Softwarepakketten.nl
BCS HR Software
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Raadplegen pakketgegevens

Alle softwarepakketten > Raadplegen pakketgegevens

Acuity

Datum bijgewerkt 22-12-2023
Pakket TESS
Omschrijving Nieuwe standaard in relatiebeheer voor accountancy op basis van platform van Salesforce
Leverancier Acuity
Detailinformatie leverancier...
Website TESS
Prijsmodel
Taal pakket NED
Waardering pakket Positief Negatief Geef als eerste uw mening over dit pakket...
 
Besturings systemen
Pakketsoorten - Practice management software
- Relatiebeheer (CRM)
Branches - Accountants- en adm.kantoren
 
Voor bedrijfsgrootte  
Klein (MKB) (1-5 gebruikers)
Midden (MKB) (5-50 gebruikers)
Groot (>50 gebruikers)
Internationaal
 
Installatiemodel  
Lokaal uitleg
SAAS uitleg
Via terminal server uitleg
Webbased uitleg

Profiel pakket

Berichten met [ TESS ]

Qwintess gaat dossiers beheren met M-Files (24-10-2023)
Qwintess, expert op het gebied van fiscaliteit en accountancy, kondigt met trots haar strategische samenwerking aan met GeONE, specialist in het optimaliseren van document- en informatiemanagement. Qwintess heeft besloten om haar dossiers en documenten onder te brengen in M-Files, het toonaangevende informatieplatform. Voor de implementatie van dit ingrijpende project heeft Qwintess de hulp van GeONE ingeroepen.
Bron: Qwintess, M-Fies en GeONE

Een practice management systeem als digitaal platform vormt een stevige fundering voor digitale transitie (29-01-2023)
Een platform heeft het doel een dienst te leveren aan gebruikers. Dit gebeurt door verschillende databronnen, systemen en mensen met elkaar te verbinden. Een digitaal platform vormt zo ook een stevige fundering voor de digitale transitie van accountantskantoren. Het is de basis waarop je digitale diensten kunt bouwen en bestaande processen kunt digitaliseren.
Bron: Acuity

Presentaties praktijkdag Practice management- en portaalsoftware beschikbaar (13-05-2022)
Op woensdag 11 mei 2022 vond in Hoevelaken de praktijkdag "Practice management- en portaalsoftware" plaats met enthousiaste sprekers, deelnemers en softwareleveranciers. Presentaties van sprekers en een tweetal rapporten zijn beschikbaar.
Bron: Onderzoeksbureau GBNED

Online assessment IT Audit Essentials (18-08-2021)
Al jaren is ons assessment IT Audit Essentials een beproefd instrument voor een efficiënte en effectieve voorbereiding voor inzicht in de ITGC bij uw klanten. Door te kiezen voor ons assessment bespaart u kostbare tijd van uw medewerkers en voorziet toch in een noodzakelijke en vooral ook tijdige voorbereiding.
Bron: IT Risk Control

Koppel Mollie aan Bizcuit en ontvang je Mollie transacties automatisch in je boekhouding (01-06-2021)
Goed nieuws voor Mollie klanten: ondernemers met een webshop hebben nu via de Bizcuit app gemakkelijk en snel inzicht in alle Mollie transacties. Via Bizcuit worden alle Mollie transacties daarnaast volledig automatisch doorgezet naar je boekhoudpakket (bijvoorbeeld naar Twinfield, Minox, Snelstart, Syntess, Digitaal Kantoor, Uniconta, AutomaaT GO, Microsoft Business Central of Moneybird).
Bron: Bizcuit

De stand van zaken rondom het Referentie Grootboekschema voor de administrateur en controller (27-12-2020)
Nu RGS steeds meer gemeengoed wordt is het ten zeerste aan te bevelen aan administrateurs en controllers om te zorgen dat (grootboek)rekeningschema’s volledig zijn gekoppeld aan RGS. Steeds meer softwareleveranciers hebben RGS opgenomen als functie of module binnen hun boekhoudsoftware en daarmee het RGS-schema standaard beschikbaar in hun software om te koppelen aan rekeningschema’s.
Bron: Onderzoeksbureau GBNED / Boekhoudplaza.nl

Terugblik en presentaties Praktijkdag Practice management 2020 (07-03-2020)
De (eerste) "Praktijkdag Practice management in een nieuw tijdperk" vond plaats op woensdag 4 maart 2020 te Hoevelaken. Een overzicht van behandelde onderwerpen, sprekers en beschikbare presentaties. Alsmede beschikbare rapporten in relatie tot behandelde onderwerpen.
Bron: Onderzoeksbureau GBNED

ICT Accountancy award 2019: in het teken van mobiel werken met Bizcuit als winnaar (02-11-2019)
We zijn steeds meer onderweg en met behulp van een Smartphone of tablet-PC staat 'mobiel werken', als onderdeel van cloud computing, volop in de belangstelling. Ook in de accountancy wordt mobiel werken toegepast, al dan niet samen met cliënten. Reden om de ICT Accountancy award 2019 volledig in het teken te stellen van Mobiel werken.
Bron: Onderzoeksbureau GBNED

Hyarchis introduceert vier nieuwe tools op basis van Artificial Intelligence (14-02-2019)
Hyarchis, specialist in content services, lanceert vier praktische tools voor documentbeheer. Op basis van Artificial Intelligence geven Hyarchis Classify, Blurrify, Search-it en Check-it een nieuwe dimensie aan informatie zoeken, ontsluiten en lezen. De inzet van AI automatiseert belangrijke controleprocessen en maakt ongestructureerde data beter toegankelijk.
Bron: Hyarchis



Onerzoeksbureau GBNED