsoort gericht
 
dienstverlener informatie Digitale kantooromgeving studenten/ondernemers
dienstverlener profiel

Arvum Accountants is hét virtuele kantoor op het gebied van Standard Business Reporting (SBR) van de Hogeschool van Amsterdam (HvA).

Arvum Accountants is opgericht met het doel om studenten van financiële opleidingen in Nederland te leren omgaan met een moderne digitale kantooromgeving, zodat ze na afronding van hun opleiding over voldoende vaardigheden beschikken om in zo'n omgeving te kunnen werken. Daarnaast wordt de ontwikkelde kennis (via cursussen) beschikbaar gesteld aan bedrijven. Met deze kennis kunnen de voordelen van SBR maximaal worden gerealiseerd. 

Arvum Accountants heeft de ambitie om uit te groeien tot hét virtuele kantoor op het gebied van SBR. Dit doet zij samen met diverse samenwerkingspartners.

Dankzij Arvum wordt de kennisontwikkeling van docenten, studenten en professionals gestimuleerd.


Activiteit Eventuele toelichting
Opleidingen en/of cursussen Arvum Accountants is opgericht met het doel om studenten van financiële opleidingen in Nederland te leren omgaan met een moderne digitale kantooromgeving, zodat ze na afronding van hun opleiding over voldoende vaardigheden beschikken om in zo'n omgeving te kunnen werken. Daarnaast wordt de ontwikkelde kennis (via cursussen) beschikbaar gesteld aan bedrijven.

Branchegerichte diensten

Branche Toelichting diensten
- Accountants- en adm.kantoren Virtueel kantoor met gekoppelde softwarepaketten

Onerzoeksbureau GBNED