Softwarepakketten.nl
BCS HR Software
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Raadplegen pakketgegevens

Leveranciersindex > Leverancier [ CCS Combined Computer Services bv ] > Raadplegen pakketgegevens

Datum bijgewerkt 21-12-2023
Pakket Level
Omschrijving CCS is de nr. 1 software- en dienstenleverancier in de verzekeringsmarkt.
Leverancier CCS Combined Computer Services bv
Website Level
Prijsmodel
Taal pakket NL
Waardering pakket Positief Negatief Geef als eerste uw mening over dit pakket...
 
Besturings systemen
Pakketsoorten - ERP-systemen
Branches Dienstverlening financieel > Algemeen
 
Voor bedrijfsgrootte  
Klein (MKB) (1-5 gebruikers)
Midden (MKB) (5-50 gebruikers)
Groot (>50 gebruikers)
Internationaal
 
Installatiemodel  
Lokaal uitleg
SAAS uitleg
Via terminal server uitleg
Webbased uitleg
 
Branchegericht

Profiel pakket

Berichten met [ Level ]

Qics doet overname in de Project & Project Management (PPM) markt met overname van Fortes (01-03-2024)
Qics kondigt met trots de overname van Fortes aan, een toonaangevende softwarespecialist op het gebied van Project & Portfolio Management (PPM). Dit is voor Qics de tweede uitbreiding sinds de start van de samenwerking met Main Capital Partners twee jaar geleden.
Bron: Main Capital Partners, Qics en Fortes

Elektronisch orders en facturen uitwisselen via Peppol: wat nu als met verschillende software wordt gewerkt voor orders en facturen? (21-11-2023)
Ik ben zondermeer een groot aanhanger van Peppol en promoot het gebruik ervan dan ook met regelmaat. Maar onlangs kreeg ik onderstaande vraag over het gebruik van Peppol in de praktijk waarop ik zelf geen antwoord weet. Deze vraag heb ik doorgespeeld naar de Nederlands Peppolautoriteit en een mij bekende Peppol serviceprovider.
Bron: Onderzoeksbureau GBNED / UbL ketentest

Legalz: gratis e-book ICT-contracten & contractmanagement (06-12-2022)
Inkoop en contractmanagement van ICT-producten en -diensten is een vak apart. Het belang van ICT wordt alsmaar groter, terwijl de complexiteit ervan toeneemt. Daarom heeft Advocatenkantoor Legalz een e-book uitgebracht, waarin de belangrijke juridische aandachtspunten bij de inkoop van ICT staan.
Bron: Advocatenkantoor Legalz

Terugblik en presentaties Seminar RPA en Robotic accounting op 12 oktober 2022 (12-10-2022)
Op woensdag 12 oktober 2022 heeft voor de 5e maal het "Seminar RPA en robotic accounting" plaatsgevonden te Hoevelaken. Met als centraal thema "Boekhoudsoftware middelgroot en de ondersteuning van robotic accounting". In hoeverre ondersteunen AFAS Profit, Exact Globe+, KING Finance, Microsoft Dynamics 365 Business Central, Oracle NetSuite, Twinfield en Visma.Net Robotic accounting.
Bron: Onderzoeksbureau GBNED

Gratis webinar: Next Level Productieplanning (09-04-2022)
Orderacceptatiemodule. Met deze module kan men de impact van een order op de planning simuleren en een betrouwbare leverdatum genereren voordat de order definitief wordt geaccepteerd. Deze feature is uniek in de markt en brengt veel gemak en tijdwinst met zich mee.
Bron: Limis

Maak kennis met Visma eAccounting Accountancy: Ervaar de software zelf en stel direct uw vragen (27-10-2021)
Visma eAccounting Accountancy is speciaal ontworpen om in de eigen behoeften van kantoren te voorzien en biedt daarnaast uitgebreide mogelijkheden voor samenwerking met cliënten. Doordat u uw cliënten eenvoudig verschillende softwarediensten aan kunt bieden, transformeert uw kantoor al snel naar een high-level-servicekantoor. Bovendien breidt u de software makkelijk uit met apps, extra modules en diverse online oplossingen.
Bron: Visma

Cyberveilig Nederland publiceert Whitepaper Ransomware (14-09-2021)
Cyberveilig Nederland (CVN) heeft in samenwerking met enkele vanhaar leden, de Nationale Politie en het Nationaal Cyber Security Centrum (NCSC) een Whitepaper Ransomware gepubliceerd. Doel van het whitepaper is het op een laagdrempelige manier bieden van inzicht en handelingsperspectief zodat organisaties zich beter kunnen beveiligen tegen cybercriminelen.
Bron: Digital Trust Center / Cyberveilig Nederland (CVN)

Legalz start met trainingen in ICT-contracten voor professionals (02-02-2021)
ICT-advocatenkantoor Legalz biedt sinds 1 februari trainingen in ICT Recht en contracten aan voor iedereen die betrokken is bij of te maken krijgt met juridische zaken op het gebied van ICT. Niet als zodanig voor juristen, maar wel voor onder meer inkopers, sales- en projectmanagers.
Bron: Legalz Opleidingen

