Softwarepakketten.nl

Raadplegen dienstverlener

Dienstverleners > Dienstverlener

Dienstverlener Legalz Advocatenkantoor
Adres Rodezand 34 (Minervahuis III)
Postcode en woonplaats 3011 AN ROTTERDAM
Landcode NL
Contactpersoon mr. Robert Grandia
Telefoonnumer 010 2290646
Emailadres contact@legalz.nl
Website http://www.legalz.nl
 
Aantal medewerkers 3
Welke helpdeskfaciliteit worden geboden en wat zijn de openingstijden van de helpdesk? helpdesk bereikbaar van maandag tot en met vrijdag 08.30 uur t/m 18.00 uur. Zaterdag van 9.00 tot 13.00 uur.
Is een customerportal aanwezig voor bestaande cliënten? N.v.t.
Regionaal
Werkzaam in regio Nederland
Branchegericht
Pakketsoort gericht
 
dienstverlener informatie Advies opstellen, beoordelen ICT-contracten
dienstverlener profiel Legalz is gespecialiseerd in zaken op het gebied van ICT. Het kantoor biedt juridische kennis en ondersteuning bij het sluiten van ICT-contracten en staat zowel leveranciers als afnemers bij. Daarnaast is alle expertise in huis om bijstand te verlenen rond geschillen op het gebied van contracten, claims, intellectuele eigendom en privacyrecht. Naast onze eigen beëdigd informaticadeskundige werken wij zo nodig of gewenst samen met gerenommeerde externe ICT-deskundigen die het beste passen bij de zaak en de cliënt. Legalz organiseert maandelijks trainingen op het gebied van ICT-recht, Cloud computing contracten, het opstellen van SLA’s en de implementatie van de AVG/GDPR.

Activiteit Eventuele toelichting
ICT Juridische dienstverlening Legalz is juridische specialist voor deskundig advies bij het opstellen en beoordelen van ICT-contracten.

Onerzoeksbureau GBNED