Softwarepakketten.nl

Raadplegen dienstverlener

Dienstverleners > Dienstverlener

Dienstverlener 4Consult B.V.
Adres H.A. Lorentzstraat 106
Postcode en woonplaats 3331 EE Zwijndrecht
Landcode
Contactpersoon Michael van der Pol, Account Manager
Telefoonnumer 078-6197810
Emailadres sales@4consult.nl
Website http://www.4consult.nl
 
Aantal medewerkers 11
Jaar van oprichting 2002
Welke helpdeskfaciliteit worden geboden en wat zijn de openingstijden van de helpdesk? De supportafdeling van 4Consult is verantwoordelijk voor het verlenen van ondersteuning en het oplossen van storingen in het computersysteem en applicaties van onze klant. Deze afdeling is in staat om de storingen te rangschikken naar probleemsoort en in samenwerking met de opdrachtgever naar prioriteit om op basis hiervan de juiste actie te ondernemen. De helpdesk is tijdens werkdagen bereikbaar vanaf 08:15 - 17:30, uitgezonderd de algemeen erkende feestdagen. Bellen naar de helpdesk U kunt onze helpdesk telefonisch bereiken via 078 619 78 10 menukeuze 2. Een van onze medewerkers neemt de melding aan en maakt een inschatting of het probleem direct oplosbaar is. Bij de meeste meldingen zal dit het geval zijn. Lukt dit niet dan wordt de melding overgedragen aan een van onze consultants. U kunt aangeven hoe u op de hoogte gehouden wilt worden gehouden (per email of telefonisch). Daarnaast wordt iedere melding ingevoerd in onze helpdeskapplicatie en kunt u te allen tijde de status van de melding bekijken. Mailen naar de helpdesk Het is ook mogelijk om een mail te sturen naar helpdesk@4consult.nl. Deze mailbox wordt continu in de gaten gehouden en door middel van een beamer bij ons op een scherm geprojecteerd.
Is een customerportal aanwezig voor bestaande cliënten? Ja, Topdesk
Regionaal
Werkzaam in regio Landelijk
Branchegericht
Pakketsoort gericht
 
dienstverlener informatie ICT dienstverlener voor MKB en Zorg
dienstverlener profiel 4Consult, opgericht in 2002 door Peter Swaneveld, biedt ICT totaaloplossingen aan in Nederland en sinds kort ook België. Bijzonder is de snelle en directe werkwijze. Geen logge organisatie, maar korte en directe lijnen. Niet praten, maar doen is onze mentaliteit. Daarnaast hebben wij een goede persoonlijk relatie met al onze klanten en partners hoog in het vaandel staan. Continu zijn wij op zoek naar de beste ICT oplossingen voor onze klanten. Betrouwbare partner 4Consult heeft als aanbieder van ICT diensten bewezen een betrouwbare partner te zijn als het gaat om totaaloplossingen voor organisaties vanaf 3 tot circa 1.000 werkplekken. 4Consult is in staat een totaalpakket aan te bieden waarin de wensen van de klant centraal staat. Ook als het gaat om de betrouwbaarheid van de netwerken die wij in beheer hebben is 4Consult de ideale partner. Tijdens de inrichting hiervan gaan wij vaak net een stap verder waardoor wij zeer hoge garanties (99,95%) kunnen geven op de continuïteit van uw ICT omgeving.

Activiteit Eventuele toelichting
Advies en (pakket)selectie Op dit moment wordt gewerkt aan een nieuw rapport om inzicht te geven in standaard software, specifiek gericht op de accountancy adviespraktijk. Het rapport maakt onderscheid tussen autonome adviessoftware op het gebied van pensioen- en financiële planning en management-informatie (gericht op de ondernemer) en adviesfunctionaliteit in andere software, zoals voor boekhouden en fiscale aangiftes. Op dit moment wordt gewerkt aan een nieuw rapport om inzicht te geven in standaard software, specifiek gericht op de accountancy adviespraktijk. Het rapport maakt onderscheid tussen autonome rfrfrfr
Consultancy
Hostingdiensten (SAAS/IAAS/PAAS) IaaS op basis van Citrix of VMware leverbaar. Vanaf 5 werkplekken.
Informatiebeveiliging
IT-beheer
Outsourcing diensten
Projectmanagement

Branchegerichte diensten

Branche Toelichting diensten
- Adviesbureaus en consultants
- Makelaars og
- Assurantiebranche en tussenpersonen
- Advocatuur
- Haven(bedrijven)
- Zorginstellingen
- Internet- en applicatie serviceproviders
Industrie > Voedingsindustrie

Pakketsoort gerichte diensten

Pakketsoort Toelichting diensten
- GSM datacommunicatie
- Beveiliging algemeen
- Licentiebeheer
- Netwerkmanagement, -monitoring en -beheer
- Service management (ITIL)
- Authenticatie en autorisatie
- CTI (Computer Telefoon Integratie)

Onerzoeksbureau GBNED