Softwarepakketten.nl

Raadplegen dienstverlener

Dienstverleners > Dienstverlener

Dienstverlener Hogeschool van Amsterdam - Instant Reporting
Landcode [ NL ] Nederland
Website http://www.instantreporting.nl
 
Regionaal
Werkzaam in regio Amsterdam
Branchegericht
Pakketsoort gericht
 
dienstverlener informatie Het expertisecentrum voor SBR
dienstverlener profiel

Instant Reporting is de plek waar (toekomstige) professionals alle benodigde kennis kunnen vinden over Standard Business Reporting (SBR). Binnen het expertisecentrum Instant Reporting halen en brengen studenten, docenten, bedrijven en overheid kennis en kunde die snel de weg vindt naar de markt. Zo wordt er gediscussieerd, worden er (onderzoeks)vragen opgesteld en actuele probleemstellingen uit het bedrijfsleven voorgelegd. Allemaal met de achterliggende gedachte "van en met elkaar leren".

Het expertisecentrum beschikt over gedreven Stage+ studenten met hoogwaardige kennis over SBR. Deze studenten doen via het Stage+ traject unieke kennis op over SBR door (gast)colleges van professionals en hands-on in het virtueel accountantskantoor Arvum Accountants. Ook biedt het expertisecentrum diverse opleidingen en literatuur aan.

De organisatie van het expertisecentrum is een samenwerkingsverband tussen de Hogeschool van Amsterdam (HvA), vertegenwoordigers van het bedrijfsleven en overheidsinstanties.


Activiteit Eventuele toelichting
Advies en (pakket)selectie Advies over het gebruik van SBR.
Opleidingen en/of cursussen Stage+ traject, Arvum Accountants, SBR cursussen en conferenties.

Branchegerichte diensten

Branche Toelichting diensten
- Accountants- en adm.kantoren

Onerzoeksbureau GBNED