Softwarepakketten.nl

Raadplegen pakketgegevens

Leveranciersindex > Leverancier [ Accept Development B.V. ] > Raadplegen pakketgegevens

Datum bijgewerkt 25-01-2021
Pakket Accept SBR
Omschrijving SBR rapportage, verwerker, communicator en viewer
Leverancier Accept Development B.V.
Website Accept SBR
Prijsmodel
Taal pakket NL
Waardering pakket Positief Negatief Geef als eerste uw mening over dit pakket...
 
Besturings systemen
Pakketsoorten - Boekhoudsoftware
- SBR / XBRL toepassingen en functies
- XBRL-tools
Branches
 
Voor bedrijfsgrootte  
Multi-user
Klein (MKB) (1-5 gebruikers)
Midden (MKB) (5-50 gebruikers)
Groot (>50 gebruikers)
Internationaal
 
Installatiemodel  
Lokaal uitleg
SAAS uitleg
Via terminal server uitleg
Webbased uitleg
 
Branchegericht

Modules pakket
SBR Viewer
Met behulp van de SBR Viewer kunt u snel en eenvoudig zien wat de inhoud van een SBR-bericht is. Door de overzichtelijke manier van weergeven hoeft u als gebruiker geen verstand te hebben van de complexe SBR-taxonomie. Elk SBR-bericht wordt door de viewer op een vergelijkbare manier gepresenteerd, hierdoor kunt u zonder lang te hoeven zoeken vinden waarnaar u op zoek bent.
SBR Communicator
Accept levert een generiek programma waarmee SBR-documenten kunnen worden verstuurd naar banken, de KvK, het CBS en de Belastingdienst. Vanzelfsprekend kunnen met behulp van de SBR Communicator de in de SBR Verwerker gegeneerde SBR-bestanden worden verstuurd. Daarnaast is het mogelijk om aangiften of opgaven te versturen die zijn aangemaakt met de software van een andere partij. Dit kan uiteraard in de vorm van een SBR-bestand (XBRL), maar ook in het BAPI- of CSV-formaat.
SBR Verwerker
Met de Accept SBR Verwerker genereert u snel en eenvoudig de SBR-documenten die u nodig hebt. De SBR Verwerker functioneert op basis van sjablonen (digitale invulformulieren). Afhankelijk van het SBR-document dat u wilt aanmaken, selecteert u een ander invulformulier. De gegevens voor uw SBR-document(en) kunt u handmatig in de Accept SBR Verwerker invoeren. Het is tevens mogelijk om data uit een ander bestand of programma te importeren of koppelen.

Profiel pakket


Onerzoeksbureau GBNED