Softwarepakketten.nl
erp software prodin
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Raadplegen dienstverlener

Raadplegen op zoekterm [ API ] > Dienstverlener

Dienstverlener DNA Services B.V.
Landcode [ NL ] Nederland
Website https://dnaservices.nl/
 
Regionaal
Werkzaam in regio
Branchegericht
Pakketsoort gericht
 
dienstverlener informatie IT-bedrijf uit ZH en ruim 25 jaar actief!
dienstverlener profiel

DNA Services B.V. is een zelfstandig IT-bedrijf gevestigd in Hendrik-Ido-Ambacht. DNA is ontstaan in 1994 vanuit de IT-afdeling van een productieonderneming. Het team van DNA bestaat uit ongeveer 25 medewerkers.

Met ons productportfolio ondersteunen wij toonaangevende bedrijven en garanderen wij een solide IT-omgeving. Hiermee kunnen onze klanten hun kernactiviteiten structureren en optimale resultaten boeken.

DNA bedient inmiddels tientallen klanten in uiteenlopende sectoren zoals Food, Productie, Transport, Handel, Agriculture, Horticulture, AGF en Fashion.

Sinds de oprichting heeft DNA een gedegen trackrecord opgebouwd met partnerships, referenties en een sterk groeiend klantenbestand. De medewerkers van DNA beschikken over brede expertise en specialisatie op het gebied van advisering, ontwikkeling en beheer. Met het team van onze business unit Beheer & Support ondersteunen we klanten met het beheer van netwerk- en serveromgevingen. Ook leveren wij support en faciliteren wij online veilige werkplekken met DNA Cloud. Onze servicedesk speelt daarbij een cruciale rol in de ondersteuning van onze klanten. Security vormt een steeds belangrijker speerpunt binnen ons productaanbod. Het team van onze business unit Software & Development ondersteunt bedrijven met de levering en implementatie van ERP-software.

Ook ontwikkelen we klantspecifieke webapplicaties of interfaces. Onze developers hebben veel ervaring met API-integraties zodat koppelingen gerealiseerd kunnen worden binnen een bestaand IT-landschap.


Activiteit Eventuele toelichting
IT-beheer

Onerzoeksbureau GBNED