AI-race op komst in de financiële dienstverlening (26-10-2020)
In samenwerking met een aantal leidende financiële dienstverleners heeft Hyarchis onderzoek gedaan naar de stand van AI adoptie binnen de sector. Hieruit blijkt dat op dit moment reeds een derde van de financiële dienstverleners op functioneel niveau gebruik maakt van AI toepassingen. Mocht dit veel lijken, schrik dan niet van wat er in de komende jaren staat te gebeuren.
Bron: Hyarchis

eVerbinding en Payt slaan handen ineen voor efficient debiteurenbeheer (14-10-2020)
eVerbinding, marktleider e-facturatie in Nederland, en Payt, het grootste debiteurenbeheerplatform van Nederland, slaan de handen ineen. Door de koppeling van eVerbinding met het financiële softwarepakket Payt is het nu voor alle Payt-gebruikers mogelijk om e-facturen te versturen via het beveiligde Peppol-netwerk. Dit bespaart tijd, kosten en voorkomt onnauwkeurigheden!
Bron: eVerbinding en Payt

Eteck laat medewerkers sneller, betere beslissingen nemen met data storytelling van Toucan Toco (17-09-2020)
Eteck, leverancier van duurzame energie, heeft gekozen voor data storytelling-software van Toucan Toco. Het bedrijf wil data storytelling inzetten om data op een visuele manier inzichtelijk te maken zodat medewerkers sneller, betere beslissingen kunnen nemen.
Bron: Toucan Toco

Lightspeed introduceert Point of Sale-app Retail 3.0 (24-10-2019)
Lightspeed, leverancier van omnichannel kassasoftware aan ruim 51.000 onafhankelijke winkels en restaurants, lanceert vandaag Lightspeed Retail 3.0. Deze vernieuwde iPad app voor retailers biedt innovatieve navigatiemogelijkheden via drie tabbladen (Profile, Sales History en Retail Manager), vereenvoudigt de workflows van het verkooppersoneel en helpt managers met het winkelbeheer.
Bron: Lightspeed

Huisman gaat wereldwijd projecten managen met Isah Business Software (08-10-2019)
Het Tilburgse bedrijf Isah Business Software heeft een omvangrijke order getekend met haar klant Huisman. De ERP software van Isah gaat ruim 2000 medewerkers van Huisman wereldwijd helpen om op een ‘global level’ integraal projecten te managen.
Bron: Isah

Hoe verhoudt de door NLdigital ontwikkelde Data Pro certificering zich tot de ISO en NEN-certificering (28-09-2019)
Sinds de Avg van kracht is, in mei 2018, kun je op verschillende manieren laten zien dat je op een verantwoorde manier met persoonsgegevens omgaat. De vraag is echter: welke certificering is geschikt voor jouw organisatie? Is het voldoende om je aan een code te houden, of is het beter om te certificeren? Kom achter jouw antwoord aan de hand van een aantal vergelijkingen.
Bron: NLdigital

Software-onderhoud in IT-contracten: topprioriteit (08-10-2018)
Bij het selecteren van software hebben uw klanten een lange waslijst aan eisen en wensen. Denk aan usability, security, data opslag, kosten etc. De grote vraag is echter welke positie software-onderhoud heeft op die lijst. In de praktijk zie ik het vaak ergens onderaan bungelen. Onterecht, want onderhoud is van groot belang voor de tevredenheid én het behoud van uw klanten.
Bron: Legalz

Auditfile Logistics on EU-level: verslagen en presentatie van seminar op 22-3-2018 (30-03-2018)
Is een standaard auditfile logistiek wenselijk op EU-niveau? Wat zijn de kansen en uitdagingen voor een standaard auditfile logistiek? Welke aandachtspunten zijn er te onderkennen? Wie zijn de stakeholders en van wie is commitment nodig? Wat en wie kan / moet op de korte termijn plaatsvinden? Deze vragen stonden centraal tijdens seminar Auditfile Logistics on EU-level, op 22 maart 2018 bij de SRA in Nieuwegein.
Bron: Auditfile Platform

Legalz: Checklist IT-contracten (08-11-2017)
Wat zijn de onderwerpen die bij het opstellen van uw ICT-contract dienen te worden geregeld? Die vraag houd menigeen bezig in de fase van het onderhandelingen over en sluiten van contracten over bijvoorbeeld softwareontwikkeling, SaaS-diensten of hosting. Zowel voor leveranciers als voor afnemers is van belang dat zij goede ICT-contracten tot stand brengen.
Bron: Advocatenkantoor Legalz

Presentaties Seminar: elektronisch factureren in de praktijk, gehouden op 7 december 2016 (08-12-2016)
Op woensdag 7 december 2016 vond in EXPO Hoevelaken voor de 1e maal het Seminar: elektronisch factureren in de praktijk plaats. Met uitgebreid aandacht voor o.a. de standaard UBL, verplichtstelling e-factureren aan de Rijksoverheid, gebruikerservaring en aandacht voor purchase-to-pay. Presentaties van diverse sprekers zijn beschikbaar.
Bron: Onderzoeksbureau GBNED

SaaS-contracten en Service Level Agreements (SLA), een checklist (22-10-2014)
Tegenwoordig wordt veel software aangeboden via het internet, wat ook wel Software as a Service (SaaS) wordt genoemd. Men kan SaaS gebruiken voor allerlei toepassingen, zoals CRM, ERP, financiële pakketten, etc. Bij de meeste SaaS-diensten worden de afspraken met de klant in een SaaS-overeenkomst vastgelegd, waarin tevens vaak een Service Level Agreement is opgenomen.
Bron: De IT-jurist



Onerzoeksbureau GBNED