Softwarepakketten.nl
BCS HR Software
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Leveranciersindex

Leveranciersindex > Leverancier

Leverancier AFAS Software
Landcode [ NL ] Nederland
Website Naar website...
 
Leverancier informatie Een softwarepakket voor de hele organisatie
Leverancier profiel AFAS Software is een Nederlands familiebedrijf. Een beetje gek, een tikkeltje eigenwijs, maar vooral vol passie als het gaat om klanten en het inspireren van ondernemers. Met onze producten automatiseren we bedrijven en organisaties uit alle branches met complete en moderne (online) bedrijfssoftware. In veel organisaties zijn mensen druk met de verkeerde dingen. Onnodige handelingen, dubbel werk, fouten herstellen: het kost handenvol tijd en komt de kwaliteit niet ten goede. De missie van AFAS Software is: inspireert beter ondernemen. Dat doet AFAS met software en alles wat ervoor nodig is om die software zo te gebruiken dat je er een hoger doel mee bereikt. Organisaties houden tijd over voor wat ze echt belangrijk vinden, kwaliteit en werkplezier.

Aanwezige softwarepakketten bij leverancier

Naam pakket  
Accountancy Direct AFAS Software
AFAS Profit HRM/Payroll AFAS Software
AFAS SB AFAS Software
AFAS Software
InSite & OutSite AFAS Software
Profit ERP AFAS Software
Berichten met [ AFAS Software ]

Software voor externe verslaggeving, audit en interne rapportage (01-02-2024)
Dit rapport geeft inzicht in standaard software voor externe verslaggeving, audit en interne rapportage. Bij externe rapportages gaat het om de jaarrekening, aangifte IB en VPB, kredietrapportage en o.a. duurzaamheidsrapportage. Er wordt uitgebreid aandacht besteed aan de auditfunctie in het rapport. Bij Interne rapportage komen oplossingen m.b.t. Business Intelligence (BI) en Corporate Performance Management (CPM) aan de orde.
Bron: Onderzoeksbureau GBNED

Onderzoek van AFAS Software: digitalisering een van de oplossingen voor verlichten personeelstekort in de bouwsector (15-12-2023)
72 procent van de bedrijven in de bouw verwacht dat de personeelstekorten de komende tijd een nóg groter agendapunt gaan worden. Dat blijkt uit onderzoek van AFAS Software, in samenwerking met Markteffect, onder honderden bedrijven in de bouw. Personeelstekort is daarmee net als vorig jaar het grootste doel om op te lossen voor bouwprofessionals.
Bron: AFAS

Veertig procent van Nederlandse organisaties heeft beleid ontwikkeld om de CO2-afdruk medewerkers te verminderen (07-08-2023)
Veertig procent van de Nederlandse bedrijven en organisaties heeft beleid ontwikkeld om de CO2-afdruk van haar medewerkers te verminderen. Zo blijkt uit het jaarlijkse HR-trendonderzoek van Berenschot, Performa en AFAS Software onder meer dan tweeduizend HR-professionals. Drie procent van de Nederlandse organisaties heeft zelfs een financiële regeling bedacht voor medewerkers die hun woning willen verduurzamen.
Bron: Berenschot, Performa en AFAS Software

AFAS gaat HRM en Payroll software leveren aan bol.com (13-06-2022)
Vanaf 2023 gaat AFAS de HRM en Payroll software leveren aan bol.com. Vanwege de integratie en automatisering van haar administratieve HR processen kiest bol.com - met zo’n 2600 interne medewerkers – voor AFAS. Zowel de bol.com medewerkers in Nederland als in België gaan vanaf 1 januari 2023 met de nieuwe software werken.
Bron: AFAS Software

AFAS: door digitalisering personeelstekort in bouw terugdringen (19-01-2022)
84 procent van de mensen die werkzaam zijn in de bouwsector geeft aan dat digitalisering (zeer) belangrijk is. Respondenten geven aan dat het grote personeelstekort, waar de sector mee kampt, daar de belangrijkste reden voor is. Dat blijkt uit een onderzoek van AFAS Software en Markteffect onder meer dan vijfhonderd professionals werkzaam in de bouwsector.
Bron: AFAS

Montae en Partners breidt uit van HRM naar het ERP-pakket van AFAS (16-12-2020)
Montae & Partners werkt bijna 2 jaar met het HRM-systeem van AFAS. Doordat het ERP-systeem waarmee gewerkt werd niet meer aan de eisen voldeed startte Montae & Partners de zoektocht naar een vervanger. Uiteindelijk is er gekozen voor de totaaloplossing van AFAS Software. Geïntegreerd werken in één systeem is de nieuwe standaard geworden.
Bron: AFAS

Terugblik op De week van RGS (17-12-2019)
Wat zijn de voordelen van Referentie GrootboekSchema (RGS)? Hoe ga ik aan de slag met RGS? En wat levert RGS nou eigenlijk op? Op deze vragen kregen de deelnemers van het RGS Event in Utrecht op dinsdag 3 december antwoord.
Bron: RGS

Softwareleverancier AFAS groeit met 28 procent in de bouw (05-03-2019)
AFAS Software zag het aantal klanten in de bouwsector in 2018 toenemen met 28 procent ten opzichte van het jaar daarvoor. Het tekort aan medewerkers dwingt bouwbedrijven om processen te automatiseren. Door gebruik te maken van geïntegreerde digitaliseringsoplossingen werken zij efficiënter, waardoor zij veel tijd en geld besparen.
Bron: AFAS

Gemeente Amsterdam gaat voor HR-software van AFAS (07-02-2019)
De Gemeente Amsterdam wil innoveren binnen het personele domein. Zij zet nu belangrijke stappen in die richting met de HR-software van AFAS. Inzet van de vernieuwing is betere digitale dienstverlening door de 16.000 medewerkers. AFAS Software biedt de gewenste uitgebreide mogelijkheden en kwaliteit.
Bron: AFAS

AFAS in de breedte gegroeid: in totaal werden 388 organisaties vorig jaar klant bij AFAS (22-01-2019)
Opvallend is het grote aantal succesvolle aanbestedingen. Na het Erasmus MC gaan nu ook Het Maastricht UMC+ en Universitair Medisch Centrum Groningen, de Gemeente Amsterdam en onderwijsinstellingen met de software van AFAS werken. Het softwarebedrijf heeft ook in de flexmarkt behoorlijke stappen gezet. YoungCapital is bijvoorbeeld een nieuwe klant in die branche.
Bron: AFAS

Terugblik Kennisplatform administratieve software 14-9-2016:elektronisch factureren B2G en B2B (16-09-2016)
Terugblik door presentaties met als centrale thema's Elektronisch factureren en de Rijksoverheid, Europese ontwikkeling eFactureren en de UBL Ketentest. De Rijksoverheid stapt per 1 januari 2017 over op e-factureren. Bij factureren aan de Overheid zijn meerdere organisaties en initiatieven betrokken, zoals Logius, Simpler Invoicing, Economische Zaken en Binnenlandse Zaken.
Bron: Kennisplatform administratieve software

Terugblik en presentaties praktijkdag webwinkels en boekhouden 2014 (26-09-2014)
Op 23 september 2014 is voor de eerste maal de "ICT Accountancy praktijkdag Webwinkels en boekhouden" gehouden in Hoevelaken. Er komt heel wat kijken bij het opzetten en beheren van een professionele webwinkel met alle koppelingen, zoals naar betaalsystemen, de boekhouding en eventueel naar een kassasysteem en voorraadbeheer. En dan zijn er nog de juridische aspecten.
Bron: Onderzoeksbureau GBNED


Onerzoeksbureau GBNED